Jimmy Buckets naredniDonnie Darko je napisao/la:Kad ovo uđe u modu, i svake godine neki ogromni FA potpiše za njih za 5 miliona na jednu godinu
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Postavih na pogrešnu temu.Oikamid je napisao/la:
Olshey bi bio spaljen na lomači da se to desi. I ovako ga mrze životom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po ovom liku uvijek ako nemas top5 ekipu lige trebas je rasformirati, a svi dobri igraci trebaju otici u ekipu u kojoj je top najprivlacniji igrac.
Pa poenta je da Lakersi nemaju potrebe ići all-in za Kawhija jer iduće ljeto imaju milion opcija. Ovo je svakako sezona Warriorsa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko treba otici i kod Giannisa narednu sezonu igrati, Middleton ce opt out, trade Delly/Henson i imati ce prostora za dva all stara.
Sreća postoje još oni koji ne žele supertimove, baš je Giannis gostovao neki dan kod njega, rekao nema šanse da bi napustio Buckse za Lakerse.tuzlak1987 je napisao/la:Po ovom liku uvijek ako nemas top5 ekipu lige trebas je rasformirati, a svi dobri igraci trebaju otici u ekipu u kojoj je top najprivlacniji igrac.
obecam i ja stosta u zivotu pa...Lillard je napisao/la:Sreća postoje još oni koji ne žele supertimove, baš je Giannis gostovao neki dan kod njega, rekao nema šanse da bi napustio Buckse za Lakerse.tuzlak1987 je napisao/la:Po ovom liku uvijek ako nemas top5 ekipu lige trebas je rasformirati, a svi dobri igraci trebaju otici u ekipu u kojoj je top najprivlacniji igrac.
Amir Johnson is finalizing a 1-year deal to return to the Sixers
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Bassha je napisao/la:Amir Johnson is finalizing a 1-year deal to return to the Sixers
Dobar je Amir, al O’Quinn je bolji. Steta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Neka temiki_92 je napisao/la:obecam i ja stosta u zivotu pa...Lillard je napisao/la:Sreća postoje još oni koji ne žele supertimove, baš je Giannis gostovao neki dan kod njega, rekao nema šanse da bi napustio Buckse za Lakerse.tuzlak1987 je napisao/la:Po ovom liku uvijek ako nemas top5 ekipu lige trebas je rasformirati, a svi dobri igraci trebaju otici u ekipu u kojoj je top najprivlacniji igrac.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisi zar toliko naivanLillard je napisao/la:Sreća postoje još oni koji ne žele supertimove, baš je Giannis gostovao neki dan kod njega, rekao nema šanse da bi napustio Buckse za Lakerse.tuzlak1987 je napisao/la:Po ovom liku uvijek ako nemas top5 ekipu lige trebas je rasformirati, a svi dobri igraci trebaju otici u ekipu u kojoj je top najprivlacniji igrac.
dobar je gram ali bolja je kilaClutch je napisao/la:Bassha je napisao/la:Amir Johnson is finalizing a 1-year deal to return to the Sixers![]()
Dobar je Amir, al O’Quinn je bolji. Steta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako su nelojalna ova ranjena sunca, sta im uradi crni jevrejin.
[Wojnarowski] On the Rondo deal: "This is a message to Lonzo Ball after his camp leaked news about his knee injury"
Magic je zapravo genije
Magic je zapravo genije
Isti Colin kojem je peti najbolji igrač u ligi Simmons.Oikamid je napisao/la:
Pa ovaj je rang Baylessa i Wrighta po komentarima.
Čovjek apsolutno nema nikakvog znanja o košarci.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
- BuffonGigi
- Kontakt:
To sam ja radio nekad na 2k12 ili ne znam ni ja koja je godina bilaDonnie Darko je napisao/la:Kad ovo uđe u modu, i svake godine neki ogromni FA potpiše za njih za 5 miliona na jednu godinu
Lakersi su sad u odlicnoj poziciji, nemaju pritisak da moraju osvojiti ove sezone (jer je pored Dubsa nemoguce), a imaju mogucnosti za trade koliko hoces, imaju iduce sezone otvoren cap. Sad je ovo sa Kawhijem igra macke i misa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Around Kawhi, it's been made abundantly clear there's not an interest to go join a superteam. I don't think he's jumping for joy that LeBron James is in L.A. with the Lakers,” Charania told “The Herd” Tuesday. “If anything, that's going to make him look, maybe more, toward the Clippers because this is a guy that won Finals MVP against LeBron James. You think he's amped up and wants to join LeBron now? I think that's been overstated."
Kawhi karakterumiki_92 je napisao/la:"Around Kawhi, it's been made abundantly clear there's not an interest to go join a superteam. I don't think he's jumping for joy that LeBron James is in L.A. with the Lakers,” Charania told “The Herd” Tuesday. “If anything, that's going to make him look, maybe more, toward the Clippers because this is a guy that won Finals MVP against LeBron James. You think he's amped up and wants to join LeBron now? I think that's been overstated."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 2 gosta.