u tom slucaju LvG-a nogirat. Gledam statistiku, united od 92-2012 nije zavrsio ispod 3. pozicije. Moyes i LvG su mogli dovesti koje god su ime htjeli. Moyes je zasro i LvG se prosle godine mogao izvlaciti na to. Ove godine NE. Jednostavno nema izgovora da se 2. sezone zaredom bori za pisljivo 4. mjesto. Ima odlicnu ekipu. Skripali smo na bekovima, sad imamo dvije zivotinje na bekovima. Vezni red za pozelit. Samo treba par rupa pokrpit i to je to. Ako nije u stanju to da uradi, nek sto prije ide u penziju. Dok nije jos vise svoj ugled sjebo.Elangelito7 je napisao/la:Raja na stranu sve treba biti realan al bgm.Ako je za utd zavrsen prelazni rok treba prezadovonjan biti ako budemo 4ti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Napadac mora doci. Ako LvG nastavi sa "rooney ce proradit" politikom onda nek se goni u krasni qrac. Volim Rooneya i dan danas. Uvijek ce mi bit drag zbog partija u svetom dresu. Ali kad se hoce qrcit, nek kulira na klupi. Nijedan mi igrac nije vazniji od rezultata kluba.
Da mi babo moj igra u junajtedu, ja bi ga stavio na klupu ako ce to pomoci klubu da proradi