PretjerujuGracanicaAA je napisao/la: Pa zato na ovom menadzeru imas 4 divizije po 10 klubova.. ( 3 divizije po 8 klubova)
I tako svako ce se boriti da ostane u prvoj, drugoj, trecoj ligi...
MIslim za mene je ovaj menadzer bolji od OSMA 1000000000%
Evo da pokazem koliko je ovaj menadzer ozbiljan...
http://prntscr.com/9gxg5x
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Yes, ali zato ovdje ti traje 2 mjeseca sezona ili ti ga ide i do 3-4 mjesecaSarmelino je napisao/la:PretjerujuGracanicaAA je napisao/la: Pa zato na ovom menadzeru imas 4 divizije po 10 klubova.. ( 3 divizije po 8 klubova)
a jbt tekma svaka 4 danaGracanicaAA je napisao/la:Yes, ali zato ovdje ti traje 2 mjeseca sezona ili ti ga ide i do 3-4 mjesecaSarmelino je napisao/la:PretjerujuGracanicaAA je napisao/la: Pa zato na ovom menadzeru imas 4 divizije po 10 klubova.. ( 3 divizije po 8 klubova)
daj mi kod
Jos kad bi neko napravvio kakav manager koji je nesto izmedju TE OSM i tog vaseg SM bilob super 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
Huseinagic
- Kontakt:
Tigres cestitam na tituli..igram protiv prema mom
Misljenju najneugodnijeg protivnika u gostima, a plus je u kamp otisao..pokusat cu ti pomrsiti planove u finalu kupa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Misljenju najneugodnijeg protivnika u gostima, a plus je u kamp otisao..pokusat cu ti pomrsiti planove u finalu kupa
Evo ode titula 2. lige zbog kampa, yebo vas kamp
Arsenal cestitam
Arsenal cestitam
Fala fala, da je Arsenal ne bi nikad osvojio FK Sloboda je u pitanju hahahaEmirGz je napisao/la:Evo ode titula 2. lige zbog kampa, yebo vas kamp![]()
Arsenal cestitam
Nema sta ubili su te sa kampovima ove sezone ko nikad, nije da mi je zao hahaha
Laganini, nema potrebe za tim jos... nema pradaje igramo do kraja vidis da su me povrede udarile na sve strane, pola napadaca je povrijedjeno sreca najbolji strijalac lige se vraca za finale a uspio sam sinoc prodati veznjaka i kupiti Higuaina pa tako da ce i on pomoci u zadnje tri utakmice maksmialnoHuseinagic je napisao/la:Tigres cestitam na tituli..igram protiv prema mom
Mes Que Un Club
Kao sto rekoh, nemoj se predavati... danas kako sam saznao da je odigram kamp protiv tebe i ja sam odigrao na domacem da obezbjedim titulu i na kraju 2-2 iako sam duplo bolji bio ali tako je to valjda malo random i na kraju te Pegi ostavi u igri za titulu 
Ali prvo sutra da odigramo finale kupa pa nek bolji pobjedi
Mes Que Un Club
Ubi me ova igra toplo-hladno

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Re: Odg: RE: Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Morao sam jbg da ostanem u igri za prvu ligu ..... JbgEmirGz je napisao/la:Evo ode titula 2. lige zbog kampa, yebo vas kamp![]()
Arsenal cestitam
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Re: Odg: RE: Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Fazon je sto cemo svi u prvu, ali eto neka si meni si pomogaoMrHc je napisao/la:Morao sam jbg da ostanem u igri za prvu ligu ..... JbgEmirGz je napisao/la:Evo ode titula 2. lige zbog kampa, yebo vas kamp![]()
Arsenal cestitam
Igraci se opustili obezbjedio se opstanak pa nisu imali pritiskaamertiger je napisao/la:Kao sto rekoh, nemoj se predavati... danas kako sam saznao da je odigram kamp protiv tebe i ja sam odigrao na domacem da obezbjedim titulu i na kraju 2-2 iako sam duplo bolji bio ali tako je to valjda malo random i na kraju te Pegi ostavi u igri za titulu
Jos mi se zalio kako sam mu kampom izbio titulu iz ruku, a evo jos mu pomazem
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Posljednje kolo Barca - Munchen jedan lagani remi i sigurno trece mjesto za ekipu Munchena.Pegi10 je napisao/la:Igraci se opustili obezbjedio se opstanak pa nisu imali pritiskaamertiger je napisao/la:Kao sto rekoh, nemoj se predavati... danas kako sam saznao da je odigram kamp protiv tebe i ja sam odigrao na domacem da obezbjedim titulu i na kraju 2-2 iako sam duplo bolji bio ali tako je to valjda malo random i na kraju te Pegi ostavi u igri za titulu
Ali prvo sutra da odigramo finale kupa pa nek bolji pobjedi![]()
Jos mi se zalio kako sam mu kampom izbio titulu iz ruku, a evo jos mu pomazem
Cestitke Lajpzigu na osvajanju kupa, jbg borba je bila dobra mozda je steta sto je to bas odluceno u 89 minuti mogli smo na penale ko ljudi da odigramo ali random je danas ipak favorizovao tebe i zasluzena titula kupa, jos jednom sve cestitke od mene 
Sutra odlucujemo i o tituli prvaka lige nadam se da cu uspjeti zadrzati prednost i doci do trece titule u nizu
ali moram reci da ce biti gusto, bit ce svega 
Sutra odlucujemo i o tituli prvaka lige nadam se da cu uspjeti zadrzati prednost i doci do trece titule u nizu
Mes Que Un Club
-
Huseinagic
- Kontakt:
Kad tri puta uzmes prvaka znas da nesto vrijedis 
-
Huseinagic
- Kontakt:
Hvala drug, ne bi bilo realno da neko od nas uzme dvije titule 
Doduse posteno bi bilo jedna tebi jedna meni ali vidjet cemo sta kaze random, Bgm zadnjih utakmica me ne voli nikako, te neke povrede, pa kamp na domacem 2-2 iako sam imao skoro duplo vise suteva i posjed veci pa i danas ako pogledamo suteve i posjed mozemo reci da sam bio bolji ali ne bi bilo posteno prema tebiHuseinagic je napisao/la:Hvala drug, ne bi bilo realno da neko od nas uzme dvije titule
Valjda sutra napokon malo i mene pogleda i da moji momci odrade jedan dobar mec i proslave trecu titulu
Mes Que Un Club
svaka casti tigricima , vidi se da dobro vodi klub dobra politika, zdrava sredina i vrhunska atmosfera izmedju igraca , cestitam brate sasvim zasluzeno 
SN96
-
Huseinagic
- Kontakt:
A meni nista aaaMramic je napisao/la:svaka casti tigricima , vidi se da dobro vodi klub dobra politika, zdrava sredina i vrhunska atmosfera izmedju igraca , cestitam brate sasvim zasluzeno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.