Samo bod na kosevu ostale moramo dobiti kakva sloboda i celik.7aprildomemoj je napisao/la:U 12 kola akobogda 9 pobjeda i 3 remija (u Tuzli, vječitom derbiju i u Zenici) osvojiti 30 bodova. Sa ovih 28 to je 58 i trebalo bi biti dovoljno za treće mjesto. Kup uzeti i izboriti Evropu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- amazon
- Kontakt:
Kakav bod, ubit cemo ki.tice. Kad smo ih pobjedili kad su bili puno jaci, tek sad cemo ih ....
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Reci cete da sam nepopravljivi pesimist, ali ovo nije dobro. Do pocetka prvenstva je par dana, vremena je sve manje, a mi u 180 minuta protiv vise losih nego dobrih ekipa, nismo u stanju postići gol. Mora i može ovo mnogo bolje.
Ekipa se pravi od odbrane. Za pocetak je vise nego odlicno sto se ne primaju golovi. Za nasu ligu je dovoljna cvrstina, da se ne primaju glupi golovi, solidan napad uvijek moze zabiti minimalno 1 go i eto ga... napadacke akcije ce s vremenom nadoci. Ja uvijek vise volim kad moja ekipa ima lose rezultate u pripremnom periodu, dosta jace se ulazi u prvenstvo.
Nemas ti pojmasamoplavi je napisao/la:Reci cete da sam nepopravljivi pesimist, ali ovo nije dobro. Do pocetka prvenstva je par dana, vremena je sve manje, a mi u 180 minuta protiv vise losih nego dobrih ekipa, nismo u stanju postići gol. Mora i može ovo mnogo bolje.

The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- amazon
- Kontakt:
Ako uzmes u obzir da ova ekipa bukvalno trenira mjesec dana ovo izgleda odlicno. Ako bude ovako u prvenstvu bice dobroobagol je napisao/la:Ekipa se pravi od odbrane. Za pocetak je vise nego odlicno sto se ne primaju golovi. Za nasu ligu je dovoljna cvrstina, da se ne primaju glupi golovi, solidan napad uvijek moze zabiti minimalno 1 go i eto ga... napadacke akcije ce s vremenom nadoci. Ja uvijek vise volim kad moja ekipa ima lose rezultate u pripremnom periodu, dosta jace se ulazi u prvenstvo.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ovih mjesec dana mene najviše brine ali mislim da ce uz huk s tribina to biti još bolje. Odbrana djeluje dobro i u pravi je obagol sto se tice toga. Počet ćemo i zabijati i neka procepi protiv Sirokog.amazon je napisao/la:Ako uzmes u obzir da ova ekipa bukvalno trenira mjesec dana ovo izgleda odlicno. Ako bude ovako u prvenstvu bice dobroobagol je napisao/la:Ekipa se pravi od odbrane. Za pocetak je vise nego odlicno sto se ne primaju golovi. Za nasu ligu je dovoljna cvrstina, da se ne primaju glupi golovi, solidan napad uvijek moze zabiti minimalno 1 go i eto ga... napadacke akcije ce s vremenom nadoci. Ja uvijek vise volim kad moja ekipa ima lose rezultate u pripremnom periodu, dosta jace se ulazi u prvenstvo.
Može Sloboda, može Široki, može Sarajevo, Doboj Kakanj, ali Željo neadnan6595 je napisao/la:Nemas ti pojmasamoplavi je napisao/la:Reci cete da sam nepopravljivi pesimist, ali ovo nije dobro. Do pocetka prvenstva je par dana, vremena je sve manje, a mi u 180 minuta protiv vise losih nego dobrih ekipa, nismo u stanju postići gol. Mora i može ovo mnogo bolje.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Da se malo okrenem utakmici...po ovim izvjestajima izgledamo sve bolje i bolje, agilnije, uigranije, sa vise ideja...bice ovo aBd kako treba do pocetka sezone...
U prvom sastavu Zelje najmanje Bosnjaka. Da nema ovih povratnika ne bi imao ko Fatihe prouciti. Nasa djeca nepravedno griju klupu (Memija, Hodzurda, Hasanovic, Mujagic). Nista ne bi bilo cudno da nas dosad upravo nasa djeca nisu nosila, pogotovo prosle sezone, za dobre ih pare prodasmo, a ovi sa strane, cast izuzecima, se uglavnom pokazase kao losa pojacanja. Hajde vidjecemo sta ce sve od ovoga biti.amazon je napisao/la:Za Želju danas od prve minute igraju: Kjosevski - S. Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić - Lendrić.
Nisam za brojanje krvih zrnaca ali vec danima trubim za Memiju. Sam sam sebi postao dosadan. Momak je do ovih priprema bio pred vratima reprezentacije, bio siguran putnik za Svicarsku i Japan a danas je zahvaljuci politici nase Uprave rezerva Stevanovicima i Stanicu kojeg smo ljetos otjerali. To je skandalozno.ZaZelju je napisao/la:U prvom sastavu Zelje najmanje Bosnjaka. Da nema ovih povratnika ne bi imao ko Fatihe prouciti. Nasa djeca nepravedno griju klupu (Memija, Hodzurda, Hasanovic, Mujagic). Nista ne bi bilo cudno da nas dosad upravo nasa djeca nisu nosila, pogotovo prosle sezone, za dobre ih pare prodasmo, a ovi sa strane, cast izuzecima, se uglavnom pokazase kao losa pojacanja. Hajde vidjecemo sta ce sve od ovoga biti.amazon je napisao/la:Za Želju danas od prve minute igraju: Kjosevski - S. Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić - Lendrić.
- amazon
- Kontakt:
Memija se malo vise digao nego sto je trebao i ako cemo realno igrao je lose. Mozda Edis hoce malo da ga ohladi i da je nastavio onim igrama iz prve polusezone ne moze on vidjeti reprezentaciju ocima...
Ima istine u ovom sto govoris ali koliko su sve te rotacije doprinijele do toga. Danas bek, sutra krilni napadač, prekosutra vezni. Momak ima sve predispozicije da uspije ali smo mu dohakali svojim nezanjem. Mlad je i nadam se da ce uspjeti se izboriti sa ovom situacijom.amazon je napisao/la:Memija se malo vise digao nego sto je trebao i ako cemo realno igrao je lose. Mozda Edis hoce malo da ga ohladi i da je nastavio onim igrama iz prve polusezone ne moze on vidjeti reprezentaciju ocima...
- amazon
- Kontakt:
Vidi, tesko da bi Edis uradio nesto lose za njegovu karijeru. Ipak ga je trenirao u juniorima koliko se sjecam, zato cisto sumnjam da ima nesto da neko nekog gura. Jednostavno nije ono sto bi trebao, a igrao je samo beka prvu polusezonu, mozda ponekad rotacija..samoplavi je napisao/la:Ima istine u ovom sto govoris ali koliko su sve te rotacije doprinijele do toga. Danas bek, sutra krilni napadač, prekosutra vezni. Momak ima sve predispozicije da uspije ali smo mu dohakali svojim nezanjem. Mlad je i nadam se da ce uspjeti se izboriti sa ovom situacijom.amazon je napisao/la:Memija se malo vise digao nego sto je trebao i ako cemo realno igrao je lose. Mozda Edis hoce malo da ga ohladi i da je nastavio onim igrama iz prve polusezone ne moze on vidjeti reprezentaciju ocima...
- plavousrcu
- Kontakt:
Il si Kerim ili mu trebasamoplavi je napisao/la:Nisam za brojanje krvih zrnaca ali vec danima trubim za Memiju. Sam sam sebi postao dosadan. Momak je do ovih priprema bio pred vratima reprezentacije, bio siguran putnik za Svicarsku i Japan a danas je zahvaljuci politici nase Uprave rezerva Stevanovicima i Stanicu kojeg smo ljetos otjerali. To je skandalozno.ZaZelju je napisao/la:U prvom sastavu Zelje najmanje Bosnjaka. Da nema ovih povratnika ne bi imao ko Fatihe prouciti. Nasa djeca nepravedno griju klupu (Memija, Hodzurda, Hasanovic, Mujagic). Nista ne bi bilo cudno da nas dosad upravo nasa djeca nisu nosila, pogotovo prosle sezone, za dobre ih pare prodasmo, a ovi sa strane, cast izuzecima, se uglavnom pokazase kao losa pojacanja. Hajde vidjecemo sta ce sve od ovoga biti.amazon je napisao/la:Za Želju danas od prve minute igraju: Kjosevski - S. Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić - Lendrić.

- JoseMourinho
- Kontakt:
A sto je najtuznije bas se ozbiljno računa na njeg, nego ispade poslali ga u hrid na posudbu po ovom sto ima tri nicka, jad i ćemer na temi 

Sad ce ti Big Chicken koju iza usiju puknutiJoseMourinho je napisao/la:A sto je najtuznije bas se ozbiljno računa na njeg, nego ispade poslali ga u hrid na posudbu po ovom sto ima tri nicka, jad i ćemer na temi

Samo mi nije jasno sta sam ja ruzno napisao pa brisete moje postove a ne od ovoga samoplavi..
Kralj price
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba samo privesti sezonu kraju i izboriti Evropu. Ovo je prelazni period i nasi vec slazu ekipu za ligu 12 a Tuzlake cemo razocarati u junu.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.