Bravo!ThrillerHz je napisao/la:Treba i pohvalit nekog, Pavlovic pokazao da je najbolji golman lige, Novakovic hladan ko spricer, vadio nas s obzirom koliko je Mihojevic tanak bio. Hodzic iz tekme u tekmu me kupuje, Ivetic borbeno i fala Bogu pa se Rustem povrijedi i udje Pero, Dulja pokazaoda je najbolji igrac lige. S druge strane Bekic opravdava svoju titulu glupana, Marko tanak bio, Crnkic i Ahmetovic se nisu vidili, Ahmet stavise smetao, ponasao se kao da nikada lopte nije dotakao a kamol trenirao. Hebibovic se odlicno ubacuje i krece, ali dzaba kad mu je zavrsnica ocajna i na tome da poradi, bio bi zvjer. Saric ni toplo ni hladno, sredina neka. Imam osjecajda bi Lelic preorao stadionda dobije priliku u prvih 11. Mali Hadzic mora dobiti priliku u ovim tekmama do kraja, gori od Ahmetovica ne moze biti!
Toliko od mene, malo pauze do srijede, nemam snage, glava mi puca. Toliko puta nam se strumf nag.uzi i mi ne iskoristismo nijednom...
Mehmed je danas titulu ispustio kukavičlukom, sad Mladost nek dobija kako zna i umije!