csh je napisao/la:super,planinarim i ja i ja sam bio na planini od petka do jutros,al hajd da ne kvarimo raji temu mnozda se nekada sretnemo na nekom vrhu
Ko zna.Cudni su ti puti nas smrtnika
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
csh je napisao/la:super,planinarim i ja i ja sam bio na planini od petka do jutros,al hajd da ne kvarimo raji temu mnozda se nekada sretnemo na nekom vrhu
Nisam clan.A ja sam ti planinar 500 metara od autacsh je napisao/la:jesi li clan nekog drustva ili soliras....haj odg pa izbrisi ove poruke da ne spamamo
A čitavu sezonu igrate sa igračem manje...dubioza je napisao/la:Konacno pobijeda nakon dugo vremena,jos kad se uzme u obzir da samo bili u gostima s igracem manje onda pobijeda dobija jos vise na tezini.
gdje si planinar sta ima jos hahacsh je napisao/la:jesi li clan nekog drustva ili soliras....haj odg pa izbrisi ove poruke da ne spamamo
al sam se raspucobayer 04 je napisao/la:A čitavu sezonu igrate sa igračem manje...dubioza je napisao/la:Konacno pobijeda nakon dugo vremena,jos kad se uzme u obzir da samo bili u gostima s igracem manje onda pobijeda dobija jos vise na tezini....Ja zaboravio odigrati
...
ne bi bilo lose,a isto tako ne bi bilo lose kad bi igrali 2 kola sedmicno ?!123456 je napisao/la:Nesto sam razmisljo ovi dana o tome da se ove tri lige spoje u dvije.Naravno to bi se moralo uraditi prije sledece sezone (koja bi se igrala u tri lige).Mozda bi bilo interesantnije dvije lige sa po 12 timova.Ovo je samo moje misljenje pa eto da vidim kako ostali razmisljaju o tome.Naravno ovo nije neka anketa zvanicna vac samo rasprava da vidimo dali u tom pravcu mozeo ici............
zanimljivije bi bilo... nek se stavi na glasanje...__Liedson__ je napisao/la:ne bi bilo lose,a isto tako ne bi bilo lose kad bi igrali 2 kola sedmicno ?!123456 je napisao/la:Nesto sam razmisljo ovi dana o tome da se ove tri lige spoje u dvije.Naravno to bi se moralo uraditi prije sledece sezone (koja bi se igrala u tri lige).Mozda bi bilo interesantnije dvije lige sa po 12 timova.Ovo je samo moje misljenje pa eto da vidim kako ostali razmisljaju o tome.Naravno ovo nije neka anketa zvanicna vac samo rasprava da vidimo dali u tom pravcu mozeo ici............
__Liedson__ je napisao/la:ne bi bilo lose,a isto tako ne bi bilo lose kad bi igrali 2 kola sedmicno ?!123456 je napisao/la:Nesto sam razmisljo ovi dana o tome da se ove tri lige spoje u dvije.Naravno to bi se moralo uraditi prije sledece sezone (koja bi se igrala u tri lige).Mozda bi bilo interesantnije dvije lige sa po 12 timova.Ovo je samo moje misljenje pa eto da vidim kako ostali razmisljaju o tome.Naravno ovo nije neka anketa zvanicna vac samo rasprava da vidimo dali u tom pravcu mozeo ici............
pa dobro mislio sam sub.i ned.da se igra ali ako je previse za tebe onda ok !!123456 je napisao/la:__Liedson__ je napisao/la:ne bi bilo lose,a isto tako ne bi bilo lose kad bi igrali 2 kola sedmicno ?!123456 je napisao/la:Nesto sam razmisljo ovi dana o tome da se ove tri lige spoje u dvije.Naravno to bi se moralo uraditi prije sledece sezone (koja bi se igrala u tri lige).Mozda bi bilo interesantnije dvije lige sa po 12 timova.Ovo je samo moje misljenje pa eto da vidim kako ostali razmisljaju o tome.Naravno ovo nije neka anketa zvanicna vac samo rasprava da vidimo dali u tom pravcu mozeo ici............
Nema sanse dase stalno igraju dva kola sedmicno.Prvo radi rasporeda lige petice a drugo to je previse posla na sredjivanju lige.
Nije los prijedlog, ali ne dva puta sedmicno vec jednom...i da ide sve normalno odgovara naravno jer na taj nacin moja ekipa i ja ostajemo u prvoj ligi123456 je napisao/la:Nesto sam razmisljo ovi dana o tome da se ove tri lige spoje u dvije.Naravno to bi se moralo uraditi prije sledece sezone (koja bi se igrala u tri lige).Mozda bi bilo interesantnije dvije lige sa po 12 timova.Ovo je samo moje misljenje pa eto da vidim kako ostali razmisljaju o tome.Naravno ovo nije neka anketa zvanicna vac samo rasprava da vidimo dali u tom pravcu mozeo ici............
pa jbt sezona bi nam trajala dvije godine ?!Mukiol je napisao/la:Nije los prijedlog, ali ne dva puta sedmicno vec jednom...i da ide sve normalno odgovara naravno jer na taj nacin moja ekipa i ja ostajemo u prvoj ligi123456 je napisao/la:Nesto sam razmisljo ovi dana o tome da se ove tri lige spoje u dvije.Naravno to bi se moralo uraditi prije sledece sezone (koja bi se igrala u tri lige).Mozda bi bilo interesantnije dvije lige sa po 12 timova.Ovo je samo moje misljenje pa eto da vidim kako ostali razmisljaju o tome.Naravno ovo nije neka anketa zvanicna vac samo rasprava da vidimo dali u tom pravcu mozeo ici............MOZE
![]()
![]()
Bilo bi ko prava sezona__Liedson__ je napisao/la:pa jbt sezona bi nam trajala dvije godine ?!Mukiol je napisao/la:Nije los prijedlog, ali ne dva puta sedmicno vec jednom...i da ide sve normalno odgovara naravno jer na taj nacin moja ekipa i ja ostajemo u prvoj ligi123456 je napisao/la:Nesto sam razmisljo ovi dana o tome da se ove tri lige spoje u dvije.Naravno to bi se moralo uraditi prije sledece sezone (koja bi se igrala u tri lige).Mozda bi bilo interesantnije dvije lige sa po 12 timova.Ovo je samo moje misljenje pa eto da vidim kako ostali razmisljaju o tome.Naravno ovo nije neka anketa zvanicna vac samo rasprava da vidimo dali u tom pravcu mozeo ici............MOZE
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.