Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Pa sad ce to Ciro uganjati samo da zvrse ovi shovovi na pinku,obn-u itd itd...
Kojeg ce na qrca, Mi nismo kao oni !!!Har3 je napisao/la:Sta je sa Ademom Ljajic, momak koji je odusevio manchester pa i cijeli svijet svojom igrom, da li je nas savez uopste pokusao stupiti u kontakt s njim, kada nama hrvati i srbi mogu "krasti", bosanske hrvate, srbe, mozda bi i mi trebali da bacimo oko na bosnjake u srbiji, je l neko zna je l bilo uopste pokusaja da se stupi s njim u kontakt?
93,4 % " !!!
Ako je momak dobar i ako bi volio igrat za BiH-a onda ga treba pozvat i borit se za njega...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mogao si napisati da je momak talentovan, ne vidim cemu ovo glupo pretjerivanje da je odusevio cijeli svijet. Kada, na kojoj ih je utakmici odusevio kad ga nikad nisu ni vidili kako igra? Da nije Manchester bio zainteresovan (odustali su od transfera) nebi niko ni cuo za njegaHar3 je napisao/la:Sta je sa Ademom Ljajic, momak koji je odusevio manchester pa i cijeli svijet svojom igrom, da li je nas savez uopste pokusao stupiti u kontakt s njim, kada nama hrvati i srbi mogu "krasti", bosanske hrvate, srbe, mozda bi i mi trebali da bacimo oko na bosnjake u srbiji, je l neko zna je l bilo uopste pokusaja da se stupi s njim u kontakt?
Lik koji stavlja tri prsta na srcu tokom himne Srbije nam ne treba. A momak je ocito provikan, jer da valja, ne bi United odustao ili "odgodio" transfer. Eno mu jaran iz Partizana odigrao 5 utakmica za godinu dana za United. Odusevio Svijet nema sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Lik koji stavlja tri prsta na srcu tokom himne Srbije nam ne treba. A momak je ocito provikan, jer da valja, ne bi United odustao ili "odgodio" transfer. Eno mu jaran iz Partizana odigrao 5 utakmica za godinu dana za United. Odusevio Svijet nema sta.
za ovo što si rekao potpuno se slažem
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Izvor za ta tri prstaCartman je napisao/la:Lik koji stavlja tri prsta na srcu tokom himne Srbije nam ne treba. A momak je ocito provikan, jer da valja, ne bi United odustao ili "odgodio" transfer. Eno mu jaran iz Partizana odigrao 5 utakmica za godinu dana za United. Odusevio Svijet nema sta.
To su teske rjeci za bilo kojeg Sandjakliju pardon Raskovcanina
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Klasicno pljuvanje, jer sam licno gledao neku od mladjih seLekcija Srbije U21 ili U19 kad su neki drzali 3 prsta tokom intoniranja himne a on sigurno nije medju njima
Vidio sam svojim ocima kako i on i Sulejmani to rade.harishp je napisao/la:Izvor za ta tri prstaCartman je napisao/la:Lik koji stavlja tri prsta na srcu tokom himne Srbije nam ne treba. A momak je ocito provikan, jer da valja, ne bi United odustao ili "odgodio" transfer. Eno mu jaran iz Partizana odigrao 5 utakmica za godinu dana za United. Odusevio Svijet nema sta.![]()
To su teske rjeci za bilo kojeg Sandjakliju pardon Raskovcanina![]()
Ovdje se zaista vode glupi razgovori! Tema je reprezentativci a ne ko je kada dizao tri prsta. 
da su to uradili nesumnjam uopste, ovaj mali ado mora dokazat da je veliki Srbin isto ko dajdza mu, ista stvar s siptarom.....Cartman je napisao/la: Vidio sam svojim ocima kako i on i Sulejmani to rade.
evo i ja sam gledao mladje selekcije Srbije kad je stavio ruku na grudi(bez izdvojena 3 prsta)prilikom intoniranja himne gledam Partizan ali ne zapazih ta 3 prsta ni jednog ali najlakse je optuziti nekog bez ikakavog dokaza
druga stvar zbog cega bi on igrao za Bosnu iako bih ja to licno zeleo ,treba li da zabode noz u ledja ljudima iz Partizana kod kojih je od 12 godine i koji su od njega stvorili igraca i da ima posla sa Usanovicam i ostalom bagrom iz BH saveza
cime je to BIH zaduzila Sandzak za razliku od Hrvatske i Srbije u odnosu na njihovu dijasporu u BIH
vi nastavite da omalovazavate i uzivate u ksenofobiji to je izgleda kod vas pozeljno,bicete veci bosanci
druga stvar zbog cega bi on igrao za Bosnu iako bih ja to licno zeleo ,treba li da zabode noz u ledja ljudima iz Partizana kod kojih je od 12 godine i koji su od njega stvorili igraca i da ima posla sa Usanovicam i ostalom bagrom iz BH saveza
cime je to BIH zaduzila Sandzak za razliku od Hrvatske i Srbije u odnosu na njihovu dijasporu u BIH
vi nastavite da omalovazavate i uzivate u ksenofobiji to je izgleda kod vas pozeljno,bicete veci bosanci
Eldin Jakupovic na pregovorima sa Totenhemom
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
A sto su to oni uradili za njih? Poslali ih u rat 4 godine? Suti bolje ti je, ekavica tvoja pokazuje da ti ipak ne bi "zeleo" da on igra za BiH.pazzarac je napisao/la:evo i ja sam gledao mladje selekcije Srbije kad je stavio ruku na grudi(bez izdvojena 3 prsta)prilikom intoniranja himne gledam Partizan ali ne zapazih ta 3 prsta ni jednog ali najlakse je optuziti nekog bez ikakavog dokaza
Samo tvoje procenjivanje ljudi na osnovu dijalekta vise kazuje o tebi
Kad sam ono citirao napisao mislio sam na postratni period i pomoc koji Hrvati i Srbi imaju u svim aspektima zivota sportu, kulturi,ekonomiji...
Nama ne treba od vas nikakva finansijska pomoc ali je za zaljenje odnos ljudi slicnih tebi i to cesto procitam na nekom od BH portala koji nas vise mrze mozda i vise nego ljudi u Srbiji
i kad se desi neki negativan slucaj vrsi se generalizacija nad svima jer 'svi su oni takvi'
Nazalost ovo je jedan od razloga koji ce sigurno udaljiti Bosnjake iz Sandzaka u odnosu na BIH i onda se ne treba cuditi na ravnodusnost u odnosu na maticu
Osudjivati Adema koji je odrastao i postao igrac u Partizanu zbog igranja za Srbiju a istovremeno traziti da Mismovic,Bilbija ,Sunjic,Pandza,... igraju za BIH je licem(j)erno
Kad sam ono citirao napisao mislio sam na postratni period i pomoc koji Hrvati i Srbi imaju u svim aspektima zivota sportu, kulturi,ekonomiji...
Nama ne treba od vas nikakva finansijska pomoc ali je za zaljenje odnos ljudi slicnih tebi i to cesto procitam na nekom od BH portala koji nas vise mrze mozda i vise nego ljudi u Srbiji
i kad se desi neki negativan slucaj vrsi se generalizacija nad svima jer 'svi su oni takvi'
Nazalost ovo je jedan od razloga koji ce sigurno udaljiti Bosnjake iz Sandzaka u odnosu na BIH i onda se ne treba cuditi na ravnodusnost u odnosu na maticu
Osudjivati Adema koji je odrastao i postao igrac u Partizanu zbog igranja za Srbiju a istovremeno traziti da Mismovic,Bilbija ,Sunjic,Pandza,... igraju za BIH je licem(j)erno
Uopste ga ne osudjujem, ali kazem da likovi kao on nemaju sta trazit u reprezentaciji BiH. Nema veze je li se zove Muhamed ili Srboljub.pazzarac je napisao/la:Samo tvoje procenjivanje ljudi na osnovu dijalekta vise kazuje o tebi
Prema takvom razmisljanju.Onda i Hrvatska i Srbija to jest njihova repka bi ostala bez pola prvotimaca.Ko je gdje ko igrao ili rodjen.Nemoze niko njih udaljiti ili zbliziti kad su se vec nakalemili i izgradili kuca sto legalno sto ilegalno u Sarajevu i dalje ima ih sepet.Tad onda ne smeta BIH.pazzarac je napisao/la:Samo tvoje procenjivanje ljudi na osnovu dijalekta vise kazuje o tebi
Helemnejse ko zeli a kvalitetan je a uz to ima sanse da zaigra za BIH BUJRUM pa bio on kao onaj iz zelje u Somaliji rodjen a ne u Sandzaku.
A ko ne zeli ne treba ga ni spominjati a ni zarezivati ni jedan posto.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 dec 2009, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
malo si pobrko loncice sto se tice ove zadnje recenice.... pa mi godinama napajamo srbijansku reprezentaciju sa igracima, red bi bio da nam vrate makar jednom.pazzarac je napisao/la:Samo tvoje procenjivanje ljudi na osnovu dijalekta vise kazuje o tebi
ali doduse, nije nam bas toliko potrebno. imamo mi svojih igraca, srecom ne ovisimo ni o kome.
Glupa je rasprava na jednom sportskom portalu i najbolje je da se sve izbrise na kraju ali sam se javio jer se konstantno laze o ta tri prsta kao da je to kod nas normalno a ja sam gledao masu puta Ljajica i u Partizanu i u mladjim kategorijama Srbije i nisam zapazio 3 prsta podignuta niti Sulejmanija koji je uzgred receno Goranac kojem su i roditelji rodjeni u okolini Beograda
A sto se tice kradje nadjite mi jedan primjer igraca da je bar rekao da zeli da igra za druge reprezentacije a igrao je za neki bosnjacki klub koji bi se mogao uporediti sa pozicijom Ljajica u Partizanu i niste valjda toliko naivni da bi on to mogao i da kaze kao mogucnost bez posledica od strane uprave a posebno navijaca
Svi oni koji se navode kao ukradeni su se ili rano odselili iz BIH ili su rodjeni u inostransvu ni jedan nije igracki stasao u BIH,vise pravo da se ljute imaju one drzave koje su ulozile u njih
Terzic,Spahic,Medunjanin,Poturak ... su samo od nekih sportista koju vuku korene iz Sandzaka a kad jedan igra za Srbiju onda se gleda da se ocrni ne samo on vec i narod iz tog kraja
Halilagic je prije nekoliko godina igrao za Istambulspor i za Besiktas u ligi sampiona pa je li ga ko kontaktirao?
Sad u ligi sampiona igra Mehmedovic za Unireu kao stoper siguran sam da bi prihvatio poziv ali sam siguran i da ga niko ni nece pozvat
A sto se tice kradje nadjite mi jedan primjer igraca da je bar rekao da zeli da igra za druge reprezentacije a igrao je za neki bosnjacki klub koji bi se mogao uporediti sa pozicijom Ljajica u Partizanu i niste valjda toliko naivni da bi on to mogao i da kaze kao mogucnost bez posledica od strane uprave a posebno navijaca
Svi oni koji se navode kao ukradeni su se ili rano odselili iz BIH ili su rodjeni u inostransvu ni jedan nije igracki stasao u BIH,vise pravo da se ljute imaju one drzave koje su ulozile u njih
Terzic,Spahic,Medunjanin,Poturak ... su samo od nekih sportista koju vuku korene iz Sandzaka a kad jedan igra za Srbiju onda se gleda da se ocrni ne samo on vec i narod iz tog kraja
Halilagic je prije nekoliko godina igrao za Istambulspor i za Besiktas u ligi sampiona pa je li ga ko kontaktirao?
Sad u ligi sampiona igra Mehmedovic za Unireu kao stoper siguran sam da bi prihvatio poziv ali sam siguran i da ga niko ni nece pozvat
Gdje jaraneCartman je napisao/la:Vidio sam svojim ocima kako i on i Sulejmani to rade.harishp je napisao/la:Izvor za ta tri prstaCartman je napisao/la:Lik koji stavlja tri prsta na srcu tokom himne Srbije nam ne treba. A momak je ocito provikan, jer da valja, ne bi United odustao ili "odgodio" transfer. Eno mu jaran iz Partizana odigrao 5 utakmica za godinu dana za United. Odusevio Svijet nema sta.![]()
To su teske rjeci za bilo kojeg Sandjakliju pardon Raskovcanina![]()
A sad i veliku nuzdu mozes da pregledas na you tube ili necem drugom.
A kamoli to ''sto si vidio''
Link,izvjestaj ili bilo sta drugo.
Jer kako rekoh to nisu male stvari,nebi ih garant ni njihove Sandzaklije vise pogledale.
@pazzarac osim navedenog Poturka ovi navedeni su imali tojest stvarali jako puno problema dok se nisu obreli u BIH repku Terza nakon sto se obreo.
I jos i Sulejmani a i Ljajic nisu ni 1% povoda dali da ih neko pozove iz BIH nego cak naprotiv.
Kako ti rece staviti ruku na prsa tojest dvoglavog orla ili cetiri ocila a ocekivati da ih pozovu u repku gdje se i dan danas moze naci ljliljan ocito su dva pojma.A vala sto se njih tice daleko im kuca sve i jednom bila od BIH.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Confiance, ErosViverosViv, General505, hurem, totasef1 i 61 gost.