**** ga pritisak i tito onaj mrtvi,treba u 25. godini da me srce opali ....
cala volim te, al si glup brate, malo je reci
ja te **** zeljeznicareeeeeeeeeee
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti zadovoljan s ovim sto je Cala pokazao veceras i protiv Zrinjskog proslu tekmu, protiv Mladosti na kosevu, protiv Zrinjskog u mostaru, protiv Radnika kod kuce, protiv Slobode u Tuzli ??? Da ne spominjem ostale tekme koje smo pobjedili 1:0 uz neku ludu srecu ???Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerajte i ovoga covjeka. Otjerajte sce kad smo gofna! Koga cete dovesti pitara, jesmo svima **** familiju, od golmana do sportskog dirrktora. Nije Cala oroblem, otici ce on sam. Ccc
Druze nemoj tako, ne tjera se on nego je raja nezadovoljna jer smo mogli i ocekivali tri boda. Danas je to bilo mogucu, mislim da si i ti ocekivao izmjene da se unese svjezina. Mi njemu mozemo da budemo zahvalni za mnogo toga ali ovo se sa izmjenama ponavlja i to je to.Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerajte i ovoga covjeka. Otjerajte sce kad smo gofna! Koga cete dovesti pitara, jesmo svima **** familiju, od golmana do sportskog dirrktora. Nije Cala oroblem, otici ce on sam. Ccc
Sve si rekaoZip je napisao/la:Pa gdje su muda moj Cala, da sve gurnes u napad ???
Imali smo ih moj Cala, imali smo ih.....
Ne mogu da prezalim ovo sto se desilo vcrs, al jednostavno ne mogu...
Yebali su nas za navijace, trebali ste pobjediti za nas. Trebao si napasti moj cala zadnjih 10 minuta...
Moj cala, moj cala...
I vama glupa prica, obezbjedili Evropu, pa sad mozemo prosipati bodove gdje stignemo. I ponasati se ko pichke, nemati muda...
Prije tekme nisi imao 25 minuta igrača više i Želju koji je bio spreman za poraz, podmazali se i čekali. Ali, treba napraviti izmjenu i napasti!HordasIstok je napisao/la:a prije tekme ste potpisali x ove tekme, sa kakvom reoutacijom atfostferom smo dolje otisli i bez navijaca uz to oni vec unaprijed titulu i pobjedu poceli slaviti a cemu sad ovo ovako
Brate Čala nije trebao uopšte dolaziti. Rečeno na početku, nije neki trenerski mag, ziheraški vazda, frajko kod 0-0 radi izmjenu u 90. minuti, u derbiju sa igračem više ima 25 minuta, on radi izmjenu u 88. minuti... Vitez prosu bodoce na Koševu, Mladosti nismo mogli ništa na Koševu... Da se ne lažemo više. Mehmed nije za šef struke, svi mi volimo FKS ali to nije odlučujući faktor u CVu za klupu FKS.Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerajte i ovoga covjeka. Otjerajte sce kad smo gofna! Koga cete dovesti pitara, jesmo svima **** familiju, od golmana do sportskog dirrktora. Nije Cala oroblem, otici ce on sam. Ccc
Isto razmisljamo od pocetka,al postavlja se pitanja ko da ga zamjeni??PitarBordo je napisao/la:Brate Čala nije trebao uopšte dolaziti. Rečeno na početku, nije neki trenerski mag, ziheraški vazda, frajko kod 0-0 radi izmjenu u 90. minuti, u derbiju sa igračem više ima 25 minuta, on radi izmjenu u 88. minuti... Vitez prosu bodoce na Koševu, Mladosti nismo mogli ništa na Koševu... Da se ne lažemo više. Mehmed nije za šef struke, svi mi volimo FKS ali to nije odlučujući faktor u CVu za klupu FKS.Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerajte i ovoga covjeka. Otjerajte sce kad smo gofna! Koga cete dovesti pitara, jesmo svima **** familiju, od golmana do sportskog dirrktora. Nije Cala oroblem, otici ce on sam. Ccc
Nemoj pricati bez veze ,realno gledajuci mi nemamo ekipu za prvog mjesta.Oni igraju na ho ruk,jedini koji zna je Dulja.Oni i mi smo bili pocrkali ja sam iskreno jedva cekao da svira kraj da nebi neka frljoka usla,ali opet smatram da ce se do kraja boriti za titulu jer ni ostali nisu nista.PitarBordo je napisao/la:Hahahahahah kako imaš lakši raspored ideš Zrinjskom i Radniku dolazi ti Željezničar. Kako ne mogu ove što cijelu sezonu govore sad će bolje i na kraju ne bude i onda se samo resetuju sl. sezonu.
Kodri na noge, dati mu budžet i cijelu sezonu i stati 100% iza njega.mma_hz je napisao/la: Isto razmisljamo od pocetka,al postavlja se pitanja ko da ga zamjeni??
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Jet2Holiday, KarloIvandic, Kimun, laznokrilo, Morgen19, MSOZ101, Pitaristok i 44 gosta.