Vidjaj cele

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ibish1995 je napisao/la:
Vidjaj cele
mirza stao pored njega, ako se pojavi neki James iz razredaibish1995 je napisao/la:
Vidjaj cele
pa Mirza je celoKaunas je napisao/la:mirza stao pored njega, ako se pojavi neki James iz razredaibish1995 je napisao/la:
Vidjaj cele
uh jbt ja sve konto ovaj lijevo od ćele Mirzaarelinho je napisao/la:pa Mirza je celoKaunas je napisao/la:mirza stao pored njega, ako se pojavi neki James iz razredaibish1995 je napisao/la:
Vidjaj cele
Tako je, Gimnazija "Meša Selimović"!ultrasstyle_tz je napisao/la:slika u dvoristu Gimnazije
jest vala brate,ubi se cekajuci,najgore 2 dana kad ne igraju,a ovako od jutros se moze izdrzat,znajuci da je veceras,a pita me zena nedavno na koga prvo pomislis kad se probudis,aj reko suti hljeba ti,znas valjda,nisi ludaBihac96 je napisao/la:Treba docekat utakmicu,tacno dosadno kad ne igra Mirza,uvijek u iscekivanju kad ce Netsi igrat
AAHHAHAHAHAHArobery20 je napisao/la:jest vala brate,ubi se cekajuci,najgore 2 dana kad ne igraju,a ovako od jutros se moze izdrzat,znajuci da je veceras,a pita me zena nedavno na koga prvo pomislis kad se probudis,aj reko suti hljeba ti,znas valjda,nisi ludaBihac96 je napisao/la:Treba docekat utakmicu,tacno dosadno kad ne igra Mirza,uvijek u iscekivanju kad ce Netsi igrat
robery20 je napisao/la:jest vala brate,ubi se cekajuci,najgore 2 dana kad ne igraju,a ovako od jutros se moze izdrzat,znajuci da je veceras,a pita me zena nedavno na koga prvo pomislis kad se probudis,aj reko suti hljeba ti,znas valjda,nisi ludaBihac96 je napisao/la:Treba docekat utakmicu,tacno dosadno kad ne igra Mirza,uvijek u iscekivanju kad ce Netsi igrat
Rodjen spremanLenBias je napisao/la:spremate li se za veceras?
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 14 gostiju.