Ide na karijerni triple-doubleRaul_64 je napisao/la:20 k poena
5 k skokova
5 k asistencija
fenomen...
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Durantula.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sad čekam neku Kobetovu 40+ partiju i da neko napiše nešto u stilu"Kako ljudi mogu mislit da je Bron bolji od njega"
mala šala dakako
Stvarno je fenomenalno to što radi,šteta što se neće naosvajat baš puno
mala šala dakako
Stvarno je fenomenalno to što radi,šteta što se neće naosvajat baš puno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da, još samo 5 prstenova, mvp-ova, nekoliko sezona najboljeg strijelca i defanzivca lige...YaSSaL je napisao/la: Ali moram priznati da Jamesu, u slucaju da ga zdravlje posluzi, po zavrsetku karijere predvidjam da postane najveci svih vremena...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Monolog je napisao/la:Ne znam, al' ja sam od Jamesa očekivao da ranije dođe do ove brojke. Ipak je Kobiša prve 2 sezone igrao pod ručnom (posebno rookie sezonu) i nije bio glavna karika ekipe. No, treba biti iskren i reći da ovih 5.000 asistencija govore sve.Kapa do poda.
Kobisa je dosao sa 17 a James 19,20 god.
apsolutna dominacija, u svakome smisluRaul_64 je napisao/la:20 k poena
5 k skokova
5 k asistencija
fenomen...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mogao bi James biti najbolji ikada.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nece.Nikada.Ma koliko ga ja god obozavao kao igraca, velikog suigraca, niko nece prestici najvecega.Carlo je napisao/la:Mogao bi James biti najbolji ikada.
Inace nadam se da ce Miami skinut Lakerse da jos nize padnu.
lumani je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ne znam, al' ja sam od Jamesa očekivao da ranije dođe do ove brojke. Ipak je Kobiša prve 2 sezone igrao pod ručnom (posebno rookie sezonu) i nije bio glavna karika ekipe. No, treba biti iskren i reći da ovih 5.000 asistencija govore sve.Kapa do poda.
Kobe Bryant 18 years, 72 days
Lebron James 18 years, 303 days
al fino si ti to nama prikazao Kobe 17, a James 20 god, korektno...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Neće jer voliš Jordana više? Čovjek ima šansu, dakle James je najdominantniji igrač lige. Baš maloprije gledam snimak protiv Warriorsa. Dakle, cijela ekipa Miamija kad se skupi nema kvalitete kao James. Samo se pitam šta bi im se desilo da se on povrijedi. Čovjek izađe iz igre i serija GSa 10-0, vraća se u igru 14-0 serija za Heat.nate je napisao/la:Nece.Nikada.Ma koliko ga ja god obozavao kao igraca, velikog suigraca, niko nece prestici najvecega.Carlo je napisao/la:Mogao bi James biti najbolji ikada.
Inace nadam se da ce Miami skinut Lakerse da jos nize padnu.
nije bitno da miami bude prvi, vazno je da lakersi padnunate je napisao/la:[Inace nadam se da ce Miami skinut Lakerse da jos nize padnu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Živimo u eri interneta i sve je moguće provjeriti. Dajem ti šansu da se ispraviš.lumani je napisao/la:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Živimo u eri interneta i sve je moguće provjeriti. Dajem ti šansu da se ispraviš.lumani je napisao/la:
Dobro eto imao je 18
Šta je ranije?lumani je napisao/la:Monolog je napisao/la:Živimo u eri interneta i sve je moguće provjeriti. Dajem ti šansu da se ispraviš.lumani je napisao/la:
Dobro eto imao je 18u glavnon znam da je ranije....
kobe je odigrao sezonu sa 18 a James je dosao sa skoro 19 
Znaci ima tu jednu godinu vise,eh sada sto nije igrao mnogo kao rookie nije nas problem.
Znaci ima tu jednu godinu vise,eh sada sto nije igrao mnogo kao rookie nije nas problem.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa s obzirom da sezona počinje u oktobru, a da je Kobiša rođen u avgustu (James u decembru), vidiš gdje je "problem".
Nije jer volim Jordana vise.naprotiv.Ali bil obi nadrealno da ono ponovi.Kazem sanse su minimalne.
Ma dosli u isto vrijeme , James ga ostavio na 20 000-om poenu za godinu i pol (i 1500 asistencija vise)
i et
Durant isto ima dobro prolazno vrijeme..
i et
Durant isto ima dobro prolazno vrijeme..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako se ne varam Durant do tog 20000-og poena mora davati 30 u prosjeku da bi skinuo Jamesa. Tesko da ce ovoga po tom pitanju neko nadmasiti u blizoj buducnosti.
a kobi bio prva opcija u napadu u pocetku svoje karijere haman xD
propsi za lebrona , sjajno igra al moraju hitovci sve unistit dzaba je...cuj bice najveci ikad haha pa strasno
propsi za lebrona , sjajno igra al moraju hitovci sve unistit dzaba je...cuj bice najveci ikad haha pa strasno
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.