NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
kada ocekujete Sharbinija? cuo sam info da ga je Amar Osim zvao kada je otisao Adilovic, ali to je bilo odmah nakon prodaje u Tursku... na koliko su potpisali Sharbini i Nadarevic?
Šarbini je već došao. Igraće najvjerovatnije protiv Goška, a Nadarević je trebao već sad u subotu, ali nešto zapetljano, nemam pojma, pa će i on tek protiv Goška. Nadarević ostaje do polusezone, a Šarbini još ne govore.
mislim da grijesite sto potpisujete samo do polusezone... ostavljate mogucnost igracu da ako se "vrati u zivot" ode ako ga neko drugi zovne... opet, mozda imate dogovor sa njim za koji ja ne znam, ali generalno, to je moj stav...
sretno i da vas uskoro vidimo u pl.
- anonymous001
- Kontakt:
uskoro ce biti potpisani profesionalni ugovori sa cetiri igraca NK Jedinstva koliko mi znamo a sto se tice Sharbinija evo upravo je dogovoreno sve,on je novi igrac NK Jedinstva! cekaju papire iz Arabije i igrace protiv GOSK-a.vlakanje je napisao/la:mislim da grijesite sto potpisujete samo do polusezone... ostavljate mogucnost igracu da ako se "vrati u zivot" ode ako ga neko drugi zovne... opet, mozda imate dogovor sa njim za koji ja ne znam, ali generalno, to je moj stav...
a to za dogovor do polusezone... jbg bolje ista nego nista,mozda i ostane u drugom dijelu sezone nikad se nezna!
To je dogovor sa Nadarevicem da trenira i odigra do kraja polusezone za nas, jer moze on jos igrati u jacim ligama i ekipama bar 1-2 sezone, tako da nije do nas, taj dog je na obostrano zadovoljstvo.vlakanje je napisao/la:mislim da grijesite sto potpisujete samo do polusezone... ostavljate mogucnost igracu da ako se "vrati u zivot" ode ako ga neko drugi zovne... opet, mozda imate dogovor sa njim za koji ja ne znam, ali generalno, to je moj stav...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Safet je pristao do januara, ako tad ne nađe angažman VANI, ostaje do kraja sezone ...vlakanje je napisao/la:mislim da grijesite sto potpisujete samo do polusezone... ostavljate mogucnost igracu da ako se "vrati u zivot" ode ako ga neko drugi zovne... opet, mozda imate dogovor sa njim za koji ja ne znam, ali generalno, to je moj stav...
Ahmad je potpisao do januara s opcijom produljenja saradnje ...
Nije to loše, jer ne žele gomilanje igrača, a sa nekim igračima je već postignut dogovor ... tako da se već zna dio pojačanja za proljeće ... Al o tom, kad dođe vrijeme

Sad će nas ovi ugovori izvući fino. Nema više kad ko hoće da ode iz kluba. Jedva čekam zimu jer biće svega kod nas 

Mrzim zimu ali sad jedva cekam da dodje, kao sto kazes ima tu jos puno stvariNKJ je napisao/la:Sad će nas ovi ugovori izvući fino. Nema više kad ko hoće da ode iz kluba. Jedva čekam zimu jer biće svega kod nas

Ma u Prvoj ligi FBiH skoro nijedan klub ne potpisuje profesionalne ugovore. I nakon sto udju u Premijer ligu, to je jedan od glavnih uzroka losih plasmana i borbe za opstanak, jer se ekipa jako izmijeni.vlakanje je napisao/la:mislim da grijesite sto potpisujete samo do polusezone... ostavljate mogucnost igracu da ako se "vrati u zivot" ode ako ga neko drugi zovne... opet, mozda imate dogovor sa njim za koji ja ne znam, ali generalno, to je moj stav...
Ako vec imaju pare, nije bas pametno sto potpisuju igrace na 6 mjeseci, al eto, najbitnije je da se udje u PL, nije bas lako u toj ligi potpisati visegodisnji ugovor.
Inace, cujem da su treninzi kod Katalinica neozbiljni u poredjenu s onima kod Janjosa.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Dodji na trening pa ćeš vidjeti kakvi su. 

-
- Kontakt:
Moram ti reći da se slažem s tobom. Trening ni blizu nije što je bio kod Janjoša. A vjeruj mi u sedmici bih propustio samo 2 treninga.gollum je napisao/la: Inace, cujem da su treninzi kod Katalinica neozbiljni u poredjenu s onima kod Janjosa.
Hmm jel mi moze neko na PP poslati sta nas to ceka na zimu? Jer vidim svi pricaju ajoj vidjecete tek transfere na zimu a ja kao da nisam iz Bihaca nista ne znam
, de ako neko moze neka mi nesto vise kaze o tome molim vas 

- anonymous001
- Kontakt:
sve sto trebas da znas je to da se sljedece godine u Bihacu igra premijer liga !Kenchi je napisao/la:Hmm jel mi moze neko na PP poslati sta nas to ceka na zimu? Jer vidim svi pricaju ajoj vidjecete tek transfere na zimu a ja kao da nisam iz Bihaca nista ne znam, de ako neko moze neka mi nesto vise kaze o tome molim vas
- anonymous001
- Kontakt:
Ahmad Sharbini

Kondicija krasi ovu ekipu ove sezone , zbog toga smo ovako dobri i sad ako nivo toga padne zbog treninga , nece valjati .
Sharbini dobrodosao
Super pojacanje za nas .
Sharbini dobrodosao

Ma igraci su prosli odlicne pripreme na celu sa Janjosem, Santic ih je kondiciono odlicno spremio i mislim da u ovoj ligi nema ekipe koja je prosla kvalitetnije pripreme od nas, oni koji su pratili utakmice Jedinstva znaju o cemu pricam, jer igraci naprosto lete po terenu i sigurno je to jedna od stvari zbog koji i igramo na ovako visokom nivou od pocetka sezone.
Haha ma dobro to stari, ali vidim svi pricaju o nekim senzacijama pa me malo to zaintrigiralo, volio bih znati o cem' se radianonymous001 je napisao/la:sve sto trebas da znas je to da se sljedece godine u Bihacu igra premijer liga !Kenchi je napisao/la:Hmm jel mi moze neko na PP poslati sta nas to ceka na zimu? Jer vidim svi pricaju ajoj vidjecete tek transfere na zimu a ja kao da nisam iz Bihaca nista ne znam, de ako neko moze neka mi nesto vise kaze o tome molim vas

Meni licno je drago da USK ima Premijer ligasa.Sretno Vam jos jednom,i akobogda cekamo Vas u Sarajevu,da odigramo jedan derbi kao nekad na Kosevu. 

Jedinstvo Bihać ima sve što treba za PREMIER LIGU BiH. Tradicija, grad, stadion, navijači. Čak bi imali mjesta u ligi 10 ako bi se smanjila po naveenim kriterijima, sretno.
Sarajevo, Željo, Borac, Sloboda, Čelik, Zrinjki, Široki, Velež, Slavija, Jedinstvo,
p.s. Za par godina i jedinstvo brčko, sa stadionom za respekt
Sarajevo, Željo, Borac, Sloboda, Čelik, Zrinjki, Široki, Velež, Slavija, Jedinstvo,
p.s. Za par godina i jedinstvo brčko, sa stadionom za respekt
Magija se nastavlja, bliži nam se titula !
"U subotu "Podno Borića" stiže Bratstvo koje je drugo na tabeli i utakmica definitivno zaslužuje epitet derbi kola. Nakon niza lijepih vijesti stigla je jos jedna,naime, naš proslavljeni i najdraži TV komentator Marjan Mijajlović DOLAZI u Bihać u subotu da komentariše i preuzme ulogu oficijalnog spikera na derbi utakmici Prve lige FBiH između NK "Jedinstvo" i NK "Bratstvo".
Klub navijača "Sila Nebeska" POZIVA SVE BIŠĆANE I BIŠĆANKE,TE OSTALE ZALJUBLJENIKE U CRVENO-BIJELU BOJU DA U SUBOTU DOĐU NA OKUPLJANJE NAVIJAČA KOJE POČINJE OD RANIH JUTARNJIH SATI NA GRADSKOM BETONU TE DA PJESMOM ODVEDEMO JEDINSTVO DO NOVE POBJEDE !"
"U subotu "Podno Borića" stiže Bratstvo koje je drugo na tabeli i utakmica definitivno zaslužuje epitet derbi kola. Nakon niza lijepih vijesti stigla je jos jedna,naime, naš proslavljeni i najdraži TV komentator Marjan Mijajlović DOLAZI u Bihać u subotu da komentariše i preuzme ulogu oficijalnog spikera na derbi utakmici Prve lige FBiH između NK "Jedinstvo" i NK "Bratstvo".
Klub navijača "Sila Nebeska" POZIVA SVE BIŠĆANE I BIŠĆANKE,TE OSTALE ZALJUBLJENIKE U CRVENO-BIJELU BOJU DA U SUBOTU DOĐU NA OKUPLJANJE NAVIJAČA KOJE POČINJE OD RANIH JUTARNJIH SATI NA GRADSKOM BETONU TE DA PJESMOM ODVEDEMO JEDINSTVO DO NOVE POBJEDE !"
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.