BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
To je to. Sve kad se sabere 2 mjeseca odigra onako kako zna. Ove godine je dobro odigrao challenger Dominikanskoj Rep., ch Morelos, ATP Kasablanka i Roland Garros i to je to. Na svim ostalim je ispao ili u 1. kolu ili u kvalama, nekad zna proći 1. kolo. Premalo je to dobrih turnira za TOP 50-60.grgr je napisao/la:Ako misli igrat tenis dobro 2 mjeseca moze zaboravit i top 100 kamoli 50 - 60 , kolko moze na betonu to je sad pitanje ...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sto je najgore i sam je na pocetku sezone pricao o tome da treba puno radit da odrzi formu na visokom nivou on je bukvalno propo nakon GS-a , da nije bilo onog turnira u dominanskoj rep idalje bi se borio da dodje do top 100 ... Stvarno prelosa forma i ponovo godina sa premalo meceva na ATP nivou , realno jedini ATP koji je odigrao i da se naigrao na tom nivou bio je onaj u maroku ovo sve ostalo je bilo tanko. Mora vise igrati ATP turnire inace ce samo stagnirati , evidentno je da je on CH nivo prerastao naravno da ih ne mora zaobilazit u sirokom luku ali bilo bi pozljeno da ih sto manje igra a posebno da u njima ispada u prvom kolu. Meni je strasno i pomislit kako ce sad sad ovaj dio sezone patiti , jbt pa prosle godine u dvoranama su ga takvi klocevi izbacivali da je to strasno. Mislim nije to kritika jednostavno covjek nije za tih podloga i sta sad boze moj nije ni souza ni andujar i slicni ali oni zato na sljaci odrade svoju sezonu zadrze se medju 40-70 mjesta i to je to , nerijetko su MD na ATPiovima u dvorani i tu sto pobjeda uberu dodje im fino dok realno damir bi mozdo prosa 1 od 3/4 kvalifikacije za neki ATP u dvorani. Skeptican sam i po pitanu USO s obzirom da znam da im svima treba bas neki samar da se trgnu mislim da ce bit jos razocaranja pa ce onda opet poceti igrati slicno nesto sa ispadanjem na AO prosle godine kad je i usao u najbolju formu karijeri . Nego **** to polemisanje , Mirza je po meni ove sezone pokazao da mozda i moze vise od damira npr nije tolko los na sljaci kolko je damir u dvorani ali opet damir ima nesto sto on nema i tako u krug... Odo vani pratit cu mirzu preko mobitela valjda uzme u finalu stara musterija mogao bi uzeti ako bude pravi prvo veceras pa onda tek u finalu sretno mirzoni !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Uzeo set, ako ovako nastavi moze i mec 
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
odlican mirza za sada, ali moramo priznati da ovaj poljak nije nista, protiv ricija ce morati puno puno bolje...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Đe bolan nije ništa? Frajer prvo ubi servisom, zatim ima stvarno dobar bekend.
Treba se još dosta napravit do Berankisa
Treba se još dosta napravit do Berankisa
bekend ga je isao u pocetku prvog seta sve dok mirza nije preokrenuo rezultat u prvom setu, a ovo sto vodi u drugom setu je samo mirzina zayebancija ne njegov kvalitet 
@remA1 druze jel vidis da je sve u Mirzinim rukama i da se nije zayebavao vec bi bio na spavanju, al mora nam malo zivce istrenirat ;D
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo Mirza
Sjajno igra ovaj turnir.. uzivanje gledati .. sutra po titulu 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo. Dobra igra. Idemo do titule 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza je u finalu.
Aferim majstore.
@esprit ,
@esprit ,
Zadnja izmjena: remA1, dana/u 25 jul 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Mirza
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos jedno veliko bravo, i ocekujem sve bolje i bolje igre u nastavku godine. Sutra se potajno nadam prvon ch tituli, msm da ju je ovaj momak zaslusio, mada ce biti izuzetno tesko i trebao bi odigrati bez greske, jer mali prco iz litvanije ce sigurno znati kazniti svaku Mirzinu gresku. Danas kao i prethodnih meceva Mirza je imao nekoliko crnih rupa u mecu al na svu srecu protivnici nisu znali to iskoristit, dok mali rici je usudicu se rec ako ne jedna cijela dimenzija onda pola dimenzije vise u odnosu na tenisere koji su padali redom ove sedmice..
P.S za ove upucenije oko novca na touru kolko je zaradio plasmanom u finale i kolko ce zaraditi aBd kad osvoji
P.S za ove upucenije oko novca na touru kolko je zaradio plasmanom u finale i kolko ce zaraditi aBd kad osvoji
BiH Tenis
esprit24 je napisao/la:Jos jedno veliko bravo, i ocekujem sve bolje i bolje igre u nastavku godine. Sutra se potajno nadam prvon ch tituli, msm da ju je ovaj momak zaslusio, mada ce biti izuzetno tesko i trebao bi odigrati bez greske, jer mali prco iz litvanije ce sigurno znati kazniti svaku Mirzinu gresku. Danas kao i prethodnih meceva Mirza je imao nekoliko crnih rupa u mecu al na svu srecu protivnici nisu znali to iskoristit, dok mali rici je usudicu se rec ako ne jedna cijela dimenzija onda pola dimenzije vise u odnosu na tenisere koji su padali redom ove sedmice..
Nesto oko 3600€ i 55 bodova za finale u slucaju pobjede dobi ce 6150€ i 90 ATP bodova
Damir je u suzama napustio današnji meč protiv Gombosa
Damir se žalio, zamalo se potukao sa Gombosom, sudije ga zajebavale.
Sve o meču ovdje (sa snimcima):
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=675889
Za one kojima je mrsko na MTF-u
Damir se žalio, zamalo se potukao sa Gombosom, sudije ga zajebavale.
Sve o meču ovdje (sa snimcima):
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=675889
Za one kojima je mrsko na MTF-u
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jbg kad Damir krene igrati tenis bez da se raspravlja sa sudijama , bio on u pravu ili ne, tad ce mozda krenuti bolji rezultati. Ovako , tesko.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.