Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
Nebitno jesmo li u rangu Slovenije ili Slovacke...poenta je da te lige nisu mjerilo kao sto eto ni nasa nije mjerilo.
Neko igra u slovackoj ili slovenskoj ligi i odmah ima predispozicije da igra za reprezentaciju?!
Neko igra u slovackoj ili slovenskoj ligi i odmah ima predispozicije da igra za reprezentaciju?!
igrači iz Slovenije i Slovačke nemaju mjesta u reprezentaciji, ukoliko se ne radi o nekom velikom potencijalu. Međutim, takvi potencijali brzo naprave transfer .
Sve ovo što po 3-4 godine igra u takvim ligama, sigurno nema kvalitet za reprezentaciju.
Sve ovo što po 3-4 godine igra u takvim ligama, sigurno nema kvalitet za reprezentaciju.
Onda se otprilike razumijemo...i o tome govorim cijelo vrijeme.
Uopce ne govorim da treba nesto forsirati igrace iz PLBiH vec da se treba na svakom spisku od 23 igrača naci jedno premijerligasko ime...i zbog motivacije igraca i klubova, zbog "promocije" nase lige i sl...o tome sam ranije pisao i ne zelim se ponavljati...mnogo je razloga zasto..
Tako da mi ta prica kako JA forsiram PLBiH vec polahko ide na zivce...a znam da nije tako...no nebitno.
23.igrac na spisku je bitan isto onoliko koliko je nebitan...dakle moze se tu naci ime s nasih terena, to je sva moja poenta...pogotovo kada smo pokoseni povredama. Nismo mi Njemacka pa da nema mjesta.
...
Mozda bi po nekima sada Kadusic mogao na desnog beka jer ga nemamo i jer standardno igra u drugoplasiranom Celju (1bod iza Olimpije) a do jucer dok je igrao za Zrinjski (prije toga Sarajevo ali je bio mladji) ne bi se takvo sto smjelo spomenuti ovdje...sada bi vjerujem mnogi odobrili jer toboze igra u Sloveniji...nije on mogao toliko napredovati za par mjeseci i to je poenta cijele price.
...
Ja sam ZA POZIV jednom igracu iz PLBiH...vecina je protiv i ja to razumijem.
U svakom slucaju, za PLBiH mnogo znaci i taj jedan poziv, za reprezentaciju skoro pa nista ne znaci ko ce biti taj 23.igrac ili eto 20. ako ne racunamo golmane.
Uopce ne govorim da treba nesto forsirati igrace iz PLBiH vec da se treba na svakom spisku od 23 igrača naci jedno premijerligasko ime...i zbog motivacije igraca i klubova, zbog "promocije" nase lige i sl...o tome sam ranije pisao i ne zelim se ponavljati...mnogo je razloga zasto..
Tako da mi ta prica kako JA forsiram PLBiH vec polahko ide na zivce...a znam da nije tako...no nebitno.
23.igrac na spisku je bitan isto onoliko koliko je nebitan...dakle moze se tu naci ime s nasih terena, to je sva moja poenta...pogotovo kada smo pokoseni povredama. Nismo mi Njemacka pa da nema mjesta.
...
Mozda bi po nekima sada Kadusic mogao na desnog beka jer ga nemamo i jer standardno igra u drugoplasiranom Celju (1bod iza Olimpije) a do jucer dok je igrao za Zrinjski (prije toga Sarajevo ali je bio mladji) ne bi se takvo sto smjelo spomenuti ovdje...sada bi vjerujem mnogi odobrili jer toboze igra u Sloveniji...nije on mogao toliko napredovati za par mjeseci i to je poenta cijele price.
...
Ja sam ZA POZIV jednom igracu iz PLBiH...vecina je protiv i ja to razumijem.
U svakom slucaju, za PLBiH mnogo znaci i taj jedan poziv, za reprezentaciju skoro pa nista ne znaci ko ce biti taj 23.igrac ili eto 20. ako ne racunamo golmane.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne razumjem ja ovo bas oko toga da je kvalitet lige presudan ? Mislim ljude koji to furaju. Ne vidim da nam Vrancic nosi igru. Ni Kolasinac se nije pokazo . Znaci Cimirot koji u Junu igra u Sarajevu nije dobar a u Avgustu igra za PAOK i dobar je ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja mislim da našu ligu i domaće fudbalske (ne)radnike treba kazniti nepozivanjem nijednog igrača u reprezentaciju, a ne nagrađivati zato što su članovi najgore europske lige.hurem je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:42Onda se otprilike razumijemo...i o tome govorim cijelo vrijeme.
Uopce ne govorim da treba nesto forsirati igrace iz PLBiH vec da se treba na svakom spisku od 23 igrača naci jedno premijerligasko ime...i zbog motivacije igraca i klubova, zbog "promocije" nase lige i sl...
To je isto ko da narkomanu ostavljaš svako jutro 20 maraka na jastuk, a nadaš se da će se popraviti.
da, dobar je zato sto ga je paok uocio i kupio a ne nekog drugog koji je ostao.feniksptica je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:07Ne razumjem ja ovo bas oko toga da je kvalitet lige presudan ? Mislim ljude koji to furaju. Ne vidim da nam Vrancic nosi igru. Ni Kolasinac se nije pokazo . Znaci Cimirot koji u Junu igra u Sarajevu nije dobar a u Avgustu igra za PAOK i dobar je ?
znaci da nesto vrijedi a oni koji ostanu u nasoj ligi nekoliko sezona, niko ih ne kupi ni za 'kikiriki', koliko inace nasi igraci kostaju, onda nista i ne vrijede.
Svaka liga sebi moze priustiti promasaj kupovine iz bhpl, milion primjera...
kad smo vec kod cimirota, vidim neki ga hvale, totalno nebitan igrac u repki, igra a i ne znas da je na terenu, takvi su najgori. Igraj nesto majka mu stara pa makar i pogrijesio:-).
Slobodno nam ubacite jos koji proizvod bhpl u repku i jos cemo napredovati. Rezultati su nam 'odlicni' od kako nam igru nose igraci poput cimirota, sunjica, sarica, visce, hodzica, sehica, duljevica...
Jedan od 1000 BHPL igrača koji je napravio mali iskorak i došao do pristojne ekipe.feniksptica je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:07Ne razumjem ja ovo bas oko toga da je kvalitet lige presudan ? Mislim ljude koji to furaju. Ne vidim da nam Vrancic nosi igru. Ni Kolasinac se nije pokazo . Znaci Cimirot koji u Junu igra u Sarajevu nije dobar a u Avgustu igra za PAOK i dobar je ?
Saćete ga narednih 10 godina uzimat kao primjer za odbranu bhpl, a potpuno nebitan igrač.
Zukanović i Šunjić su klasa za njega.
Koliko samo postova na pogresnoj temi..
Rahmanovic trenutno najbolji igrac lige i ne vidim razlog zasto nebi bio medzu prvih 25.
Zasto komentarisat nesto ako nisi pogledao nijednu utakmicu? Preporucljivo bu bilo pogledat zadnju utakmicu protiv Borca gdje igra nas standardni U21 reprezentativac Danilovic..
Rahmanovic trenutno najbolji igrac lige i ne vidim razlog zasto nebi bio medzu prvih 25.
Zasto komentarisat nesto ako nisi pogledao nijednu utakmicu? Preporucljivo bu bilo pogledat zadnju utakmicu protiv Borca gdje igra nas standardni U21 reprezentativac Danilovic..
Zato sto repci nema sta ponuditi kao ni u bilo kojem klubu na iole jacem nivou.... Lik sa 23 godine bio na tribinama u slovenskoj ligi ... Kako vas nije sramota gurati ga...da gurate pidru umjesto civica ili serbecica umjesto kovacevica rekao bi covjek hajd ok ali ovo....boze sacuvaj...da je njemu 21 godina ili manje ok ali znajuci da mu je ovo vrhunac gurati ga je bezobrazlukharixs je napisao/la: ↑13 jul 2020, 17:28Koliko samo postova na pogresnoj temi..
Yah ok eto guramo, odma vi, oni, mi a nemas pojma ko je sa druge strane.
Osim Pjanica inace mu je konkurencija Gojak koji ima pileci mozak za igru.
Osim Pjanica inace mu je konkurencija Gojak koji ima pileci mozak za igru.
Taj gojak je doslovice **** ovu ligu sa 17 godina...konkurencija mu je i vrancic i prcic i hadziahmetovic i krunic i loncar i kozulj i svaki drugi igrac koji igra minimalno 4tu ligu njemacke... Ti nekontas da je 4ta liga njemacke nivo nase lige ako ne i jaca...2ga svicarska i 2ga austrijska su sigurno jace od nase...iz nase lige treba pozivati samo nekog ko ima 18 19 godina i standardan je...tipa gojak ili hadziahmetovic kad su bili...hebote ivan jukic bio zakucan za tribine u poljskoj dodze u nase ligu u sarajevo zagarantovano mhesto u prvoj postavi... Stilic isto zalucan za tribine u poljskoj ekipi koja se bori za opstanak a ovdje najbolji bez premca...
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo zabio za 2:1
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Rijetko kad mi je bilo drago radi nečijeg uspjeha kao Stevanovićevog... Šta li je njemu kliknulo u glavi da proigra ovako, kad se sjetim da poslije raskida ugovora u Sevilli nije mogao igrati u nekom Győru ili Ergotelisu... U svakom slučaju, ove sezone 7 golova i 11 asistencija već, poziv mora doći a vjerovatno i mjesto u prvih 11 reprezentacije.
Edit: dvostruki strijelac.
Edit: dvostruki strijelac.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Stevanović sa 30 godina igra dobro u Švici za Servette. To je kao da u Hrvatskoj sa 30 igraš dobro za npr Osijek (znam da je Švica jača liga).
Pitam se koliko tu ima stvarno kvaliteta za ozbiljnu ulogu reprezentaciji. Čak mislim da je Kvržić i dalje bolja opcija.
Naravno da ga treba zvati, svaki igrač u formi je dobrodošao, ali nisam neki optimista da Stevanović može puno donijeti.
Po meni je dobrodošao na poziciji desnog beka , ako može to igrati jer smo tu šuplji. Već gore u napadu baš i nema mjesta.
Pitam se koliko tu ima stvarno kvaliteta za ozbiljnu ulogu reprezentaciji. Čak mislim da je Kvržić i dalje bolja opcija.
Naravno da ga treba zvati, svaki igrač u formi je dobrodošao, ali nisam neki optimista da Stevanović može puno donijeti.
Po meni je dobrodošao na poziciji desnog beka , ako može to igrati jer smo tu šuplji. Već gore u napadu baš i nema mjesta.
- ASD
- Kontakt:
On ne da igra dobro nego je sigurno jedan od najboljih igrača lige. Vuče sam ekipu. Da ima bolje saigrače imao bi puno bolje brojke.
U St.Gallenu npr. imaš 5-6 podjednakih igrača, odličnih za ovu ligu koji se mogu nadopunjavati golovima i asistencijama.
U St.Gallenu npr. imaš 5-6 podjednakih igrača, odličnih za ovu ligu koji se mogu nadopunjavati golovima i asistencijama.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stevanovic ne moze desnog beka igrati...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Stevanovic je jedan od najodgovornijih i najrastrcanijih reprezentativaca koje imamo...ogromna radilica s odlicnim ulijetanjem iza ledja odbrane i sjajnim centaršutom, za razliku od Visce...zaslužuje poziv itekako.
Da li bi ga mogao Bajević koristiti na d.beku - nek procijeni na treningu...meni se svidja ta ideja ali nesto sumnjam da ce od toga biti ista.
Vise ga vidim kao zamjenu za Viscu i startera u 2.utakmici recimo.
Da li bi ga mogao Bajević koristiti na d.beku - nek procijeni na treningu...meni se svidja ta ideja ali nesto sumnjam da ce od toga biti ista.
Vise ga vidim kao zamjenu za Viscu i startera u 2.utakmici recimo.
Le match d'Europa League face au MFK Ružomberok sera retransmis sur RTS sport ! 
Coup d'envoi 20:15

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.