Covjek citavu karijeru igra 4 to sto je dovoljno visok da moze uci pod kos odigrat centra kad mora kosto sad mora jer nema lopeza to je druga stvar . Gledaj utakmice u rotaciji ulazi sa evansom i evans sta je na centra on na 4 , nezz sta se imam sa vama raspravljat pratim nba od kad sam dijete bio da mi govori neko ko gleda utakmice mirze 2 mjeseca sta ko u nba igra.anti_zli je napisao/la:Neno šta igra Blatche ?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ma ajde sta se raspravljate, ionako ukidaju tu poziciju centra polako
Nisam zadovoljan sto sinoc nije dobio priliku u drugom pol, mogao je i on promasit koji sut kad su vec svi fulali, osim JJ. Bojim se ako se Lopez sutra vrati kao sto je najavljeno da mu se minutaza ponovo vraca na staro.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mislim da ce mu minutaza ostati kao i sinoc,nekih 5 minuta i to samo zato jer je poceo kupiti skokove i igrat nesto odbrane...Realno Mirza ne zasluzuje nesto plaho minuta,sinoc 0 poena iz 3 pokusaja i to mu se tako cesto desava,lik je opalio najvise trica u prvih 60 minuta u NBA jos od neke godine a poena nigdje,sut iz igre katastrofalno nizak...Morat ce se popraviti ako zeli vise igrati,ovim partijama to ne zasluzuje niti ce ga trener trpiti...dziza_23 je napisao/la:Ma ajde sta se raspravljate, ionako ukidaju tu poziciju centra polakoNisam zadovoljan sto sinoc nije dobio priliku u drugom pol, mogao je i on promasit koji sut kad su vec svi fulali, osim JJ. Bojim se ako se Lopez sutra vrati kao sto je najavljeno da mu se minutaza ponovo vraca na staro.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Sta to ti Bogati ocekujes od igraca vise,koji odigra 5 minuta? Pa Deron Williams je sinoc vise fula imo nego je pogodio,pa i ja bi pogodio 20-tak koseva iz 100 pokusaja,pa mu niko nece prigovoriti za promasaje. 4 skoka u 5 minuta je vise nego dovoljno za tu minutazu. Zasto mu jednostavno ne da jednom cijelu utakmicu,pa ce da vidi ko je i sta je Mirza. Proslu utakmicu mu je dao 11 minuta,pa mu Mirza zabi 8 koseva. Prije bih rekao da je Avery mutav trener. Nije dzaba Bosa Tanjevic rekao,da treneri (osim njih par) koji rade u NBA nemaju mozga,imao je pravo.Jedini jutros koji je valjao je Johnson,ostalo sve zalosno,sa onakvom igrom bi od Igoke-e popusili. Guranje Evansa u igru,on nije za ovaca da cuva,a kamoli da igra NBA. Igrati poslijednje minute na "tricu" a ne ubaciti Teletovica je zlocin.Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da ce mu minutaza ostati kao i sinoc,nekih 5 minuta i to samo zato jer je poceo kupiti skokove i igrat nesto odbrane...Realno Mirza ne zasluzuje nesto plaho minuta,sinoc 0 poena iz 3 pokusaja i to mu se tako cesto desava,lik je opalio najvise trica u prvih 60 minuta u NBA jos od neke godine a poena nigdje,sut iz igre katastrofalno nizak...Morat ce se popraviti ako zeli vise igrati,ovim partijama to ne zasluzuje niti ce ga trener trpiti...dziza_23 je napisao/la:Ma ajde sta se raspravljate, ionako ukidaju tu poziciju centra polakoNisam zadovoljan sto sinoc nije dobio priliku u drugom pol, mogao je i on promasit koji sut kad su vec svi fulali, osim JJ. Bojim se ako se Lopez sutra vrati kao sto je najavljeno da mu se minutaza ponovo vraca na staro.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
emir79 je napisao/la:Sta to ti Bogati ocekujes od igraca vise,koji odigra 5 minuta? Pa Deron Williams je sinoc vise fula imo nego je pogodio,pa i ja bi pogodio 20-tak koseva iz 100 pokusaja,pa mu niko nece prigovoriti za promasaje. 4 skoka u 5 minuta je vise nego dovoljno za tu minutazu. Zasto mu jednostavno ne da jednom cijelu utakmicu,pa ce da vidi ko je i sta je Mirza. Proslu utakmicu mu je dao 11 minuta,pa mu Mirza zabi 8 koseva. Prije bih rekao da je Avery mutav trener. Nije dzaba Bosa Tanjevic rekao,da treneri (osim njih par) koji rade u NBA nemaju mozga,imao je pravo.Jedini jutros koji je valjao je Johnson,ostalo sve zalosno,sa onakvom igrom bi od Igoke-e popusili. Guranje Evansa u igru,on nije za ovaca da cuva,a kamoli da igra NBA. Igrati poslijednje minute na "tricu" a ne ubaciti Teletovica je zlocin.Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da ce mu minutaza ostati kao i sinoc,nekih 5 minuta i to samo zato jer je poceo kupiti skokove i igrat nesto odbrane...Realno Mirza ne zasluzuje nesto plaho minuta,sinoc 0 poena iz 3 pokusaja i to mu se tako cesto desava,lik je opalio najvise trica u prvih 60 minuta u NBA jos od neke godine a poena nigdje,sut iz igre katastrofalno nizak...Morat ce se popraviti ako zeli vise igrati,ovim partijama to ne zasluzuje niti ce ga trener trpiti...dziza_23 je napisao/la:Ma ajde sta se raspravljate, ionako ukidaju tu poziciju centra polakoNisam zadovoljan sto sinoc nije dobio priliku u drugom pol, mogao je i on promasit koji sut kad su vec svi fulali, osim JJ. Bojim se ako se Lopez sutra vrati kao sto je najavljeno da mu se minutaza ponovo vraca na staro.
evans je neupotrebljiv u napadu ali je fantastičan skakač
grgr je napisao/la:Covjek citavu karijeru igra 4 to sto je dovoljno visok da moze uci pod kos odigrat centra kad mora kosto sad mora jer nema lopeza to je druga stvar . Gledaj utakmice u rotaciji ulazi sa evansom i evans sta je na centra on na 4 , nezz sta se imam sa vama raspravljat pratim nba od kad sam dijete bio da mi govori neko ko gleda utakmice mirze 2 mjeseca sta ko u nba igra.anti_zli je napisao/la:Neno šta igra Blatche ?
Blatche ne uzima Mirzi min,to su Chis,Evans po potrebi Crush!
Sta je igrao za Washington je druga prica.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije ovo tema "Edin Džeko".emir79 je napisao/la:Sta to ti Bogati ocekujes od igraca vise,koji odigra 5 minuta? Pa Deron Williams je sinoc vise fula imo nego je pogodio,pa i ja bi pogodio 20-tak koseva iz 100 pokusaja,pa mu niko nece prigovoriti za promasaje. 4 skoka u 5 minuta je vise nego dovoljno za tu minutazu. Zasto mu jednostavno ne da jednom cijelu utakmicu,pa ce da vidi ko je i sta je Mirza. Proslu utakmicu mu je dao 11 minuta,pa mu Mirza zabi 8 koseva. Prije bih rekao da je Avery mutav trener. Nije dzaba Bosa Tanjevic rekao,da treneri (osim njih par) koji rade u NBA nemaju mozga,imao je pravo.Jedini jutros koji je valjao je Johnson,ostalo sve zalosno,sa onakvom igrom bi od Igoke-e popusili. Guranje Evansa u igru,on nije za ovaca da cuva,a kamoli da igra NBA. Igrati poslijednje minute na "tricu" a ne ubaciti Teletovica je zlocin.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
poceo je mirza davat znakove da se popravlja u odbrani, dobro je al mora bolje i bice bolje kako vrijeme prolazi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ali se stvaraMonolog je napisao/la:Nije ovo tema "Edin Džeko".emir79 je napisao/la:Sta to ti Bogati ocekujes od igraca vise,koji odigra 5 minuta? Pa Deron Williams je sinoc vise fula imo nego je pogodio,pa i ja bi pogodio 20-tak koseva iz 100 pokusaja,pa mu niko nece prigovoriti za promasaje. 4 skoka u 5 minuta je vise nego dovoljno za tu minutazu. Zasto mu jednostavno ne da jednom cijelu utakmicu,pa ce da vidi ko je i sta je Mirza. Proslu utakmicu mu je dao 11 minuta,pa mu Mirza zabi 8 koseva. Prije bih rekao da je Avery mutav trener. Nije dzaba Bosa Tanjevic rekao,da treneri (osim njih par) koji rade u NBA nemaju mozga,imao je pravo.Jedini jutros koji je valjao je Johnson,ostalo sve zalosno,sa onakvom igrom bi od Igoke-e popusili. Guranje Evansa u igru,on nije za ovaca da cuva,a kamoli da igra NBA. Igrati poslijednje minute na "tricu" a ne ubaciti Teletovica je zlocin.
Iskreno,nije normalno,da najbolji krilni centar Evrope,ne dobija odredjenu minutazu.
Ovo je uzastopni drugi poraz Nets-a,ako ovako nastave ode Avery,kao i u Dallasu.
Stvarno podsjeca na Dzeku
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
naravno da je normalno, mora se prilagodit, fizicki izdrzat jednu nba sezonu i jednu sezonu u spaniji je nebo i zemlja, moras se dokazat, nabit misice, kondiciju, totalno sve moguce prilagodit tome da bi dobio sansu eventualno i da ako je dobijes i iskoristis, morali su to da urade bolji igraci od mirze tako da ovo je sve sasvim normalno, dobro se on snalazi, da je kakav glupan mogo bi samo sjedit i nista ne radit po tom pitanju, uzeo je pare ali on radi suprotno tj sve sto je u njegovoj moci da bude sto bolji, nema brige 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
lumani je napisao/la:grgr je napisao/la:Covjek citavu karijeru igra 4 to sto je dovoljno visok da moze uci pod kos odigrat centra kad mora kosto sad mora jer nema lopeza to je druga stvar . Gledaj utakmice u rotaciji ulazi sa evansom i evans sta je na centra on na 4 , nezz sta se imam sa vama raspravljat pratim nba od kad sam dijete bio da mi govori neko ko gleda utakmice mirze 2 mjeseca sta ko u nba igra.anti_zli je napisao/la:Neno šta igra Blatche ?
Blatche ne uzima Mirzi min,to su Chis,Evans po potrebi Crush!
Sta je igrao za Washington je druga prica.
upravo tako,blatche u netsima igra na centru
LenBias je napisao/la:naravno da je normalno, mora se prilagodit, fizicki izdrzat jednu nba sezonu i jednu sezonu u spaniji je nebo i zemlja, moras se dokazat, nabit misice, kondiciju, totalno sve moguce prilagodit tome da bi dobio sansu eventualno i da ako je dobijes i iskoristis, morali su to da urade bolji igraci od mirze tako da ovo je sve sasvim normalno, dobro se on snalazi, da je kakav glupan mogo bi samo sjedit i nista ne radit po tom pitanju, uzeo je pare ali on radi suprotno tj sve sto je u njegovoj moci da bude sto bolji, nema brige
stoji i to što kažeš,ali ima igrača iz evrope koji igraju prilično a u evropi su bili daleko iza mirze,npr. seraphin,shved
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo,gledam NBA sigurno duze od tebe,tako da ti je prica bezveze!Cuj Evans igra centra kad udje sa Blatcheom!grgr je napisao/la:Covjek citavu karijeru igra 4 to sto je dovoljno visok da moze uci pod kos odigrat centra kad mora kosto sad mora jer nema lopeza to je druga stvar . Gledaj utakmice u rotaciji ulazi sa evansom i evans sta je na centra on na 4 , nezz sta se imam sa vama raspravljat pratim nba od kad sam dijete bio da mi govori neko ko gleda utakmice mirze 2 mjeseca sta ko u nba igra.anti_zli je napisao/la:Neno šta igra Blatche ?
emir79 je napisao/la:Ali se stvaraMonolog je napisao/la:Nije ovo tema "Edin Džeko".emir79 je napisao/la:Sta to ti Bogati ocekujes od igraca vise,koji odigra 5 minuta? Pa Deron Williams je sinoc vise fula imo nego je pogodio,pa i ja bi pogodio 20-tak koseva iz 100 pokusaja,pa mu niko nece prigovoriti za promasaje. 4 skoka u 5 minuta je vise nego dovoljno za tu minutazu. Zasto mu jednostavno ne da jednom cijelu utakmicu,pa ce da vidi ko je i sta je Mirza. Proslu utakmicu mu je dao 11 minuta,pa mu Mirza zabi 8 koseva. Prije bih rekao da je Avery mutav trener. Nije dzaba Bosa Tanjevic rekao,da treneri (osim njih par) koji rade u NBA nemaju mozga,imao je pravo.Jedini jutros koji je valjao je Johnson,ostalo sve zalosno,sa onakvom igrom bi od Igoke-e popusili. Guranje Evansa u igru,on nije za ovaca da cuva,a kamoli da igra NBA. Igrati poslijednje minute na "tricu" a ne ubaciti Teletovica je zlocin.![]()
Iskreno,nije normalno,da najbolji krilni centar Evrope,ne dobija odredjenu minutazu.
Ovo je uzastopni drugi poraz Nets-a,ako ovako nastave ode Avery,kao i u Dallasu.
Stvarno podsjeca na Dzeku
Koga to zanima sta je bio u europi?Netsi su tim koji ima,3,4 vrhunska igraca,nije to vise Caja koja je zivjela samo od Mirze.Mirza je veliki radnik i zbog toga ce uspjeti.
Kao prvo i prvo Blatche nije uglavnom igrao 4 nego je uvijek igrao cetiri sem u slucaju da nemaju centra kada on staje tu i tokom tekme se sigurno zamijeni , sto onda james nije izlistan u miamiju kao G - Sg - pf - f - c i sta vec ima kad zna sve igrat i tokom tekme odigra gotovo svaku rolu. Kao drugo nigdje nisam napisao da on uzima mirzi minute nego da igra PF , i sad da nema krisa siguran sam da bi stavio blatchea na tu poziciju prije evansa jer evans je defanzivac koji kupi skokve dok blatche ako ga ide moze i da skace i da zabija i nije propuh u odbrani pored svega o tome pricam a ne o tome ko sad u rotaciji uzima mirzi minute uzima svaki visoki igrac i trebao bi se pokazati da vrijedi vise od svakoga da dobije vise minuta itd. A ja se nemam sta raspravljat sa ljudima koji prate NBA 2 mj ( ne govorim za tebe i cast izuzetcima ) koji nisu ni znali ni za evansa ni blatchea nit bi znali da nisu u ekipi gdje je mirza. I ljudi koji govore da je evans kanta samo zato sto je u stanju imat 15 skokova i ne zabit ni 1 poen...NEZALAGANJE je napisao/la:Prvo,gledam NBA sigurno duze od tebe,tako da ti je prica bezveze!Cuj Evans igra centra kad udje sa Blatcheom!grgr je napisao/la:Covjek citavu karijeru igra 4 to sto je dovoljno visok da moze uci pod kos odigrat centra kad mora kosto sad mora jer nema lopeza to je druga stvar . Gledaj utakmice u rotaciji ulazi sa evansom i evans sta je na centra on na 4 , nezz sta se imam sa vama raspravljat pratim nba od kad sam dijete bio da mi govori neko ko gleda utakmice mirze 2 mjeseca sta ko u nba igra.anti_zli je napisao/la:Neno šta igra Blatche ?![]()
Covjek je PF citav svoj zivot i to igra i u rotaciji BKN!Blatche je taj,koji je isto bio PF,ali kod BKN covjek igra centra i mijenja Lopeza!Prema tome,nemoj da si tvrdoglav i da valjas gluposti,a ako meni ne vjerujes pogledaj roster BKN i kako 'listirani' i jedan i drugi! http://www.nba.com/nets/roster/2012" onclick="window.open(this.href);return false; Da zakljucim,Blatche jeste uglavnom igrao 4. u svojoj karijeri,ali u Netsima to ne igra,tako da on nema veze sa Mirziniom pozicijom kako si prvobitno napisao,a i sam Avery Johnson je prije sezone izjavio da se Mirza bori za poziciju sa Humpom i Evansom,sto je jos jedan od dokaza,ko sta igra u ovom timu.Pozdrav!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@grgr Razumijemo se ti i ja odlicno,nije sve u statistici i broju poena kako mnogi gledaju...Vrhunske ekipe,a BKN zeli biti takva,imaju igrace koji su 'specijalizovani' za pojedine segmente,da se tako izrazim...To receno,mene ne zanima sto ce neko reci da je Evans imao 0p,kad se zna sta covjek oduvijek radi u ovoj ligi.S druge strane,kad pricamo o Mirzi,mozda si i u pravu kad kazes da bi mu Blatche uzimao mjesto da nema Humpa i Evansa,ali to je vise taj rookie tretman i neprilagodjenost NBA,nego sama kvaliteta...Jednostavno,Mirza ce se popraviti,a on treba ovoj ekipi,jer im je spaceing los sa ova prva 4 visoka igraca i lakse ih je braniti,posebno kad jos tu dodas i Wallacea,koji je max. nekonstantan sa linije 3p.Nikad mu covjek,ne zna.
Kad se navikne i bude imao konstantniju produkciju,on ce biti na parketu,jer ce ostalim igracima biti lakse igrati sa njim u napadu,a i Lopez bi stalno bio 1 na 1 u reketu,sto je tesko braniti,bez pomoci. 
Ne sumnjam ja da ce mirza pokazati kakav je igrac i siguran sam da ce biti od velike koristi BKN-u ako proradi , samo ne zelim da ga ogranici nekom ulogom kao sto je to npr evans , da mirza samo ulazi pucat 3 . No po ovome sto pokazuje na terenu nije tako. A ja sam se ukljucio u raspravu o andrayu jer sam rekao cim je dosao da bi to mogao biti mirzi problem upravo iz tog razloga jer ako se povrijedi neko od 4 orki koji bi mirza mogao zamijeniti siguran sam da ce prije staviti blatchea nego riskirat sa telkom. Ma Mirzina prva sezona ce biti ovakva odprilike stim da sam siguran da ce pokaziavt sve vise kako sezeona bude odmicala , evo ove dvije zadnje partije su sasvim ok stim da se moze reci da je ona protiv OKC bila dobra bila bi i odlicna da je imao jos skokova il nesto tako . Ali u ove 2 tekme se vidjelo kolko je popravio igru u odbrani sto je najzanimljivije prije toga je odigrao katastrofalno i tad sam napisao da izgleda izgubljeno ko da mu tu nije mjesto medjutim evo ove 2 je ok siguran sam da ce bit jos osilacija ali da ce biti sve bolji i boljiNEZALAGANJE je napisao/la:@grgr Razumijemo se ti i ja odlicno,nije sve u statistici i broju poena kako mnogi gledaju...Vrhunske ekipe,a BKN zeli biti takva,imaju igrace koji su 'specijalizovani' za pojedine segmente,da se tako izrazim...To receno,mene ne zanima sto ce neko reci da je Evans imao 0p,kad se zna sta covjek oduvijek radi u ovoj ligi.S druge strane,kad pricamo o Mirzi,mozda si i u pravu kad kazes da bi mu Blatche uzimao mjesto da nema Humpa i Evansa,ali to je vise taj rookie tretman i neprilagodjenost NBA,nego sama kvaliteta...Jednostavno,Mirza ce se popraviti,a on treba ovoj ekipi,jer im je spaceing los sa ova prva 4 visoka igraca i lakse ih je braniti,posebno kad jos tu dodas i Wallacea,koji je max. nekonstantan sa linije 3p.Nikad mu covjek,ne zna.Kad se navikne i bude imao konstantniju produkciju,on ce biti na parketu,jer ce ostalim igracima biti lakse igrati sa njim u napadu,a i Lopez bi stalno bio 1 na 1 u reketu,sto je tesko braniti,bez pomoci.
blatchea su doveli jer nisu imali nikoga ko bi mijenjao lopeza
Ne igra Lopez ni večeras, očekivati je neke minute za Mirzu.
Odlicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.