FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne bi mene iznenadilo da se Joco raspuca
ne bi bio ni prvi ni zadnji

Joco je za nasu ligu i vise nego solidan igrac, samo se kod nas nije snasao, a i navijaci su ga uzeli pod svoje. Kasno je stigao na pripreme, nije ni dobio neku priliku i to je to. Radniku ce sigurno valjati.
aleksandar_veliki je napisao/la:Sutra ujutro se ekipa vraca s priprema u Turskoj, to je to sto se tice streamova...amazon je napisao/la:Gledam utakmicu Sirokog, hoce li biti sutra stream Zelje protiv Danaca?
Istekle vize jbg

- amazon
- Kontakt:
Ja sam misljenja da je Joco trebao ostati da prode cijele pripreme, medjutim izgleda da smo dobili jako dobra dva spica i ko zna sta bi bilo bolje 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vidjet cemo, svrsavalo se na Jocu pa se nakon dvije hefte nasao na udaru i kunte i pante. Izgleda da mu ovaj Petrovic iz Radnika vjeruje i da nije kloc kakvog smo ga pokusali predstaviti. Za nase nove spoceve ne bih jos nista tvrdio, nek zabiju po pet komada i svi zadovoljni.
- amazon
- Kontakt:
Lendric ce zabiti vise od pet golova, bolji je napadac od Benke 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna li neko u kolko je sati tekma , neki kazu u pola 3 , neki 4???
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Ne zna se to još, znat će se par dana prije tekme ko i svaki put
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce tako kasno biti utakmice. Ove prve u drugom dijelu su se uvijek igrale u ranim termina, 13:30, 14:00.
- PaskalHens
- Kontakt:
Nemaš pojma, noćna je protiv širokog.PapyDjilobodji je napisao/la:Ne zna se to još, znat će se par dana prije tekme ko i svaki put
Viva la France, as they say in Rome.
Ne vjerujem da se to jos zna. Radi li utakmicu BHT? Mozda i oni diktiraju, znas nase televizije, programska sema i tako to. Ako rade oni, nisam nesto siguran.PaskalHens je napisao/la:Nemaš pojma, noćna je protiv širokog.PapyDjilobodji je napisao/la:Ne zna se to još, znat će se par dana prije tekme ko i svaki put
Mislim da ce radit BHT ipak je to derbi kola..
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
OKPapyDjilobodji je napisao/la:
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
- plavousrcu
- Kontakt:
Kazu da je daleko najgori na pripremama. Nece onom stvari da mrdne i da mu se opasno trese mjesto u timu. Znalac je veliki, ali izgleda da ima bubu u glavi.Cules10 je napisao/la:OKPapyDjilobodji je napisao/la:
Ma opet ce on biti bolji od vecine, ima on nos za goloveplavousrcu je napisao/la:Kazu da je daleko najgori na pripremama. Nece onom stvari da mrdne i da mu se opasno trese mjesto u timu. Znalac je veliki, ali izgleda da ima bubu u glavi.Cules10 je napisao/la:OKPapyDjilobodji je napisao/la:

- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Hoće li bit stream?Cules10 je napisao/la:Mislim da ce radit BHT ipak je to derbi kola..

Cules10 je napisao/la:Mislim da ce radit BHT ipak je to derbi kola..
Kako sad stvari stoje utakmica se prikazuje kao "Derbi kola" što znači da će biti direktan prenos na zemaljskoj mreži BHT-a. Utakmica bi se trebala igrati u 14.30 h, osim ako se šta dodatno ne promijeni pred početak prvenstva. Za sada je ovako kako napisah.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
To sam i pretpostavljao, ako ide na BHT onda mislim da oni diktiraju satnicu. ****, programska šema je čudno. Najmanje je bitno u koliko je, Grbavicu treba napuniti, moraju i novi igrači vidjeti da smo uz njih. Imat ćemo im kad nane ****sekula je napisao/la:Cules10 je napisao/la:Mislim da ce radit BHT ipak je to derbi kola..
Kako sad stvari stoje utakmica se prikazuje kao "Derbi kola" što znači da će biti direktan prenos na zemaljskoj mreži BHT-a. Utakmica bi se trebala igrati u 14.30 h, osim ako se šta dodatno ne promijeni pred početak prvenstva. Za sada je ovako kako napisah.

Ide nocna tekma protiv sirokog. Tako su nasi planiralisamoplavi je napisao/la:Ne vjerujem da se to jos zna. Radi li utakmicu BHT? Mozda i oni diktiraju, znas nase televizije, programska sema i tako to. Ako rade oni, nisam nesto siguran.PaskalHens je napisao/la:Nemaš pojma, noćna je protiv širokog.PapyDjilobodji je napisao/la:Ne zna se to još, znat će se par dana prije tekme ko i svaki put