Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Bekic, Ivetic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic prvih 11 u srijedu.![]()
Jesi li siguran ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Bekic, Ivetic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic prvih 11 u srijedu.![]()
BelminM23 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Bekic, Ivetic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic prvih 11 u srijedu.![]()
Jesi li siguran ?
Daj nemoj me zaje8avati, pa zajedno smo kada je dolazio i ti i ja rekli da to nije to, da nije Čala za trenerskog posla i da treba ostati u Općini. Sada se ispostavilo upravo to.jurisicduska je napisao/la:Ko god da je vodio ove amatere osim Čale bi izgubio derbi , njemu treba zamjerke tražiti u skladu s tom rečenicom. Nije mijenjao uredu nije ovo uredu nije ono uredu nije zlatan nit je neki trener ali mišljenja sam da je ovo maksimum ove ekipe.
FrancescoTotti je napisao/la:Zamislite lika koji je imao dogovoren dejt sa curom totalno van njegove lige, koja ga je uslovila da je sa cvijecem, balonima i cokoladom ceka kraj sebilja. Pa ono on se boji da je neka sprdacina, izlevatit ce ga i smijat mu se sa frendicama al svejedno ode i gle cuda ona se pojavi. Imaju finu noc, smijali se, on je otpratio do stana i na kraju kad ga ona pozove 'na kafu' u stan on kazes
"ne hvala nesto me stomak muci".
E taj lik je Cala veceras....
Ne metnu ga,a ona vlazna bilaFrancescoTotti je napisao/la:Zamislite lika koji je imao dogovoren dejt sa curom totalno van njegove lige, koja ga je uslovila da je sa cvijecem, balonima i cokoladom ceka kraj sebilja. Pa ono on se boji da je neka sprdacina, izlevatit ce ga i smijat mu se sa frendicama al svejedno ode i gle cuda ona se pojavi. Imaju finu noc, smijali se, on je otpratio do stana i na kraju kad ga ona pozove 'na kafu' u stan on kazes
"ne hvala nesto me stomak muci".
E taj lik je Cala veceras....
Ako nemamo napadača u ekipi i nismo doveli nikog, zašto onda nije afirmiran Hadžić? Ne kažem da igra cijele tekme, ali protiv Viteza, Kaknja... možda bi nešto i pokazao... A ne ovako je8eno beskorisni Ahmetović ti igra sve i ako ga izvadi nekad u 90. minuti uđe Bekić umjesto... Ma hajte molim vas.Stroj1946 je napisao/la:Čala jest ovdje ziheraški djelovo, al da bude otjeran zbog derbijai što imamo krampe, onda neki veze nemaju sa fudbalom. Pa jbte mi nemamo napadača uopšte na klupi. O čemu pričamo.
Brate ja se slazem sa tobom, Cala je takticki dosta slab, idealan primjer je sad protiv Zrinjskog kuci kada smo se povukli u 1 poluvrijeme. Licno mislim da on nije dugorocno rjesenje za Sarajevo.PitarBordo je napisao/la:Joj al' ne mogu ovo "uzeo klub kad niko nije htio"... Eto postojao trenutak u zadnjih 5 godina da "niko nije htio" na klupu FK Sarajevo. Dajte molim vas, ne amnestirajte čovjeka samo zato što voli klub, čovjek je legenda kluba, ali moramo li biti slijepi kada ne ide? Osim tog prvobitnog "hajcanja" i šok terapije, ništa više se nije desilo, pa prošli smo pripreme u "dalekoj" Turskoj, igrači ne mogu 70 minuta izdržati, alo profesionalni sportaši? I nemoj da neko spominje gust raspored, nisu oni mogli ni nakon reprezentativne pauze.
Izmjena u 90. minuti kod 0-0, potrošiš sam sebi vrijeme, alo - i to mjenjaš tipa beka za beka... Taktički Čala je doista slab. Ne može nam se ba svoditi sve na "voli klub" "vojnik kluba", pa svi smo mi vojnici kluba i znamo gdje nam škripi, ali to ne znači da bi mogli voditi ekipu.
DBR1987 je napisao/la:Morate razumjet da smo po pitanju kupa jos uvijek u igri I da trebamo imat nekog I odmornog za srijedu ....
malo si naporan s tim yebačledesma je napisao/la:DULJEVIĆ JE ALLAH za sve igrače ove jadne lige, a yebem mamaru svima koji ga osporavaju!
PitarBordo je napisao/la:Pa sa Čalom si igrao sa istom tom ekipom neriješeno u Sarajevu prije dvije hefte... Kakav ti je to napredak?Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad se sjetim igra i 0:0 u Bijeljini.
Tako je Duška brate a usput da čestitam SARAJEVU za srce i borbenost eto izađite vi koke sami protiv 12-13 000 i igrajte a momcima kapa do poda mogli smo i pobijediti ja presretan opet nije uspjeo plan Gebelsa neka vide da je SARAJEVO timčina i da mi možemo i bez publike igrati jadovi savez sudija publika sve su imali i ništa ali baš ništa su bili.jurisicduska je napisao/la:Ko god da je vodio ove amatere osim Čale bi izgubio derbi , njemu treba zamjerke tražiti u skladu s tom rečenicom. Nije mijenjao uredu nije ovo uredu nije ono uredu nije zlatan nit je neki trener ali mišljenja sam da je ovo maksimum ove ekipe.