FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 15 apr 2017, 21:38

necu moc zaspat cijelu noc, nema sanse...
**** ga pritisak i tito onaj mrtvi,treba u 25. godini da me srce opali .... :facepalm:
cala volim te, al si glup brate, malo je reci :plac: :plac: :plac:

ja te **** zeljeznicareeeeeeeeeee
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 15 apr 2017, 21:38

Cala legendo svaka cast do sad, ali snosis odgovornost za ovu tekmu i neke poteze. Hebib klupa, Ahmet takodje, nek malo odmore, nez sta nam onda rade na klupi Livak,Lelic, za Husejnovica vise niko nema strpljenja, mislim. Moglo je bolje pored ovako loseg zelje, koji je cak gori i od nas. Idemo dalje sad su pod lupom svi, fitilj je prid dnu. Sretno nam
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 15 apr 2017, 21:38

Hebibovicu, ima da te sanjam

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2017, 21:38

Pa gdje su muda moj Cala, da sve gurnes u napad ???
Imali smo ih moj Cala, imali smo ih.....

Ne mogu da prezalim ovo sto se desilo vcrs, al jednostavno ne mogu...

Yebali su nas za navijace, trebali ste pobjediti za nas. Trebao si napasti moj cala zadnjih 10 minuta...
Moj cala, moj cala...

I vama glupa prica, obezbjedili Evropu, pa sad mozemo prosipati bodove gdje stignemo. I ponasati se ko pichke, nemati muda...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 apr 2017, 21:38

Dobro je ovo ba !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 apr 2017, 21:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerajte i ovoga covjeka. Otjerajte sce kad smo gofna! Koga cete dovesti pitara, jesmo svima **** familiju, od golmana do sportskog dirrktora. Nije Cala oroblem, otici ce on sam. Ccc
Ti zadovoljan s ovim sto je Cala pokazao veceras i protiv Zrinjskog proslu tekmu, protiv Mladosti na kosevu, protiv Zrinjskog u mostaru, protiv Radnika kod kuce, protiv Slobode u Tuzli ??? Da ne spominjem ostale tekme koje smo pobjedili 1:0 uz neku ludu srecu ???
1946~

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 apr 2017, 21:39

Nema veze ba, zar je potrebno psovati majku Cali? Bolje da to radite sudiji, koji ce nadam se biti suspendovan... ejbem mu mamu.
Amer Dupovac!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 15 apr 2017, 21:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerajte i ovoga covjeka. Otjerajte sce kad smo gofna! Koga cete dovesti pitara, jesmo svima **** familiju, od golmana do sportskog dirrktora. Nije Cala oroblem, otici ce on sam. Ccc
Druze nemoj tako, ne tjera se on nego je raja nezadovoljna jer smo mogli i ocekivali tri boda. Danas je to bilo mogucu, mislim da si i ti ocekivao izmjene da se unese svjezina. Mi njemu mozemo da budemo zahvalni za mnogo toga ali ovo se sa izmjenama ponavlja i to je to.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 apr 2017, 21:39

**** te tito sto se uznoji sav sam mokar. al bekic rupa nad rupama . sreca pa se rustemovic povredi inace bi izgubili. Cala **** te hebibovic povedi ga sa sobom u opstinu nek ti donosi kafu. Nije li jasno sa FK Sarajevo ima samo 13 igraca . Dragi Cala hvalati za sve ali nije ovo vise za stara insana. imas li muda da zamjenis crnkica i ahmetovica. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 apr 2017, 21:41

Zip je napisao/la:Pa gdje su muda moj Cala, da sve gurnes u napad ???
Imali smo ih moj Cala, imali smo ih.....

Ne mogu da prezalim ovo sto se desilo vcrs, al jednostavno ne mogu...

Yebali su nas za navijace, trebali ste pobjediti za nas. Trebao si napasti moj cala zadnjih 10 minuta...
Moj cala, moj cala...

I vama glupa prica, obezbjedili Evropu, pa sad mozemo prosipati bodove gdje stignemo. I ponasati se ko pichke, nemati muda...
Sve si rekao :tokralju:
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 21:41

HordasIstok je napisao/la:a prije tekme ste potpisali x ove tekme, sa kakvom reoutacijom atfostferom smo dolje otisli i bez navijaca uz to oni vec unaprijed titulu i pobjedu poceli slaviti a cemu sad ovo ovako
Prije tekme nisi imao 25 minuta igrača više i Želju koji je bio spreman za poraz, podmazali se i čekali. Ali, treba napraviti izmjenu i napasti!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 21:42

Brate Čala nije trebao uopšte dolaziti. Rečeno na početku, nije neki trenerski mag, ziheraški vazda, frajko kod 0-0 radi izmjenu u 90. minuti, u derbiju sa igračem više ima 25 minuta, on radi izmjenu u 88. minuti... Vitez prosu bodoce na Koševu, Mladosti nismo mogli ništa na Koševu... Da se ne lažemo više. Mehmed nije za šef struke, svi mi volimo FKS ali to nije odlučujući faktor u CVu za klupu FKS.
Samo Saraj'vo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 apr 2017, 21:42

Ovo je četvrta uzastopna utakmica kako nam se Željezničar provlači, što zbog naših igrača ali najviše zbog trenera. Šteta!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2017, 21:43

PitarBordo je napisao/la:
Brate Čala nije trebao uopšte dolaziti. Rečeno na početku, nije neki trenerski mag, ziheraški vazda, frajko kod 0-0 radi izmjenu u 90. minuti, u derbiju sa igračem više ima 25 minuta, on radi izmjenu u 88. minuti... Vitez prosu bodoce na Koševu, Mladosti nismo mogli ništa na Koševu... Da se ne lažemo više. Mehmed nije za šef struke, svi mi volimo FKS ali to nije odlučujući faktor u CVu za klupu FKS.
Isto razmisljamo od pocetka,al postavlja se pitanja ko da ga zamjeni??
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2017, 21:44

Meni je ovaj bod vazan skoro kao i da smo pobijedili,a evo zasto:
-bili smo blize pobjedi
-sudijske odluke su bile na nasu stetu
-skinuli smo ih sa 1. mjesta
-unatoc silnim pojacanjima i prljavoj igri sa ulaznicama nisu nas pobijedili
Objektivno Cala je mogao bolje voditi utakmicu u drugom poluvremenu i generalno mu se moze prigovoriti par stvari,ali opet ni ovo nije lose,imali smo dobre sanse i nije ni Cala kriv sto se ono sve profulalo ili sto nije sviran cist penal nad Duljevicem.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2017, 21:44

PitarBordo je napisao/la:Hahahahahah kako imaš lakši raspored ideš Zrinjskom i Radniku dolazi ti Željezničar. Kako ne mogu ove što cijelu sezonu govore sad će bolje i na kraju ne bude i onda se samo resetuju sl. sezonu.
Nemoj pricati bez veze ,realno gledajuci mi nemamo ekipu za prvog mjesta.Oni igraju na ho ruk,jedini koji zna je Dulja.Oni i mi smo bili pocrkali ja sam iskreno jedva cekao da svira kraj da nebi neka frljoka usla,ali opet smatram da ce se do kraja boriti za titulu jer ni ostali nisu nista.

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 15 apr 2017, 21:46

Cilj je bio evropa. Plakali ste ovdje da cemo se boriti za opstanak. Dolaskom Cale cilj je ispunjen uz silne probleme koje smo imali. Eto vi biste vise voljeli pobjedu u derbiju od Cale. Sindrom s istoka ( Kosevo ) pljuvanje, psovke itd. se prenosi i na forum.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 21:46

mma_hz je napisao/la: Isto razmisljamo od pocetka,al postavlja se pitanja ko da ga zamjeni??
Kodri na noge, dati mu budžet i cijelu sezonu i stati 100% iza njega.
Samo Saraj'vo.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 apr 2017, 21:46

nije u redu da ovako psujete igračima i treneru, jesmo se svi iznervirali ali znamo da je ekipa limitirana.
i pored svega bolji smo od gurbeta.
a sad svi ja te j.bem željesničare aleeeee

VOLIM SARAJEVO!
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 apr 2017, 21:46

Nek neko pogleda na tabelu kad je Cala preuzeo ekipu. Kad se sjetim igra i 0:0 u Bijeljini. Ne mozete toliko srati ali nikako. Normalno da nisam zadovoljan, ali Cala nije krivac! Ova je formacija sama od sebe ofanzivna. Pogotovo sa Duljevicem iza napadaca. Ali jok napasate ga sto ne ubacuje frajer koji lopte ne zna primiti. Pa i njemu ste sve **** proslu tekmu protiv zrinjskog kad fuli cijeli fudbal! A sad ubaci ga joj majko draga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”