BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

fudbalerXL
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la fudbalerXL » 15 okt 2013, 12:13

Goalgetter je napisao/la:
fudbalerXL je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Yebo premije covjece, pa ima li vece premije plasirati se na SP i obradovati cijelu naciju?? Imamo 10x puta vise motiva od njih da ih razbijemo, i to cemo i uciniti!
Dali ti znaš koliko je 50.000 EUR
Prosječni Litvanski fudbaler mora da igra par godina da bi prišparo taj novac. A još ako sjebu nas oni mislie da če im se dignut cjena, da če se lakše prodat itd. itd. ( što sve nažalost stoji ).
Onom Muhi su SIGURNO platili preko 100.000 EUR. I izdo on svoje konto ionako smo ispali.
Kazem ti i da su im dali i milion po svakom, mi imamo 4 Miliona razloga vise da uspijemo veceras ovaj plasman ;)
Nadam se !!
ALi za to ( sam protiv svih ), se treba bit jak u glavi i imat jaku logistiku. Za ovo drugo nisam baš najsigurniji. Ajde pozdrav

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 okt 2013, 12:14

Da neko slucajno nema onu sliku nase zastave na fazon Brazila, zelena podloga sa zvjedzcicama a u trokutu onaj brazilski krug.

:P
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 15 okt 2013, 12:15

AARON16 je napisao/la:otkud grcima te pare. ne pišite glupost, kakve ba premije.
ako je tih 50 000 veće od našeg historijskog uspjeha, nečeg što jedan narod čeka za čitav vijek, da budemo među velikima, onda nek i pobijede. prvo i prvo i naši će dobit premije, drugo dobiće milione što se plasiraju, treće biće prva generacija koja se plasirala na SP . ako to nisu veći motivi od pišljivih 50 000 eura ne znam onda.
i plus je bajram, ne može bolje. jednostavno naša noć
Odkud Grcima tih 50.000 EUR / po igraču LItve.
Pa sam si odogovorio od tih miliona koji se dobiju za plasman ( če odbit jedan mali dio ). Mislim da Grčki igrači se neče ljutit da dobiju MANJE premije ali da se plasiraju za zelenim stolom. Bolje male premije + plasman nego ništa zar ne ????

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 15 okt 2013, 12:17

Pape daj odkaz dok jos kasno nije.
BOZE POMOZI NAM.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 15 okt 2013, 12:18

Tuti je napisao/la:Pape daj odkaz dok jos kasno nije.
BOZE POMOZI NAM.
Ti si izgleda ovdje jedini kojem je potrebna pomoc.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 okt 2013, 12:18

BOZE POMOZI NAM.
ahhahahaha

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 okt 2013, 12:19

Neko napisa da su ove premije mutne radnje hahahaha, nema ovdje nista mutno ili nedozvoljeno ljudi dragi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 15 okt 2013, 12:20

fudbalerXL je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Yebo premije covjece, pa ima li vece premije plasirati se na SP i obradovati cijelu naciju?? Imamo 10x puta vise motiva od njih da ih razbijemo, i to cemo i uciniti!
Dali ti znaš koliko je 50.000 EUR
Prosječni Litvanski fudbaler mora da igra par godina da bi prišparo taj novac. A još ako sjebu nas oni mislie da če im se dignut cjena, da če se lakše prodat itd. itd. ( što sve nažalost stoji ).
Onom Muhi su SIGURNO platili preko 100.000 EUR. I izdo on svoje konto ionako smo ispali.

Ako im Grci daju po 50000 neka im nasi dadnu po 100000 onda :D Opet se isplati ;) Ako Litvanija se ne moze dobiti danas,po ovim motivima i ovim velikim dobitkom ako se pobjedi,onda brate i ne zasluzujemo da idemo u Brazil...Jednostavno...Pobjediš li... JAK SI...Ne pobjediš li.... OBICAN SI PROSJEK!
::::SAMO ČELIK::::

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 okt 2013, 12:24

BOZE POMOZI NAM.
Pacijentu.

Mada mislim da i znam ko si, vise 50tim accountom na forumu pokusavas provocirati.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 15 okt 2013, 12:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Neko napisa da su ove premije mutne radnje hahahaha, nema ovdje nista mutno ili nedozvoljeno ljudi dragi.
Mutan moze bit Sudija, + druge radnje neimanje adekvatnih uslova da neduljim.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 okt 2013, 12:32

Hoćemo li bar na trenutak zaboraviti premije, sudije, teren, motive Litvanije i okrenuti se našim momcima ? Pogledati njihovu formu kroz kvalifikacije, način riješavanja utakmica protiv " malih " protivnika, motiv igrača koji čine kostur naše reprezentacije i kojima je ova utakmica posljednja šansa za odlazak na neko veliko takmičenje, koji svim igračima predstavlja krunu karijere ? Kvalitet i zrelost ključnih igrača, psihološku stabilnost, podršku koju ćemo imati tamo ?

Mislim da ne postoji način da ovu šansu ispustimo. Shvatam one koji sa dozom opreznosti pišu o ovom zadnjem susretu, ali dosta je bilo izvlakuša prije meča, momci će da ginu, hrabro, jako, ozbiljno do krajnjih granica, i rezultat na kraju NEĆE izostati !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 okt 2013, 12:36

Mi idemo u Brazil a neko u baraz, a neko ostaje bez 50.000 €. :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 okt 2013, 12:37

Ma idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 okt 2013, 12:38

BOZE POMOZI NAM.
Ne znam kako da se kulturno izrazim al brate glup si,gluplji si od one sto je rekla oro,ona je doktor nauka za tebe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 15 okt 2013, 12:38

Ova generacija ima priliku se upisati kao jedanaest besmrtnih koji su odveli ovu napacenu zemlju na prvi WC, njih ce se sjecati i za 200 i vise godina, kao generaciju koja je uzela korak dalje, i tad ce se fudbal igrati i neko navijati za BiH, ali samo se jednom legat ostavlja u amanet, to je malo vrijednije od pisljivih 50000 euro, moje misljenje ;)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 okt 2013, 12:39

drugo je npr da su obećali slovacima pare protiv nas jer slovaci mogu sa nama igrat..
ali da vam neko da milion vi ako ne možete nešto uraditi to je tako! možete se samo isfrustrirat, pojest muuda svoja i na kraju žalit za parama!

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 15 okt 2013, 12:42

inacefindecko je napisao/la:drugo je npr da su obećali slovacima pare protiv nas jer slovaci mogu sa nama igrat..
ali da vam neko da milion vi ako ne možete nešto uraditi to je tako! možete se samo isfrustrirat, pojest muuda svoja i na kraju žalit za parama!
I JESU. Dovoljno je potplatit golmana. PA vidio si kakav je gol primio a sam ko duh bio. Čovjek dobio preko 100.000 EUR. A neke budale u medijima pisali kao Škrtelova greška. A čovjek mu ljepo dodo. Jedino ga zajebalo da Grci nisu stvorili šansu pa je MORAO da primi ovakov gol. Da ge je primio iz akcije nebi bilo ovako OČIGLEDNO.
A u textu na jednom 2 bosanskom sport portalu vam ljepo piše. Litvanči če dobit 50.000 EUR / po igraču samo U SLUČAJU plasmana Grčke ne unaprijed. Logisch. ( mada sam je to ISTO govorio 2 dana prije tog teksta ali eto ).
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 15 okt 2013, 12:49, ukupno mijenjano 3 puta.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 okt 2013, 12:43

Otelo je napisao/la:
BOZE POMOZI NAM.
Ne znam kako da se kulturno izrazim al brate glup si,gluplji si od one sto je rekla oro,ona je doktor nauka za tebe.
Nije on glup nego je patoloski bolestan, kao i jos par pojedinaca ovdje. Kad on zeli nesrecu svojoj reprezentaciji i domovini, sta je tek spreman da uradi nekom drugom.

Ne bi me cudil da je iz RS ili jednog djela Hercegovine, ali nocas cemo svim dusmanima Bosne i Hercegovine, svim nacionalstima staviti soli na rane, neka crknu u svojoj mrznji i bjedi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 okt 2013, 12:46

Ne kontam zašto takve likove jednostavno ne ignorišete ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.