FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 23:14

36:51 - pazi starta s leđa! :think: Rojo?

Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 apr 2017, 23:17

Ovaj Ugljesa je najveci drvosjeca i seljak u ligi uz Regoju, ebo pleme seljacko cetnicko.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2017, 23:20

Lakoste je napisao/la:Ovaj Ugljesa je najveci drvosjeca i seljak u ligi uz Regoju, ebo pleme seljacko cetnicko.
Nemoj Stanica izostavit kad se yebe od do.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 23:21

fico je napisao/la:@PitarBordo pa i ovi koji pljuju Čalu imaju selektivno pamćenje. Neko reče ne možemo sa dva gola razlike pobjediti, a mi Lišticu uzeli. Pa onda niko ne spomene da je Čala uzeo Slobodu 0-2 i to u gostima. Nije Čala idealan ali smatram da uz koliko-toliko dobro odrađen prelazni rok može imati jaku ekipu sljedeće sezone.

Vi koji kažete šta će nam evropa, znajte da smo imali proslo ljeto evropu, da bismo ove zime imali i veću mogućnost za dovođenje nekih igrača. Evropa itekako treba, ali se slažem da ona FK Sarajevu ne treba biti cilj, već moranje.

Ko ba pljuje? A jesmo ludi, odmah je pljuvanje. Tako isto bilo kada se kritikovalo dovođenje Husejinović, tako je isto bilo kada se kritikovalo dovođenja Hurtića, tako je isto bilo kada se kritikovalo ostavljanje Hurtića, tako je isto bilo kada se kritikovalo olako puštanje Leona Benke... Vazda neko pljuvanje.

Na kraju krajeva, ja nemam selektivno pamćenje, osim jedne, mooožda dvije utakmice, od kako je Čala došao sve je bilo patnja, neke veća, neke manja.

Osim prvobitnog šoka i te motivacije i paljevine, ništa više nismo vidjeli niti možemo očekivati. Ne može se ni očekivati da skupina igrača igra cijelu sezonu čisto na motivaciju.

I para mi oči ovo što svi govore "nije Čala idealan, ali...", "nije Čala neki taktičar, ali...", znači svi smo svjesni da nam je i trener ograničen u svom poslu koliko i igrači, ali ga amnestiramo jer voli FKS? Pa takav trener mogu i ja biti, isto ću ih nahajcati pred tekmu, isto ću osjediti pored linije... Ja čak možda neću kod nula nula na domaćem terenu u 90. minutu trošiti vrijeme da zamjenim beka za BEKA. Halo, o čemu pričamo? Ma dajte molim vas.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2017, 23:22

Ima li ikakvih informacija oko Rustemove povrede? Ozbiljno je izgledalo. Zajebanciju na stranu, ne bi valjalo da opet momak preživi kakvu težu povredu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 apr 2017, 23:22

TobeYarabi je napisao/la:
sekac je napisao/la:Hvala za pozitivne kritike za moj komentar ali znate dobro da ja tako mislim.Pa ginuli su borili se nije pobjeda ali ja sam presretan.Eto na treningu juče dedi sam rekao da bi bio sretan i sa X-om a volio bi da pobijedimo to bi mi bio drugi rođendan.Ćali niko ništa ne može reči on od ovih igrača vadi i više nego što mogu ,iskreno među ove tri ekipe iz vrha mi smo po kvalitetu najslabiji ali po borbenosti nema nam ravnih u ligi.Ma ima tu nedostataka ali za borbenost kapa do poda jedino protiv Slobode poraz 0:3 nisu se borili ali ovo je stvarno za pohvalu pa ti su momci bili sami dole protiv svih ma ne znam eto ja sam ponosan na svoje SARAJEVO i na sve igrače i trenera.
momci su dali sve od sebe i nema im se sta zamjeriti. nisu oni krivi sto nemaju kvaliteta. cala je majstor koji je sa ovom ekipom napravio cudo i jos uvjek smo kandidati i za titulu i kup.
bravo isto mislimo
Sarajevo ljubavi moja!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 23:24

joker90 je napisao/la:36:51 - pazi starta s leđa! :think: Rojo?

Osim što je mogao dosuditi penal na kraju prvog poluvremena, ostalo je sve odsudio bara-bara, nije neki sudija koji može iznjeti ovakvu utakmicu, što je dokazala završnica, ali da je nekome namjerno navlačio - i nije baš. Oštetio nas jeste za kazneni, ali daleko od toga da je njima navlačio.

Na kraju krajeva dobili smo kazneni prošlu tekmu pa smo dokazali da ni to ne iskoristimo u pola slučajeva.
Samo Saraj'vo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 apr 2017, 23:28

slika
Sarajevo ljubavi moja!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 23:28

Najjače mi je ovo sad klub aludira da je ekipa mogla pobjediti da je imala podršku... a ne tako davno ista ta ekipa "nije mogla" igrati zbog "pritiska" navijača. :lol:

Samo da svane, jedna sezona kako treba da bude i onda da se makar imam čega sjećati kad ove tmurne opet nastupe.
Samo Saraj'vo.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 15 apr 2017, 23:28

PitarBordo je napisao/la:I dalje mi smiješno 25 minuta igrati s igračem više bez i jedne barem rokade... Da se Rustem nije povrijedio pitanje je da li bi ijednu izmjenu imali.

Hvala Bojanu danas za bod!
jbt ja mislio da sam puko 15 min sa igracem vise ne 25 jbt
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 apr 2017, 23:29

Na klupi za rezervne igrače ostali su: Adilović, Kadušić, Kovačević, Lelić, Husejinović, Anđušić, Ivetić

Koga je mogao zamjeniti? Svi smo vidjeli kakav je Anđušić. Svi smo vidjeli da Said više ne može. Protiv Mladosti se nije vidio. Eto jedino da je Leliću dao ranije.

Ok je da se kritikuje Čala, ali mislim da imamo krupniji problem od Čale. Pa ko je kriv što nemamo širu klupu? Ako će se ovo ljeto neko tjerati neka to bude onaj koji hvali atmosferu na Sadaka areni.

Hebibović da je zabio samo jednu yebenu priliku niko ne bi pričao o Čali.
SARAJEVO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 apr 2017, 23:31

"Danas smo bili jako hendikepirani. Vrlo dobro znate da danas nismo imali nikakvu podršku. Igrači FK Sarajevo pokazali su vrhunski karakter i hvala im na tome. Bili su sami protiv kompletnog stadiona. Vrlo je teško tu igrati. Apelujem da se ovo u buduće više ne dešava. Fudbal se prije svega igra zbog navijača. Da su danas bile Horde Zla, spektakl bi bio još veći.", izjavio je Mehmed Janjoš, trener i legenda FK Sarajevo nakon današnjeg derbija.Ćala -Janjoš aferim misli kao i ja
Sarajevo ljubavi moja!

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 15 apr 2017, 23:32

sekac je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
sekac je napisao/la:Hvala za pozitivne kritike za moj komentar ali znate dobro da ja tako mislim.Pa ginuli su borili se nije pobjeda ali ja sam presretan.Eto na treningu juče dedi sam rekao da bi bio sretan i sa X-om a volio bi da pobijedimo to bi mi bio drugi rođendan.Ćali niko ništa ne može reči on od ovih igrača vadi i više nego što mogu ,iskreno među ove tri ekipe iz vrha mi smo po kvalitetu najslabiji ali po borbenosti nema nam ravnih u ligi.Ma ima tu nedostataka ali za borbenost kapa do poda jedino protiv Slobode poraz 0:3 nisu se borili ali ovo je stvarno za pohvalu pa ti su momci bili sami dole protiv svih ma ne znam eto ja sam ponosan na svoje SARAJEVO i na sve igrače i trenera.
momci su dali sve od sebe i nema im se sta zamjeriti. nisu oni krivi sto nemaju kvaliteta. cala je majstor koji je sa ovom ekipom napravio cudo i jos uvjek smo kandidati i za titulu i kup.
bravo isto mislimo
Aferim momci tako je :clap:

Ovde se svi igraju nekih menadzera i sl. Calu nema ko da brani jer nema razloga da se covjeka napada.
Mi nemamo stabilnih prvi 11 a ne klupu koja je losa totalno zato Cala i forsira iste igrace koji i imaju kvalitet.

Anjusic, Bekic, Husejinovic, Lelic itd. nisu dokazali i nisu igraci koji mogu unaprijediti nasu igru, Cala napravio sto se od njega trazilo obezbijedio europu sve ostalo je samo slag na tortu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2017, 23:36

Bas me zanima sta ce mitomani reci koliko je bilo gledalaca.
Ima li igdje zvanicno?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 23:37

fico je napisao/la:Na klupi za rezervne igrače ostali su: Adilović, Kadušić, Kovačević, Lelić, Husejinović, Anđušić, Ivetić

Koga je mogao zamjeniti? Svi smo vidjeli kakav je Anđušić. Svi smo vidjeli da Said više ne može. Protiv Mladosti se nije vidio. Eto jedino da je Leliću dao ranije.

Ok je da se kritikuje Čala, ali mislim da imamo krupniji problem od Čale. Pa ko je kriv što nemamo širu klupu? Ako će se ovo ljeto neko tjerati neka to bude onaj koji hvali atmosferu na Sadaka areni.

Hebibović da je zabio samo jednu yebenu priliku niko ne bi pričao o Čali.
Bi ja pričao. Isto kao što sam pričao i nakon pobjede nad Vitezom. Čala pogotovo ove "ublizu" utakmice je sve IDENTIČNO odigrao. Pa daj imaš igrača više, makar ona taktika iz kantonalne lige - povuci niže igrače na štopera, gurni gore Novakovića, ubaci Saida u sredinu, Lelića zbog svježine... A ne ti radiš izmjenu nakon što je prošao svaki voz i to kakvu.... Na kraju krajeva zašto na toj klupi nije bio Hadžić? Čisto radi zapisnka barem. Bolan jedni te isti nam igraju isti šablon već 15 tekmi haman.

A to da je Ihtijarević kriv (jedini iz nekog razloga) za to što nije niko doveden - ni to ne amnestira Čalu - stručni štab je na pred kraj priprema rekao da su zadovoljni ekipom i da im "ne treba niko više."

Sve se neke krivice prebacuju lijevo desno, a iz nekog razloga vazda nekog amnestiramo "jer je vojnik kluba", "jer voli klub"... isto za Rustemovića "nije neki igrač, ali daje sve od sebe", tako i za Čalu svi govore "nije neki trener, ali voli FKS" - zar smo na to spali kao klub? Da nam nije bitno da je neko dobar igrač i dobar trener, nego da eto trudi se iako ne zna bolje? Ma hajte molim vas.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 15 apr 2017, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2017, 23:39

zagorski je napisao/la:Bas me zanima sta ce mitomani reci koliko je bilo gledalaca.
Ima li igdje zvanicno?
13500 pise da je bilo :lol: :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 23:40

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Bas me zanima sta ce mitomani reci koliko je bilo gledalaca.
Ima li igdje zvanicno?
Pa zar im nije to ukupan kapacitet? :urnebes:

Cijeli dio sjevera prazan, plus istok jasno se na TV-u vidi plavih stolica pogotovo u sredini bilo bruku... :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 apr 2017, 23:47

slika
cist ko suza
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2017, 23:48

Zip je napisao/la:
Ima li igdje zvanicno?
Pa to im je max kapacitet kad je sve do čoka puno,a obje zdenke skoro prazne,istok najmanje 1/4 prazna
:urnebes:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 apr 2017, 23:50

Ako se nakon blamaze hurtica i 11 bodova zaostatka, neko nadao tituli, ovdje su ga ismijavali. A sad pricaju o tituli??? :urnebes:
Ne kazem da se ne nude konkurenti za titulu, ali ove ekipe su podjednake, i nismo favoriti..jos ove neizmjene pokazuju da Mehmed ne vjeruje klupi, za razliku od konkurenata. Sto, ja ne znam.
Volio bih da smo kiks protiv laznih nadoknadili veceras, ali nisam nezadovoljan sa bodom.
Jedan kiks i opet sve u igri :D
Sad je najbitniji Kup, i iskreno sam zabrinut, jedino da ih nafiksaju nekako, inace ne vidim kako da fizicki izdrze...

Vezano za tekmu, glupo je psovati Mehmedu, gospodin je to, nije klosar. Dijete Sarajeva, sa Jezera, nije neki anonimus iz Srbije/Hrvatske. Kritika da, ali psovke ne.
PS. Bravo za @hilmu i komentar.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.