Što se tiče tvojih informacija one su uvije 100% kao i ona za pojačanja prije početka sezone o provjerenim igračima iz premier lige. A što se tiče prethodnog posta o nabrajanju tvog rodoslovnog stabla vidi se da si primitivac ti bez unošenja doze mržnje neznaš ništa ni napisati. A tvoju porodicu vrlo dobro znam ja kao i cijela čaršija, samo isto moraš znati da ti Galib i ostali Piskići uopšte niste nešto na što se ova čaršija ponosi, baš naprotiv. Piskiću pa s kim god da pričaš vi ste predmet šprdnje i ismijavanja.Talenat je napisao/la:Informacija 100% istinita i potvrdjena, trebali bih se zavrsiti sponzorski ugovori sa pomenutim kompanijama vrlo brzo. Sto je jos jedan pokazatelj da ce grad tesko dignuti ruke od Zvijezde kao i najveci u nasem gradu gospodin Fadil Novalic...![]()
![]()
![]()
Dok je njega bit ce i Zvijezde... Hvala mu do neba...
![]()
![]()
donekle ste upravu,ali nije tema piska,i sto je on dao njoj,ev combe da te pitam sta je to nurdo dao zvijezdi a sta je zvijezda nurdi? ja mislim da je vise zvijezda dala nurdi,jer da nije zvijezde nurdo bi jos bio u vip lozi bosne iz mionice,a ovako je uso u savez i onda ga boli ku-r.ac za zvijezdom,dobio je sto je htjeo,,,a ev jos jedan dokaz,kad je igrala zvijezda -bosna mionica,nurdo daje premiju od 150 eura da se pobijedi zvijezda,,,kasnije kad je zvijezda stasala u ozbiljan klub,eto nurdica,vidio korist,..taj covjek bi zajbo oca svog a da nebi zvijezdu,et tooliko od mene...combe je napisao/la:I još nešto vezano za Pisku i njegovo blaćenje nurde i pojedinih ljudi. Da budemo na čisto ti Pisko Zvjezdi nisi dao ništa a ti ljudi koje ti cjelo vrijeme nabrajaš su dali puno toga. Evo samo jedan primjer koji sam gledao svojim očima: Pisko kome je Zvijezda velika ljubav je do skora na stadion Zvijezde ulazio sa navijačima Zvijezde a onda se odmakne od njih i dođe gledati utakmicu na dio tribine gdje su ostali gledaoci a ne navijačka skupina Red Dragons. To znači samo jedno a to je da ga je stid biti sa njima i navijati jer je on kao to već prerastao a takođe mu je žao dati 5 KM(kako on kaže za njegovu svetinju) i ući sa ostalim gledaocima. Ovo gore je trajalo jedan izvjestan period jer pouzdano znam zato što sam to pratio sa još par ljudi jer nam je bilo interesantno. Eto to je samo jedan mali primjer koliko Piskić voli Zvijezdu.
Ti si Piska isfrustriran, gdje sam ja i u jednoj rečenici negoga napao. A sa gore navedenim nemam nikakve veze, što se tiče Nurde i rada kod njega, nebi radio samo nedaj Bože da mi treba za lijekova, jer po pitanju svega mislim da je on tiranin. Ali sam za njega iznio samo činjenice.Talenat je napisao/la:Nemaš ti combe blage veze zato ti je takav i nadimak. Neću da pričam o poslovanju jer dobro se zna da je u tu bilo propusta koje ti nikada nećeš znati niko ne spominje dugove koje ti je nurdo ostavio pa je Zvijezda tu gdje jeste, pa sjetite se druge lige kada j... mamu svima taj isti dobro cijitelj. Meni je svjesno da ti radiš kod njega u suštini on kao vlasnik firme nije loš ali je ovako ne seljak sto je sa sela nego po ponasanju... njemu svaka čast za sve što je uradio i dobro je došao u klub kao član uprave ali kao nešto više neće ici... Ja njega ne mrzim niti blatim. Nego samo njegove postupke pričaš a nemaš pojma koliko ne se do sada utrošilo para... drugo ne znaš da je fadil i dalje bog i batina u klubu i ako je on rekao da nećemo ispasti onda sigurno nećemo... nego nije ovaj forum ni nurdo ni piska posto imaš informacija daj napiši nam Šta vezano za sljedeću utakmicu vidim da sve znaš... Al je zanimljivo kako jedni druge branite Avdicevic-pestalic-fazlix i ostali koji su ostavili ovaj dug pa je Zvijezda gdje jestw... nemaš ti combe pojma Al ako te zanima možemo u 4 oka riješiti da ti objasnim zajedno sa ljudima koje ti pljuje s kakva je zaista cinjenica...
I ti izgleda imaš neki problem gdje sam ja to naveo koliko on porodica hrani, nit je to uopšte bitno. U ovom slučaju pričamo o Zvijezdi i ona je ovdje jedino bitna. Niti sam ga kovao u Zvijezde niti bilo šta drugo, ja sam samo naveo činjenice koje njemu i Fadilu N.(o njemu nepričamo jer je on i dalje u klubu i dabogda bio još 100 godina) idu u prilog.theboss_RD07 je napisao/la:@combe jesi ti uopste procitao moj post? Covjek jest davao pare. Ali je vise para uzeo iz Zvijezde nego sto je dao.
On je nakon Mustafe i Ivice Cvitkusica ono najvece zlo i smece koje je ikad zakoracilo u prostorije kluba.
Kujes u zvijezde covjeka koji je do prije par godina igracima tvog voljenog kluba yebavao mater. Uostalom svako zna ko je zapravo Nurdo bio prije rata, i kako je postao ovo sto jest. Da ne pricam dalje o vec poznatim pricama "Namjestaj, Mljekara itd." Dovoljan pokazatelj kakav je on covjek. A ti i dalje prosipaj price koliko on porodica hrani i slicne gluposti. Nurdo je unistio porodica vise nego sto ti znas izbrojat.
Ajd bijedniče šta ti znaš ko je šta i koliko izvuko iz Zvijezde da ti nije bilo Nurde i Fadila nikad premijerligu nebi vidio jesil se uvjerio odlaskom Nurde šta je to što se napravilo na stadionu, ništa, koliko imaš sad tužbi zbog ti tvoji dobri čašijanera što sad rade u klubu, imaš ih toliko da kad sabereš mogo si umjetnu travu postavit.theboss_RD07 je napisao/la:@combe jesi ti uopste procitao moj post? Covjek jest davao pare. Ali je vise para uzeo iz Zvijezde nego sto je dao.
On je nakon Mustafe i Ivice Cvitkusica ono najvece zlo i smece koje je ikad zakoracilo u prostorije kluba.
Kujes u zvijezde covjeka koji je do prije par godina igracima tvog voljenog kluba yebavao mater. Uostalom svako zna ko je zapravo Nurdo bio prije rata, i kako je postao ovo sto jest. Da ne pricam dalje o vec poznatim pricama "Namjestaj, Mljekara itd." Dovoljan pokazatelj kakav je on covjek. A ti i dalje prosipaj price koliko on porodica hrani i slicne gluposti. Nurdo je unistio porodica vise nego sto ti znas izbrojat.
BIJEDNIČE da ti nije bilo FADILA nikad mozda ne bih igro premijer ligu, a drugi doticni malo cega je dobrog doprinio u klub isto tako nije javna tajna da je doticni cinio napore da Zvijezdu u drugoj ligi FBiH sprijeci da udje u visi rang i dodje do krajnjeg cilja. Sto se tice tuzbi sve je to ostalo iz vladavine doticnog tako da nemoj vise sr.at gluposti. i da pustite pisku i njegove podjele na seljake i gradjane svi smo mi ISTI i Zvijezda je svih nasBiberBiber je napisao/la:Ajd bijedniče šta ti znaš ko je šta i koliko izvuko iz Zvijezde da ti nije bilo Nurde i Fadila nikad premijerligu nebi vidio jesil se uvjerio odlaskom Nurde šta je to što se napravilo na stadionu, ništa, koliko imaš sad tužbi zbog ti tvoji dobri čašijanera što sad rade u klubu, imaš ih toliko da kad sabereš mogo si umjetnu travu postavit.theboss_RD07 je napisao/la:@combe jesi ti uopste procitao moj post? Covjek jest davao pare. Ali je vise para uzeo iz Zvijezde nego sto je dao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.