NK Zvijezda Gradačac

Talenat
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Talenat » 01 apr 2015, 21:47

Informacija 100% istinita i potvrdjena, trebali bih se zavrsiti sponzorski ugovori sa pomenutim kompanijama vrlo brzo. Sto je jos jedan pokazatelj da ce grad tesko dignuti ruke od Zvijezde kao i najveci u nasem gradu gospodin Fadil Novalic... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Dok je njega bit ce i Zvijezde... Hvala mu do neba... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 apr 2015, 10:20

Talenat je napisao/la:Informacija 100% istinita i potvrdjena, trebali bih se zavrsiti sponzorski ugovori sa pomenutim kompanijama vrlo brzo. Sto je jos jedan pokazatelj da ce grad tesko dignuti ruke od Zvijezde kao i najveci u nasem gradu gospodin Fadil Novalic... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Dok je njega bit ce i Zvijezde... Hvala mu do neba... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Što se tiče tvojih informacija one su uvije 100% kao i ona za pojačanja prije početka sezone o provjerenim igračima iz premier lige. A što se tiče prethodnog posta o nabrajanju tvog rodoslovnog stabla vidi se da si primitivac ti bez unošenja doze mržnje neznaš ništa ni napisati. A tvoju porodicu vrlo dobro znam ja kao i cijela čaršija, samo isto moraš znati da ti Galib i ostali Piskići uopšte niste nešto na što se ova čaršija ponosi, baš naprotiv. Piskiću pa s kim god da pričaš vi ste predmet šprdnje i ismijavanja.

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 02 apr 2015, 10:59

Tacno piska isto ko da si prisvojio klub nesto baljezgas. Ti ponos, zamisli. I sve nesto s mrznjom tacno govoris, sad si se malo oko kluba nesto digo i ti jedini eto volis zvijezdu niko vise. Svi mi volimo klub i grad, ali smo neki ovdje realni a neki nisu. Prozivas nurdu, a 90 posto bi nas volilo da nurdo dodje i da opstanemo. Orozivas covjeka koji zaposljava 1000 ljyudi i hrani 1000 porodica sramoti se, mene licno zaboli za nurdom ali treba bit realan. Dole tebi ljudi kazu koju lijepu i ti ih dizes u nebesa, a oni te ismijavaju i smiju ti se. Kad ti i galib budete hranili 3000 ljudi jvite se ovdje. Combe svaka cast. Bili je vrijeme da mu neko kaze gdje mu je mjesto. Sad se digo oko kluba i on sve zna.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 apr 2015, 14:45

I još nešto vezano za Pisku i njegovo blaćenje nurde i pojedinih ljudi. Da budemo na čisto ti Pisko Zvjezdi nisi dao ništa a ti ljudi koje ti cjelo vrijeme nabrajaš su dali puno toga. Evo samo jedan primjer koji sam gledao svojim očima: Pisko kome je Zvijezda velika ljubav je do skora na stadion Zvijezde ulazio sa navijačima Zvijezde a onda se odmakne od njih i dođe gledati utakmicu na dio tribine gdje su ostali gledaoci a ne navijačka skupina Red Dragons. To znači samo jedno a to je da ga je stid biti sa njima i navijati jer je on kao to već prerastao a takođe mu je žao dati 5 KM(kako on kaže za njegovu svetinju) i ući sa ostalim gledaocima. Ovo gore je trajalo jedan izvjestan period jer pouzdano znam zato što sam to pratio sa još par ljudi jer nam je bilo interesantno. Eto to je samo jedan mali primjer koliko Piskić voli Zvijezdu.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 apr 2015, 15:02

combe je napisao/la:I još nešto vezano za Pisku i njegovo blaćenje nurde i pojedinih ljudi. Da budemo na čisto ti Pisko Zvjezdi nisi dao ništa a ti ljudi koje ti cjelo vrijeme nabrajaš su dali puno toga. Evo samo jedan primjer koji sam gledao svojim očima: Pisko kome je Zvijezda velika ljubav je do skora na stadion Zvijezde ulazio sa navijačima Zvijezde a onda se odmakne od njih i dođe gledati utakmicu na dio tribine gdje su ostali gledaoci a ne navijačka skupina Red Dragons. To znači samo jedno a to je da ga je stid biti sa njima i navijati jer je on kao to već prerastao a takođe mu je žao dati 5 KM(kako on kaže za njegovu svetinju) i ući sa ostalim gledaocima. Ovo gore je trajalo jedan izvjestan period jer pouzdano znam zato što sam to pratio sa još par ljudi jer nam je bilo interesantno. Eto to je samo jedan mali primjer koliko Piskić voli Zvijezdu.
donekle ste upravu,ali nije tema piska,i sto je on dao njoj,ev combe da te pitam sta je to nurdo dao zvijezdi a sta je zvijezda nurdi? ja mislim da je vise zvijezda dala nurdi,jer da nije zvijezde nurdo bi jos bio u vip lozi bosne iz mionice,a ovako je uso u savez i onda ga boli ku-r.ac za zvijezdom,dobio je sto je htjeo,,,a ev jos jedan dokaz,kad je igrala zvijezda -bosna mionica,nurdo daje premiju od 150 eura da se pobijedi zvijezda,,,kasnije kad je zvijezda stasala u ozbiljan klub,eto nurdica,vidio korist,..taj covjek bi zajbo oca svog a da nebi zvijezdu,et tooliko od mene... :salut:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 apr 2015, 15:09

Ajde nemojte opet srat sto se toga tice.
Ja se sjecam, dijete fakticki bio kad smo igrali u 2. ligi fed. Na gostovanju igrali protiv Bosne Mionice, tad nisu imali onu tribinu samo dva brda, na zapadu i iza gola na jugu. Sjecam se kao da sad gledam Nurdu kako sjedi na onom brdu iza gola i yebe nasim igracima mater.
Svi ste bili protiv navijaca kad smo prolazili kroz najteze trenutke, kad smo iz sume navijali. Kad su nam zabrane rokali i sve ostalo. Ali sada se vidi ko je uvijek bio uz Zvijezdu i ko ce UVIJEK bit uz Zvijezdu.

Nurdo je sa onim g0vnetom od rodjaka (Mustafe) i doveo Zvijezdu u ovu situaciju gdje jest. I znam par igraca, koji su igrali u to vrijeme i igraju i sad, i odgovorno tvrde kako je sada bolja situacija u Zvijezdi nego dok je Nurdo bio.
I dan danas se u Zvijezdi vuku repovi njihovog djelovanja koje je za vjesanja, a ne zatvora.

Pa samo vi to ne vidite, ali cinjenica je da je Nurdo za svaku ulozenu marku vracao 150-200% nazad.

Koji vam je k, covjeka nikad nije zanimala Zvijezda

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 02 apr 2015, 15:28

Nije tema ni nurdo ni piska vec nk zvijezda. Ali kad piska pljuje nek si combe rekao i te stvari o piski, i to je sigurno istina. Jedno je pricati ovdje a drugo raditi, a i bio sam isto svjedok kako piska prije nekoliko godina **** igracima zvijezde mater ird itd. A sad piska voli igrace voli klub. Nemam nista ni protiv tog ensara jer ga ne poznajem licno, ali pisko ne postoji zvijezda tek sad otkad je on dole, kad je. On prije bio na utakmici zvijezde, volio i pratio zvijezdu kao ja, i pisko ja makar platim ulaz svaki put i ucestvujem u svim akcijama nk zvijezde i vjerovatno smo i ja i combe i mnogi ovdje veci navijaci od tebe.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 02 apr 2015, 21:56

To da ja ne plaćam ulaz i da ne pomažem to vi eto znate bolje od mene sigurno idete na gostovanja... ljudi koji su u navijačima i koji se predstave i pišu ovdje znaju dobro koliko sam da i davao vi bih volili da ispadamo ali nažalost nećemo i dalje pljujete i pisku i piskice sa nikova slobodno...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 apr 2015, 07:47

Htio bih da nešto u startu razjasnimo Zvijezda se naedjeli na ljude sa sela i iz grada, jer šta će mo onda sa igračima, oni koji su trenutno u prvom planu nisu nijedan iz čaršije i šta će mo onda(dolazimo do pitanja dali oni vole Zvijezdu-NE nevole ljudi su tu da igraju za platu). A Pisko non-stop potencira to pitanje seljaci i čaršijaneri, to nije nikakvo mjerilo. Evo jedan očit primjer(slabo ko u šumi sjedi sa sela, neplaća ulaz i j..e igračima mater, mahomm su to sve čaršijaneri).
NURDO - da razjasnimo još jednom b..i me k...c za njim, znam da je imao svojih grešaka (ala Mustafa Peštalić itd.), da je tražio i sebi korist(jer je preko Zvijezde ušao u savez), ali mi nemožemo poreći da je on u Zvijezdu davao svoje pare, jer on direktno finansijske koristi nije mogao imati od Zvijezde (jer to je rupa bez dna, ne samo Zvijezda nego svaki klub u našoj ligi), osim što je preko Zvijezde mogao prati novac.
A kada smo kod pranja para pa isti Fadil Novalić je dio novca koji je po slovenačkom zakonu namijenjen za sport davao Zvijezdi, a takođe dio novca prao preko Zvijezde.
I da nemisli neko da imam nešto protiv toga ja to pozdravljam - volio bih sada da se mogu naći dva čovjeka kao što su bili Fadil i Nurdo pa da oni vladaju Zvijezdom novih sedam godina i neka i oni imaju koristi od toga kao što su imali i navedeni.
Takođe da se nezaboravi, Nurdo je ovdje(jer bez njega Zvijezdi sigurno nebi došli) doveo predsjednika Begića, selektora Sušića, juniorsku, mladu i A tim. Za to se treba nakloniti i reći hvala, a ne blatiti okolo.
I nije mi jasno kako neko može reći da je situacija bolja sada nego što je bila tada. Mi narode dijelimo zadnje mjesto na tabeli, na stadionu se ništa nije pipnulo(sem jedan dio parkinga koje je uradila opština) od kada je taj čovjek kojeg mi nazivamo seljak otišao.
I da se na kraju osvrnem na Pisku u prethodnom postu je sve sam rekao ko malo detaljnije pročita biće mu sve jasno - onaj ko nema argumenata počne ići na kartu samosažaljenja.

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 03 apr 2015, 08:12

Combe svaka cast... Sve si objasnio, i to je istina. Volili mi nurdu ili ne, to je istina... Nw kazem da on jedini ima zasluge za to, ali nemozemo pireci da se sve diglo dok je bio u klubu, nikad nebi repku ovdje vidjeli itd itd da nije takvih ljudi. Pozdeavljam combe tvoj post alal ti vjera...

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 03 apr 2015, 08:20

Nemaš ti combe blage veze zato ti je takav i nadimak. Neću da pričam o poslovanju jer dobro se zna da je u tu bilo propusta koje ti nikada nećeš znati niko ne spominje dugove koje ti je nurdo ostavio pa je Zvijezda tu gdje jeste, pa sjetite se druge lige kada j... mamu svima taj isti dobro cijitelj. Meni je svjesno da ti radiš kod njega u suštini on kao vlasnik firme nije loš ali je ovako ne seljak sto je sa sela nego po ponasanju... njemu svaka čast za sve što je uradio i dobro je došao u klub kao član uprave ali kao nešto više neće ici... Ja njega ne mrzim niti blatim. Nego samo njegove postupke pričaš a nemaš pojma koliko ne se do sada utrošilo para... drugo ne znaš da je fadil i dalje bog i batina u klubu i ako je on rekao da nećemo ispasti onda sigurno nećemo... nego nije ovaj forum ni nurdo ni piska posto imaš informacija daj napiši nam Šta vezano za sljedeću utakmicu vidim da sve znaš... Al je zanimljivo kako jedni druge branite Avdicevic-pestalic-fazlix i ostali koji su ostavili ovaj dug pa je Zvijezda gdje jestw... nemaš ti combe pojma Al ako te zanima možemo u 4 oka riješiti da ti objasnim zajedno sa ljudima koje ti pljuje s kakva je zaista cinjenica...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 apr 2015, 10:10

Talenat je napisao/la:Nemaš ti combe blage veze zato ti je takav i nadimak. Neću da pričam o poslovanju jer dobro se zna da je u tu bilo propusta koje ti nikada nećeš znati niko ne spominje dugove koje ti je nurdo ostavio pa je Zvijezda tu gdje jeste, pa sjetite se druge lige kada j... mamu svima taj isti dobro cijitelj. Meni je svjesno da ti radiš kod njega u suštini on kao vlasnik firme nije loš ali je ovako ne seljak sto je sa sela nego po ponasanju... njemu svaka čast za sve što je uradio i dobro je došao u klub kao član uprave ali kao nešto više neće ici... Ja njega ne mrzim niti blatim. Nego samo njegove postupke pričaš a nemaš pojma koliko ne se do sada utrošilo para... drugo ne znaš da je fadil i dalje bog i batina u klubu i ako je on rekao da nećemo ispasti onda sigurno nećemo... nego nije ovaj forum ni nurdo ni piska posto imaš informacija daj napiši nam Šta vezano za sljedeću utakmicu vidim da sve znaš... Al je zanimljivo kako jedni druge branite Avdicevic-pestalic-fazlix i ostali koji su ostavili ovaj dug pa je Zvijezda gdje jestw... nemaš ti combe pojma Al ako te zanima možemo u 4 oka riješiti da ti objasnim zajedno sa ljudima koje ti pljuje s kakva je zaista cinjenica...
Ti si Piska isfrustriran, gdje sam ja i u jednoj rečenici negoga napao. A sa gore navedenim nemam nikakve veze, što se tiče Nurde i rada kod njega, nebi radio samo nedaj Bože da mi treba za lijekova, jer po pitanju svega mislim da je on tiranin. Ali sam za njega iznio samo činjenice.
A što se tiče ljubavi prema Zvijezdi, šta Zvijezda ima od toga što ti i ja nju volimo, ništa.
Zato i kažem da je Zvijezdi potreban Nurdo, Fadil ili neko njima sličan ko je sposoban, poduzetan itd., ko će biti garant opstanka. Vi ste ljudi nerealni, najavljujete napad na Evropu a mi dijelimo predzadnje mjesto na tabeli.
I moj Piskiću još nešto da znaš ja bi prvi volio da Fadil podmetne svoja leđa i da mi ostanemo, jer ovi ljudi što su trenutno dole nisu za to sposobni(ovim nemislim da oni nevole Zvijezdu), niko nebi bio sretniji od mene, jer ja sam sa Zvijezdom obišao od Orašija do Čapljine, samo što se ja sa tim ne falim kao ti.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 apr 2015, 11:35

De ljudi ne serte vise, bolje da razmjenimo misljenja o utakmici s Olimpikom i kakve su nam tu sanse. Nije vam ni mjesto ni vrijeme da se prepucavate ovdje.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 apr 2015, 11:52

@combe jesi ti uopste procitao moj post? Covjek jest davao pare. Ali je vise para uzeo iz Zvijezde nego sto je dao.
On je nakon Mustafe i Ivice Cvitkusica ono najvece zlo i smece koje je ikad zakoracilo u prostorije kluba.

Kujes u zvijezde covjeka koji je do prije par godina igracima tvog voljenog kluba yebavao mater. Uostalom svako zna ko je zapravo Nurdo bio prije rata, i kako je postao ovo sto jest. Da ne pricam dalje o vec poznatim pricama "Namjestaj, Mljekara itd." Dovoljan pokazatelj kakav je on covjek. A ti i dalje prosipaj price koliko on porodica hrani i slicne gluposti. Nurdo je unistio porodica vise nego sto ti znas izbrojat.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 apr 2015, 12:14

theboss_RD07 je napisao/la:@combe jesi ti uopste procitao moj post? Covjek jest davao pare. Ali je vise para uzeo iz Zvijezde nego sto je dao.
On je nakon Mustafe i Ivice Cvitkusica ono najvece zlo i smece koje je ikad zakoracilo u prostorije kluba.

Kujes u zvijezde covjeka koji je do prije par godina igracima tvog voljenog kluba yebavao mater. Uostalom svako zna ko je zapravo Nurdo bio prije rata, i kako je postao ovo sto jest. Da ne pricam dalje o vec poznatim pricama "Namjestaj, Mljekara itd." Dovoljan pokazatelj kakav je on covjek. A ti i dalje prosipaj price koliko on porodica hrani i slicne gluposti. Nurdo je unistio porodica vise nego sto ti znas izbrojat.
I ti izgleda imaš neki problem gdje sam ja to naveo koliko on porodica hrani, nit je to uopšte bitno. U ovom slučaju pričamo o Zvijezdi i ona je ovdje jedino bitna. Niti sam ga kovao u Zvijezde niti bilo šta drugo, ja sam samo naveo činjenice koje njemu i Fadilu N.(o njemu nepričamo jer je on i dalje u klubu i dabogda bio još 100 godina) idu u prilog.
Za vrijeme Fadila a poslije Nurde i Fadila zajedno smo došli do premier lige, urađena je tribina, zamjenjen travnjak na glavnom terenu, urađen pomoćni teren, pripreme za drugi pomoćni sa plastikom(nabavljena ta ista plastična trava), dolazio nam predsjednik saveza, selektor, juniorska, mlada i A reprezentacija itd. da dalje nenabrajam.
JESAM LI SLAGAO ŠTA OD NAVEDENOG?????
A sada trenutno dijelimo zadnje mjesto na tabeli, stadion nije dirnut već neko vrijeme, čak se uspjelo s....ti i teren koji je bio ponos i dika grada i jedan od najboljih u državi.
JELI I OVO ISTINA?????
Ako je laž ovo sve gore što sam naveo nek mi neko kaže ja ću mu pružiti ruku i reći bravo majstore u pravu si. :tokralju: :tokralju:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 apr 2015, 12:58

islamagic i facic produzili ugovore
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 03 apr 2015, 13:57

theboss_RD07 je napisao/la:@combe jesi ti uopste procitao moj post? Covjek jest davao pare. Ali je vise para uzeo iz Zvijezde nego sto je dao.

Ajd bijedniče šta ti znaš ko je šta i koliko izvuko iz Zvijezde da ti nije bilo Nurde i Fadila nikad premijerligu nebi vidio jesil se uvjerio odlaskom Nurde šta je to što se napravilo na stadionu, ništa, koliko imaš sad tužbi zbog ti tvoji dobri čašijanera što sad rade u klubu, imaš ih toliko da kad sabereš mogo si umjetnu travu postavit.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 03 apr 2015, 14:28

BiberBiber je napisao/la:

Ajd bijedniče šta ti znaš ko je šta i koliko izvuko iz Zvijezde da ti nije bilo Nurde i Fadila nikad premijerligu nebi vidio jesil se uvjerio odlaskom Nurde šta je to što se napravilo na stadionu, ništa, koliko imaš sad tužbi zbog ti tvoji dobri čašijanera što sad rade u klubu, imaš ih toliko da kad sabereš mogo si umjetnu travu postavit.
BIJEDNIČE da ti nije bilo FADILA nikad mozda ne bih igro premijer ligu, a drugi doticni malo cega je dobrog doprinio u klub isto tako nije javna tajna da je doticni cinio napore da Zvijezdu u drugoj ligi FBiH sprijeci da udje u visi rang i dodje do krajnjeg cilja. Sto se tice tuzbi sve je to ostalo iz vladavine doticnog tako da nemoj vise sr.at gluposti. i da pustite pisku i njegove podjele na seljake i gradjane svi smo mi ISTI i Zvijezda je svih nas

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 03 apr 2015, 17:07

Nismo buraz isti ima nas koji volimo Zvijezdu i oni koji ne volimo koji sve pljuju po redu. Sreća pa ja ne mogu uticati na rezultat inače bih bilo da su radi mene prvi. Sada nikom ne valjam, a kad trošim svoje vrijeme i platim fokusa da snimi Šta svojim parama ne klupskim onda je super.... a bit će to sve dobro imam informacija more koje su pozitivne i ako bog da još će se za Zvijezdu dugo čuti u premijer ligi... a vi pljuvati sutra u Sarajevo pa pokažite koliko se voli klub i kad je zadnji.... najjači ste na forumu ima vas pod više nikova 1 te isti lik... a na utakmici vas nigdje nema i drugo svi vi mene pljujete a u gradu me pozdravljate sto je još jedan pokazatelj kakav je ko... a sutra ako boga pisko ide po 3 boda sa Zvijezdom a sad pljujte....

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 03 apr 2015, 18:11

nemoj me pogresno shvatit ali nemoj nikad dijelit ljude, jer smo svi u principu isti...hajmo malo o utakmici sutra ja licno mislim da mozemo izvuc bod gore jer nije Olimpik na terenu toliko kvalitetna ekipa ako smo im u Kupu mogli uvaljat 4-komada(2 utakmice) i za dlaku ih proc valjda mozemo i sutra do pozitivnog rezultata s tim da se ne desavaju katastrofalne greske u odbrani kao u prethodnoj utakmici u kojoj smo bili oslabljeni za Ordagica, a bez kojeg realno na sredini terena ne mozemo nista uradit. jel Brkic sutra ima pravo nastupa?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.