FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prodata tekma...Mušija dao pare!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sto se tice Veselinovica to nije vise pitanje forme nego nedostatak kvaliteta. Ako ti kao krilo zabijas po sezoni 1 gol i ako je tvoj uticaj na igru ocajan blago receno, to nije do forme nego do kvaliteta.Tristan10 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:13Veselinovic i jeste pao u formi djelimicno sto balavci duzi period citav dan neprekidno vise po forumu i izmisljaju neke viceve, sprdacine i misle da je jos smijesno. A uopste nije smijesno. Da je to neki humor, vic ili nesto pa hajde, nego nazor degradiranje igraca tvoje ekipe. Nikako mi to ne ide u pamet. Sto se tice poraza, normalno da je covjek bez teksta ali zivot ide dalje. Vjerovatno smo izgubili zbog formacije, i igraca koja smo i imali na raspolaganju. Ali da ovu utakmicu odigras 5 puta, 4 puta bi sigurno dobio, jednom izgubio. Sad si izgubio, i sta ces. Takav je fudbal nekad. Jedina stvar sto me bas nervira kod nas jeste sto smo kao navijaci toplo-hladno. Odma se nahajcamo u bilo cemu, onda odjednom nista ne valja, i samo tako ohladimo umjesto da budemo doslijedni u svacemu.
Veseli,veseli et nije veseli igra drugo pa sta bi.Hajmo biti realni sta su stilic i alispahic bolje odigrali od veselog
Ja sam ubjedjen u prolaz, ne znam sto. I prije ovoga a sad pogotovo...StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:13Mi smo dijabole.Sad cemo ovako spori tromi i debeli izbacit Maccabi u cetvrtak![]()
-
- Kontakt:
Ako će tebi smetati tamo neki forum i što tamo neki @robust, @ljoze, @delinjo, @husika, @bezideja i ostali cirkuzaju, prestani se baviti fudbalom. Zamisli da nekog Oršića ili Gavranovića zabrine šta tamo neki forumaši pričaju. Prave igrače, moj prijatelju, boli **** šta ko priča i pravom igraču ne treba da ga jedan sir Amar Osim oživljava 3 puta i govori mu kojom se nogom prima lopta. Ljudi igraju fudbal i uredno zarađuju svoje plate. Bilo ih ili ne bilo sada, to nema veze. Svaki od njih koji ima ugovor sa klubom će dobiti i zadnju marku koja ga sljeduje.Tristan10 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:13Veselinovic i jeste pao u formi djelimicno sto balavci duzi period citav dan neprekidno vise po forumu i izmisljaju neke viceve, sprdacine i misle da je jos smijesno. A uopste nije smijesno. Da je to neki humor, vic ili nesto pa hajde, nego nazor degradiranje igraca tvoje ekipe. Nikako mi to ne ide u pamet. Sto se tice poraza, normalno da je covjek bez teksta ali zivot ide dalje. Vjerovatno smo izgubili zbog formacije, i igraca koja smo i imali na raspolaganju. Ali da ovu utakmicu odigras 5 puta, 4 puta bi sigurno dobio, jednom izgubio. Sad si izgubio, i sta ces. Takav je fudbal nekad. Jedina stvar sto me bas nervira kod nas jeste sto smo kao navijaci toplo-hladno. Odma se nahajcamo u bilo cemu, onda odjednom nista ne valja, i samo tako ohladimo umjesto da budemo doslijedni u svacemu.
Ako će tebe navijači s tribina nafuravati da ideš u dribling i pri tome je nabiješ u aut, prestani se baviti fudbalom.
Ako će tebi nabijati pritisak 5 milja navijača na stadionu, opet se prestani baviti fudbalom.
Ako će tebe stručni štab forsirati neprirodno, tjerati na dijetu, opet se prestani baviti fudbalom.
Ova priča sa Veselinovićem nije od jučer. On je krilni igrač koji je zabio 4 gola u 200 premierligaških utakmica. Sramno je to kako se ponaša prema klubu, navijačima, saigračima i stručnom štabu. I nije uredu na stub srama stavljati Subašića u 2 ili 3 nastupu za klub, a ovog kao nešto pipkati polahko i tetošiti mu.
I naravno, ovo nije kritika samo za Veselog, kritiku su večeras svi zaslužili za ovu bruku. Neko manje, neko više. Ja se samo nadam da se ovo više neće ponoviti do kraja sezone. Bar ne protiv Mladosti i ekipa u tom rangu.
Željezničar za život cijeli!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kako će odigrati?? Amar Alispahića samog ostavio da čuva sredinu, halo jedini veznjak bio, igrao sam protiv veznih igrača Mladosti, nije lik Makelele da može pokriti dva terena ako treba.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Dokle to ide,krive forumase sto se neko udebljao 12 kila.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Tri puta ne moze odigrati pas na 3metraBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:23Kako će odigrati?? Amar Alispahića samog ostavio da čuva sredinu, halo jedini veznjak bio, igrao sam protiv veznih igrača Mladosti, nije lik Makelele da može pokriti dva terena ako treba.
Mehic je 10 puta bolji igrac od Subasica, a ovaj na posudbi dok ovaj dobija priliku. I nije ovdje stvar porazaa i Subasica, nego fakat decko je tanak za Želje. Novi Elsner ukratko
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ovo je najjaca do sad, forum kriv sto je veseli **** od igraca

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Kada se Veseli bude sportski vodio kroz život , onda će biti bolji ... Kada navečer umjesto dva donera pojede pileću salatu , kada umjesto vodke sa sprajtom bude pio cijeđeni sok , kada smrša 7-8 kila i posveti se kondiciji ... Do tada gledajte kako se sramoti profesionalac...SudoHusika je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:21Ako će tebi smetati tamo neki forum i što tamo neki @robust, @ljoze, @delinjo, @husika, @bezideja i ostali cirkuzaju, prestani se baviti fudbalom. Zamisli da nekog Oršića ili Gavranovića zabrine šta tamo neki forumaši pričaju. Prave igrače, moj prijatelju, boli **** šta ko priča i pravom igraču ne treba da ga jedan sir Amar Osim oživljava 3 puta i govori mu kojom se nogom prima lopta. Ljudi igraju fudbal i uredno zarađuju svoje plate. Bilo ih ili ne bilo sada, to nema veze. Svaki od njih koji ima ugovor sa klubom će dobiti i zadnju marku koja ga sljeduje.Tristan10 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:13Veselinovic i jeste pao u formi djelimicno sto balavci duzi period citav dan neprekidno vise po forumu i izmisljaju neke viceve, sprdacine i misle da je jos smijesno. A uopste nije smijesno. Da je to neki humor, vic ili nesto pa hajde, nego nazor degradiranje igraca tvoje ekipe. Nikako mi to ne ide u pamet. Sto se tice poraza, normalno da je covjek bez teksta ali zivot ide dalje. Vjerovatno smo izgubili zbog formacije, i igraca koja smo i imali na raspolaganju. Ali da ovu utakmicu odigras 5 puta, 4 puta bi sigurno dobio, jednom izgubio. Sad si izgubio, i sta ces. Takav je fudbal nekad. Jedina stvar sto me bas nervira kod nas jeste sto smo kao navijaci toplo-hladno. Odma se nahajcamo u bilo cemu, onda odjednom nista ne valja, i samo tako ohladimo umjesto da budemo doslijedni u svacemu.
Ako će tebe navijači s tribina nafuravati da ideš u dribling i pri tome je nabiješ u aut, prestani se baviti fudbalom.
Ako će tebi nabijati pritisak 5 milja navijača na stadionu, opet se prestani baviti fudbalom.
Ako će tebe stručni štab forsirati neprirodno, tjerati na dijetu, opet se prestani baviti fudbalom.
Ova priča sa Veselinovićem nije od jučer. On je krilni igrač koji je zabio 4 gola u 200 premierligaških utakmica. Sramno je to kako se ponaša prema klubu, navijačima, saigračima i stručnom štabu. I nije uredu na stub srama stavljati Subašića u 2 ili 3 nastupu za klub, a ovog kao nešto pipkati polahko i tetošiti mu.
I naravno, ovo nije kritika samo za Veselog, kritiku su večeras svi zaslužili za ovu bruku. Neko manje, neko više. Ja se samo nadam da se ovo više neće ponoviti do kraja sezone. Bar ne protiv Mladosti i ekipa u tom rangu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta vam je vise
Imali smo 4-5 zicera
Nije uslo
Podrepilo se
Idemo dalje
Mozda se vrati u Izraelu
Pa bude super
Imali smo 4-5 zicera
Nije uslo
Podrepilo se
Idemo dalje
Mozda se vrati u Izraelu
Pa bude super
-
- Kontakt:
2-3x je Veseli imao priliku da gurne loptu Šehiću u prazan prostor i on nešto okljeva, okreće se itd i na kraju izgubi loptu. Ne znam koji mu je q... ako je on psihicki pao sto je neko napravio fanpage na Insta, pa onda treba da se ozbiljno zapita jel’ profi fudbal za njega.
Meni najvise smeta sto Amar forsira ove istrošene penzionere Jamaka, Bekrica pa eto i Veselinovica, dok Gasal i Durakovic igraju za juniore. Ako smo toliko tanki za lovom, pa garantujem ti da Jamak, Bekric i Veselinovic svi zajedno imaju cc 10 milja mjesecno, a ova dvoica igraju za kikiriki.
Stalno govorimo o nekom iskoraku, ali kakav iskorak bez para? A kako uzeti pare ako nemas nista u izlogu da prodas?
Meni najvise smeta sto Amar forsira ove istrošene penzionere Jamaka, Bekrica pa eto i Veselinovica, dok Gasal i Durakovic igraju za juniore. Ako smo toliko tanki za lovom, pa garantujem ti da Jamak, Bekric i Veselinovic svi zajedno imaju cc 10 milja mjesecno, a ova dvoica igraju za kikiriki.
Stalno govorimo o nekom iskoraku, ali kakav iskorak bez para? A kako uzeti pare ako nemas nista u izlogu da prodas?
Mi hocemo da se borimo za titulu a Veseli jedino krilo u klubu, ne ide...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Subasic je dijete
Pri kraju utakmice nisu mu ni htjeli dodavat
Prepao se i izgubio se
Nije smio ni centrirat
Dijete je on jos
A sta cemo sa Juricicem? Je li to on bio dobar? Uzeli na zub Veselinovica, a iskreno vise je uradio nego Juricic. Lendric se pomolio, sa posjekotinom onom igrao ne pazeci u duelima i onda dodje ovdje neko i optuzi ga da je namjerno fulio tri mrtve sanse.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba biti realan,tuzla siti je za nas mancester city sto se tice dovodenja igraca.Uzmu nam ubiparipa,mi hocemo crnkica on se vrati u tuzluGrbavica786 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:302-3x je Veseli imao priliku da gurne loptu Šehiću u prazan prostor i on nešto okljeva, okreće se itd i na kraju izgubi loptu. Ne znam koji mu je q... ako je on psihicki pao sto je neko napravio fanpage na Insta, pa onda treba da se ozbiljno zapita jel’ profi fudbal za njega.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bas to. Cesto se ne slazem s tobom ali si sad 10000001% u pravu brate.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Cinjenica je ta da je Veselinovic prije pola godine bio u top formi naspram sad, u top formi, i to pokazuje da nismo zdrava sredina. Nije nikad bio top igrac, nego prosjecan igrac ili malo iznad prosjeka BiHPL, ali barem je bio u nekoj formi i imao samopouzdanje. Nije sve do igraca, nesto je i do nas. Jednu utakmicu ce mo igraca dizati u nebesa, drugu ce mo pljuvati. Pa evo i Stilic zadnje 2 utakmice biljezi onako partije, jos takve dvije i viditi ces komentare. A odrijesi kesu i dovedi Orsica ili Gavranovica. Tek bi onda vidio kad bi mahala pocela gledati u dzep kolika mu je plata, ne daj Boze da takav igrac promasi neki zicer.SudoHusika je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:21Ako će tebi smetati tamo neki forum i što tamo neki @robust, @ljoze, @delinjo, @husika, @bezideja i ostali cirkuzaju, prestani se baviti fudbalom. Zamisli da nekog Oršića ili Gavranovića zabrine šta tamo neki forumaši pričaju. Prave igrače, moj prijatelju, boli **** šta ko priča i pravom igraču ne treba da ga jedan sir Amar Osim oživljava 3 puta i govori mu kojom se nogom prima lopta. Ljudi igraju fudbal i uredno zarađuju svoje plate. Bilo ih ili ne bilo sada, to nema veze. Svaki od njih koji ima ugovor sa klubom će dobiti i zadnju marku koja ga sljeduje.Tristan10 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:13Veselinovic i jeste pao u formi djelimicno sto balavci duzi period citav dan neprekidno vise po forumu i izmisljaju neke viceve, sprdacine i misle da je jos smijesno. A uopste nije smijesno. Da je to neki humor, vic ili nesto pa hajde, nego nazor degradiranje igraca tvoje ekipe. Nikako mi to ne ide u pamet. Sto se tice poraza, normalno da je covjek bez teksta ali zivot ide dalje. Vjerovatno smo izgubili zbog formacije, i igraca koja smo i imali na raspolaganju. Ali da ovu utakmicu odigras 5 puta, 4 puta bi sigurno dobio, jednom izgubio. Sad si izgubio, i sta ces. Takav je fudbal nekad. Jedina stvar sto me bas nervira kod nas jeste sto smo kao navijaci toplo-hladno. Odma se nahajcamo u bilo cemu, onda odjednom nista ne valja, i samo tako ohladimo umjesto da budemo doslijedni u svacemu.