Covjek je u pravu. Ako cemo realno gledati onda su nam male sanse da dobijemo u Parizu (a ista stvar je i ako dobijemo jer se kartoni nose i na samo EP), a velike sanse da neko od "kriznih" igraca dobije zuti. U tom slucaju kad nam jos vise bude treb'o bilo ko od tih igraca on ce sjediti na klupi!Anti NWO je napisao/la:Kako glupost bolan. To je genijalno. Ko je trebao u Parizu istrcati na teren, Pandza i Mravac umjesto Papca i Lulica jeli?HOPLIT je napisao/la:Glupost na kubik je što se pojedini igrači nisu očistili kartona.
Pa bolan bice 20.000 dusa u Parizu i pola ovog foruma ide isto, kako ljudima objasniti tako nesto. Fudbal se igra sa nas navijace, da izgube nema veze ali NEKA SU BAREM PROBALI, zato im skidam kapu vec sada.
Izgleda da ce biti u Parizu pravi spektakl, jedva cekam let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
- spielführer_21
- Kontakt:
Begović/Hasagić
Mujdža-Pandža-Spahić-Papac
Zahirović-Rahimić
Medunjanin-Pjanić/Misimović-Lulić
Džeko
ili
Begović/Hasagić
Mujdža-Spahić-Papac-Lulić
Zahirović-Rahimić
Medunjanin-Misimović-Pjanić
Džeko
Igraćemo s 1 napadačem, jedina je dvojba hoće li Papac na LB ili štopera. Ako je prva opcija onda uskače Pandža, a Lulić ide u vezni red. Ako Papac zaigra na štoperu, onda će u vezu najvjerovatnije i Medunjanin i Miske i Pjanić- što mi se manje sviđa. Tako da mi se prva opcija čini izglednijom. U tom slučaju jedini upitnik je hoće li početi Miske ili Pjanić. Te golmanska pozicija koja ovisi o spremnosti Hasagića.
Mujdža-Pandža-Spahić-Papac
Zahirović-Rahimić
Medunjanin-Pjanić/Misimović-Lulić
Džeko
ili
Begović/Hasagić
Mujdža-Spahić-Papac-Lulić
Zahirović-Rahimić
Medunjanin-Misimović-Pjanić
Džeko
Igraćemo s 1 napadačem, jedina je dvojba hoće li Papac na LB ili štopera. Ako je prva opcija onda uskače Pandža, a Lulić ide u vezni red. Ako Papac zaigra na štoperu, onda će u vezu najvjerovatnije i Medunjanin i Miske i Pjanić- što mi se manje sviđa. Tako da mi se prva opcija čini izglednijom. U tom slučaju jedini upitnik je hoće li početi Miske ili Pjanić. Te golmanska pozicija koja ovisi o spremnosti Hasagića.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Renoviram stan, pa slabo izlazim. Čekaj narednu sedmicu
Ali kakave ovo veze ima sa utakmicom u Parizu?
Ljudi, nemojte samo letiti, ja sam zadovoljn i sa 0-0 u Parizu. Nadati se samo povoljnom protivniku u baražu.

Ali kakave ovo veze ima sa utakmicom u Parizu?

Ljudi, nemojte samo letiti, ja sam zadovoljn i sa 0-0 u Parizu. Nadati se samo povoljnom protivniku u baražu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Sve i jedan potencialni protivnik u baražu je lakši od Francuske. Ja bih radje išao na to da budemo kompletni za baraž nego da u bitki Davida i Golijata ostanemo bez ključnih igrača. Svakom je navijaču merak pomisliti na pobjedu protiv velike reprezenatcije ali tu postoji niz faktora koji to čine pravim podvigom ( sjetite se Iraca). Glavni cilj je kvalifikovati se na EP, ja bih radje izabrao sigurniji put. Ne vjerujem u pobjedu protiv Francuske zato i razmišljam na ovakav način.
YNWA!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad se napokon moze pricati o Francuskoj i Parizu...
Realno, mi smo autsajderi protiv Francuza, bez obzira sto oni nemaju pola prvotimaca.
U svakom trenutku mogu napraviti tri selekcije koje ce konkurisati za sami vrh u svakom takmicenju, ali znamo da uvijek favoriti nisu ti koji na kraju slave i da danas svaka ekipa igra nogomet na visokom nivou, a mi smo hvala Bogu jedna od onih reprezentacija koja moze svakom pomrsiti racune, sto pokazuju posljednja dva ciklusa kvalifikacija.
Ja se nadam da bi mogli napraviti senzaciju i da cemo kao prvi iz grupe otici na EP.
Realno, mi smo autsajderi protiv Francuza, bez obzira sto oni nemaju pola prvotimaca.
U svakom trenutku mogu napraviti tri selekcije koje ce konkurisati za sami vrh u svakom takmicenju, ali znamo da uvijek favoriti nisu ti koji na kraju slave i da danas svaka ekipa igra nogomet na visokom nivou, a mi smo hvala Bogu jedna od onih reprezentacija koja moze svakom pomrsiti racune, sto pokazuju posljednja dva ciklusa kvalifikacija.
Ja se nadam da bi mogli napraviti senzaciju i da cemo kao prvi iz grupe otici na EP.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U utakmici protiv Bjelorusije su se pojedini igrači trebali očistiti kartona, propustili bi meč sa Luksemburgom kojeg bi laganini dobila i mlada selekcija BiH.Anti NWO je napisao/la:Kako glupost bolan. To je genijalno. Ko je trebao u Parizu istrcati na teren, Pandza i Mravac umjesto Papca i Lulica jeli?HOPLIT je napisao/la:Glupost na kubik je što se pojedini igrači nisu očistili kartona.
Pa bolan bice 20.000 dusa u Parizu i pola ovog foruma ide isto, kako ljudima objasniti tako nesto. Fudbal se igra sa nas navijace, da izgube nema veze ali NEKA SU BAREM PROBALI, zato im skidam kapu vec sada.
Izgleda da ce biti u Parizu pravi spektakl, jedva cekam let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YNWA!
U evt. barazu BiH nosioc. 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
'vako :
Pape je igleda najvio tekmu protiv francuske bez ljubiše samardžića (Miske zvani šarac)
i da nećemo biti ofanzivni tj da ce m oigrat sa 2 defanzivna: vjerovatno taktika 4-2-2-1-1
GK. Hasagić (Begović)
DR. Mujdža
DL. Papac
DC. Pandža
DC. Spahić (c)
DMC. Rahimić
DMC. Zahiragić
MCR. Meduljanin
MCL. Lulić
AMC Pjanić
SC Džeko
prve izmjene u slučaju negativnog rezultata: Misimović (Rahimić), Ibišević (Pandža)
Što se tiće baraža da i to razjesnomo iako nije tema ali se vidim uveliko ovdje piše, evo zvanične liste po kojoj će se određivati nosioci , da je nepoštena jeste , ali šta je tu je: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Da budemo nosioci potrebno je da se potrefe:
1. Da Slovenija pobjedi Srbiju
2. Belgija pobjedi Njemačku ili Turska izgubi od Azerbedžana
3. Češka izgubi od Litvanije ili da igra nerješeno a u tom slučaju i Skoti sa Španijom
Irska , Hrvatska(Grčka), Portugal (Danska) teško da mogu kiksat stim da je i Švedska kao najbolja 2.
Kao najbolje druge mogu iči: Svedska najviše šansi , Portugal ili Danska (nerješeno) , Irska iHrvatska , tako da nam je svejedno , moraju tacka 1, 2 i 3 da se ispune pa da budemo nosioci.
Jer u suprotnom Srbija i Turska i Češka imaju bolji rejting po kojem se odredjuju nosioci , iako mi imamo trenutno bolji rejting od njih .
Što se tiće Francuske imamo šansu ako do 70 min bude nerješeno pa da ih stisnemo zadnjh 20 maximalno kao Albanci u Tirani. Ovo po Sušićevoj taktici će biti.
Mada bi ja pošto naši igraći nemaju kondicje za 90 min trke , napoa njih u prvih pola sata pa ako ga zabijemo onda svi u odbranu pa kao protiv Španaca
Pape je igleda najvio tekmu protiv francuske bez ljubiše samardžića (Miske zvani šarac)

GK. Hasagić (Begović)
DR. Mujdža
DL. Papac
DC. Pandža
DC. Spahić (c)
DMC. Rahimić
DMC. Zahiragić
MCR. Meduljanin
MCL. Lulić
AMC Pjanić
SC Džeko
prve izmjene u slučaju negativnog rezultata: Misimović (Rahimić), Ibišević (Pandža)
Što se tiće baraža da i to razjesnomo iako nije tema ali se vidim uveliko ovdje piše, evo zvanične liste po kojoj će se određivati nosioci , da je nepoštena jeste , ali šta je tu je: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Da budemo nosioci potrebno je da se potrefe:
1. Da Slovenija pobjedi Srbiju
2. Belgija pobjedi Njemačku ili Turska izgubi od Azerbedžana
3. Češka izgubi od Litvanije ili da igra nerješeno a u tom slučaju i Skoti sa Španijom
Irska , Hrvatska(Grčka), Portugal (Danska) teško da mogu kiksat stim da je i Švedska kao najbolja 2.
Kao najbolje druge mogu iči: Svedska najviše šansi , Portugal ili Danska (nerješeno) , Irska iHrvatska , tako da nam je svejedno , moraju tacka 1, 2 i 3 da se ispune pa da budemo nosioci.
Jer u suprotnom Srbija i Turska i Češka imaju bolji rejting po kojem se odredjuju nosioci , iako mi imamo trenutno bolji rejting od njih .
Što se tiće Francuske imamo šansu ako do 70 min bude nerješeno pa da ih stisnemo zadnjh 20 maximalno kao Albanci u Tirani. Ovo po Sušićevoj taktici će biti.
Mada bi ja pošto naši igraći nemaju kondicje za 90 min trke , napoa njih u prvih pola sata pa ako ga zabijemo onda svi u odbranu pa kao protiv Španaca

Pariz

Bili bi još jači sa Salihovićem, al' jbg...

Bili bi još jači sa Salihovićem, al' jbg...
Safet Sušić:"Molio bih virtualne taktičare da mi ne uzimaju posao." 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Moram priznati da ti je razmišljanje pomalo loše!HOPLIT je napisao/la:Sve i jedan potencialni protivnik u baražu je lakši od Francuske. Ja bih radje išao na to da budemo kompletni za baraž nego da u bitki Davida i Golijata ostanemo bez ključnih igrača. Svakom je navijaču merak pomisliti na pobjedu protiv velike reprezenatcije ali tu postoji niz faktora koji to čine pravim podvigom ( sjetite se Iraca). Glavni cilj je kvalifikovati se na EP, ja bih radje izabrao sigurniji put. Ne vjerujem u pobjedu protiv Francuske zato i razmišljam na ovakav način.
Ko ti može garantovati da ćemo u obje utakmice baraža biti kompletni!
Negine nam koji karton u prvoj utakmici gdje god da se igra!
Francuzi nisu u nekoj extra formi, niti izgledaju nepobjedivo!
Uz čvrstu obranu kakvu sada imamo , vezni red te brze bokove možemo napraviti rezultat bez neke grube igre!
Ako se ukaže prilika da ih stisnemo, ja bi je pokušao iskoristiti taman zijanili koji karton!
Bitno je da je spahić čist!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Vrhunsko izdanje bh. reprezentativaca, razmontirali smo Luxemburg u svakom smislu, i to po jako teškom vremenu za igru. Zmajevi su sebi zacrtali cilj i ispunili su ga, zahvaljujući predanošću, borbenošću i srčanošću na terenu. Zaslužili smo ovu pobjedu, a ko god kaže da je previsoka - vara se!
Od samog početka se znalo ko će voditi glavnu riječ na terenu, pa smo tako vrlo brzo dobili nagradu za trud, u vidu gola Džeka. Sjajnu proigravanje Zvjezdana (baš kao iz najboljih dana u Wolfsburgu), a Edin majstorski pogađa glavnom. Kasnije su se redale šanse i golovi. Miske postigao još dva gola za špice, Pjanić isto tako iz voleja, dok je je Medo rutinski odradio svoj posao.
Begović je bio bez posla na golu (izuzmemo li onu intervenciju kod šuta sa distance i poništenog gola). Odbrana na visokom nivou; Papac i Spaha sjajni u duetu, Lulić i Mujdža po bokovima. Šta više reći a da se već ne zna, nikad bolja bh. reprezentacija.
Sad okrećemo list i fokusiramo se na utakmicu odluke na Stade de France-u, protiv istoimenog domaćina - moćne Francuske. Smatram da imamo kvalitet da ih dobijemo, sigurno da im možemo zabiti gol, dva (što da ne i tri), a isto tako je činjenica da moramo biti dobri i u defanzivi. Oni se ne snalaze kada se protivnik dobro brani i igra sigurno u defanzivi (Bjelorusi su ih tako dobili), a znaju napraviti i propust na sredini što će omogućiti protivnicima dobar kontranapad.
Realno, trebamo se dobro spremiti i ući u duel hladne glave, sa željom da ostvarimo što bolji rezultat i prezentujemo se u što boljem svjetlu (uvjeren sam da to možemo). Treba znati da se Trikolori, iako hendikepirani povredama, neće predati i da će svim silama juriti na naš gol.
Od samog početka se znalo ko će voditi glavnu riječ na terenu, pa smo tako vrlo brzo dobili nagradu za trud, u vidu gola Džeka. Sjajnu proigravanje Zvjezdana (baš kao iz najboljih dana u Wolfsburgu), a Edin majstorski pogađa glavnom. Kasnije su se redale šanse i golovi. Miske postigao još dva gola za špice, Pjanić isto tako iz voleja, dok je je Medo rutinski odradio svoj posao.
Begović je bio bez posla na golu (izuzmemo li onu intervenciju kod šuta sa distance i poništenog gola). Odbrana na visokom nivou; Papac i Spaha sjajni u duetu, Lulić i Mujdža po bokovima. Šta više reći a da se već ne zna, nikad bolja bh. reprezentacija.

Sad okrećemo list i fokusiramo se na utakmicu odluke na Stade de France-u, protiv istoimenog domaćina - moćne Francuske. Smatram da imamo kvalitet da ih dobijemo, sigurno da im možemo zabiti gol, dva (što da ne i tri), a isto tako je činjenica da moramo biti dobri i u defanzivi. Oni se ne snalaze kada se protivnik dobro brani i igra sigurno u defanzivi (Bjelorusi su ih tako dobili), a znaju napraviti i propust na sredini što će omogućiti protivnicima dobar kontranapad.
Realno, trebamo se dobro spremiti i ući u duel hladne glave, sa željom da ostvarimo što bolji rezultat i prezentujemo se u što boljem svjetlu (uvjeren sam da to možemo). Treba znati da se Trikolori, iako hendikepirani povredama, neće predati i da će svim silama juriti na naš gol.
Ajde nećemo ovdje o baražu, pređite na ovu temu EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Povrijeđeni Evra,Cabaye i Rami...
Dal' se samo ofiraju,il' je ovo stvarno istina ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Daj ba pa oni nikakvu odbranu neće imati u utorak onda...*p!p!t@* je napisao/la:Povrijeđeni Evra,Cabaye i Rami...

Mislim da nas samo tako ofirajuhamlet je napisao/la:Daj ba pa oni nikakvu odbranu neće imati u utorak onda...*p!p!t@* je napisao/la:Povrijeđeni Evra,Cabaye i Rami...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Goalgetter
- Kontakt:
http://uk.eurosport.yahoo.com/07102011/ ... -woes.html
Dakle, siptari odradili svoj dio posla
. Povrijedili Evra, Cabaye i Rami, Blanc nezna jos hoce li ova 3 igraca biti spremna za utakmicu protiv BiH.
Ali bez obzira na to, mi se trebamo skoncentrisati na nas, tj. da se sto bolje pripremimo za ovu utakmicu
.
Dakle, siptari odradili svoj dio posla

Ali bez obzira na to, mi se trebamo skoncentrisati na nas, tj. da se sto bolje pripremimo za ovu utakmicu

- Sve ćemo uraditi da dobijemo Francuze. Ako ništa, mislim da u baražu imamo kvalitet da dobijemo bilo koju reprezentciju. "Pape"
Nasa repka je puno naredovala od prve utakmice sa Francuskom, zato sad mogu racunati cak i na remi a potajno se nadati pobjedi
in Pape we trust!
Nasa repka je puno naredovala od prve utakmice sa Francuskom, zato sad mogu racunati cak i na remi a potajno se nadati pobjedi

in Pape we trust!
Ovo ti je psihološki rat koji Francuzi pokušavaju dobiti,jer znaju koliko nam treba da se naložimo,zato hladne glave molim !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
nea veze, prvu cemo ionako igratu protiv Poljske, ta ce onimaxuz baxuz je napisao/la:Covjek je u pravu. Ako cemo realno gledati onda su nam male sanse da dobijemo u Parizu (a ista stvar je i ako dobijemo jer se kartoni nose i na samo EP), a velike sanse da neko od "kriznih" igraca dobije zuti. U tom slucaju kad nam jos vise bude treb'o bilo ko od tih igraca on ce sjediti na klupi!Anti NWO je napisao/la:Kako glupost bolan. To je genijalno. Ko je trebao u Parizu istrcati na teren, Pandza i Mravac umjesto Papca i Lulica jeli?HOPLIT je napisao/la:Glupost na kubik je što se pojedini igrači nisu očistili kartona.

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.