To su one ovce najnepismenije njih najvise imamiki09 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 11:49Ma ja sam o tome pisao kad se prvi put pocinjao pominjati kao potencijalni trener. Glavni argumenti ljudi koji su ga podrzavali je da ce donijeti euforiju i pozitivnu atmosferu a ono sve suprottno od togadarker10 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:54Barbarez je samo zadnja Vicina karta da izbjegne proteste i zato je i pojeo **** i imenovo ga za selektora.To je bukv jedini scenarij u kojemu bi navijaci nastavilo dolazit na utakmice obzirom da duzi niz godina Barbareza vide kao nekog spasioca,a evidentno je recimo da po nekom trenerskom znanju ne odskace od prethodnika,naprotiv., sto njegovom krivicom sto krivicom izvan njegove kontrole.
O taktici i pomaci u tom smislu je smijesno i pisati...
A ovo za vicu je najveca moguca istina, genijalan potez, lik je inteligentniji i namazaniji od svih prethodnih predsjednika zajedno. Samo mi je cudno sto je barbarez prihvatio da bude zrtveno jagnje. Vjerovatno pare jbg...
Ko ima imalo mozga skontao je to od pocetka
Bitno je da je patriota i da stavlja ruku na srce, a to sto ne zna nema veze
Ali eto mozda nesto i bude od Barbe
Ja bih najvise volio da najbolje rezultate ostvari
Ne treba ga sad tjerati kad je poceo sklapati neku ekipu, iako 5,6 imena opet viska kao i sa ostalim selektorima sto je bilo
Izgleda da je neki menadjerski tal nemoguce izbjeci
Imas svu slobodu, ali mora biti 5,6 od ovih “sa spiska”