NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Carles » 31 okt 2017, 19:11

Ne kazu bezveze “misljenje je ko dupe, svak ga ima”
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 31 okt 2017, 19:14

Popljuva nam stara škola Dinu,Luku i Dejana a Sportske,****,Vecernji i BHfudbal ih uvrstiše u najboljih 11 ovog kola....
EKONNP

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 31 okt 2017, 19:39

Kolega ima pravo na svoje misljenje, postujem. Gledajuc njegove postove, nema ih puno, 90% njih je kritika, uglavnom igre i trenera. Nije bas sve tako crno. Dijelom se slazem ali kao i svi ovdje da prvo pol nije bilo na razini, falilo nam je puno agresivnosti u sredini, puno previse smo im prepustali loptu i prostor. Drugo pol je puno bolje izgledalo sa Danom i Jukom.
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 okt 2017, 20:09

Ma nebi baš rekao da je sve kritički. Pohvalio sam Lončara i Menala a nisam ćorav pored svojih očiju. Ali eto vas tamo. Carlos ali stvar je što nečija guza malo vrijedi i lako se proda. Zadnji post ovdje.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 31 okt 2017, 20:29

PERO1234 je napisao/la:Ma nebi baš rekao da je sve kritički. Pohvalio sam Lončara i Menala a nisam ćorav pored svojih očiju. Ali eto vas tamo. Carlos ali stvar je što nečija guza malo vrijedi i lako se proda. Zadnji post ovdje.
Mislim da nisu o tebi pricali :D
Samo jedno ime

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 31 okt 2017, 20:51

Ja ću uvijek pohvaliti što je za pohvaliti, ali ću isto tako uvijek reći da nešto ne valja ako sam vidio da ne valja. Forum i služi za to da se iznesu različita mišljenja o nečemu i da se o tome diskutira. Suludo mi je da ovdje neko ismijava nečije mišljenje samo zato što se ne slaže s njim. Daj argumente pa dokaži da taj drugi griješi.
Pero ne blesaj, kakav zadnji post. I onako nas nema puno ovdje. Što više različitih viđenja utakmice i igre, meni zanimljivija rasprava ovdje :kafa:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 31 okt 2017, 21:29

Nije uopce problem da neko napise svoje misljenje. Problem je u razumijevanju nogometa. Problem je kad se neko postavlja ko da je, u najmanju ruku, Pep Guardiola a nikad sutno lopte u zivotu nije.

Nadalje, problem je u ocekivanjima. Svi ovi nasi igraci, da nemaju te nedostatke koje imaju, ne bi igrali ovde vec u jacoj ekipi i jacoj ligi. Zato je nekad bespredmetno kritizirat neke stvari. Legitimno je kritizirat nedostatak volje, htjenja i zelje. Ali toga u nedjelju nedostajalo nije. Kod nijednog na terenu. Napokon imamo pravog trenera, dobro izgledamo s obzirom na sve, tako da treba vise podrske i manje kritike.

Al ajd, glupa rasprava. Nek svak pise sta oce. Demokracija je
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 31 okt 2017, 21:34

Carles je napisao/la:Nije uopce problem da neko napise svoje misljenje. Problem je u razumijevanju nogometa. Problem je kad se neko postavlja ko da je, u najmanju ruku, Pep Guardiola a nikad sutno lopte u zivotu nije.

Nadalje, problem je u ocekivanjima. Svi ovi nasi igraci, da nemaju te nedostatke koje imaju, ne bi igrali ovde vec u jacoj ekipi i jacoj ligi. Zato je nekad bespredmetno kritizirat neke stvari. Legitimno je kritizirat nedostatak volje, htjenja i zelje. Ali toga u nedjelju nedostajalo nije. Kod nijednog na terenu. Napokon imamo pravog trenera, dobro izgledamo s obzirom na sve, tako da treba vise podrske i manje kritike.

Al ajd, glupa rasprava. Nek svak pise sta oce. Demokracija je
+1
EKONNP

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 31 okt 2017, 23:32

Adolfo je napisao/la:pozdrav svima,vidim da smo svi još pod dojmom derbija,imamo se čemu i veseliti..PRVI NAPOKON...netko to vidi realnije a neki,po meni,previše fantaziraju.jer.....pricati o nekoj formaciji kao da je to urezano u kamen i to je tako po meni je prica za malu djecu..ako svi mi to vidimo s tribina (a neki su toliko hrabri da ovdje na forumu tumače kao profesionalni treneri) zar to još bolje ne vide treneri koji vode te ekipe,profesionalci koji za to primaju lovu.i mjenjaju taktiku,prilagođavaju se protivniku,vide koji domaći igrač šteka..po meni je sabljić usrao al mu se posrećilo žestoko,čista sreća!!!..ja ne znam koju je taktiku odredio sabljić,ne znam kakve je upute dao pojedinim igračima..znam samo ono što sam vidio na terenu a po meni neke stvari nisu bile logične..npr...kako je u 1 pol stajao ćorić.visoko gore,istureniji od menala,bez ikakvog uticaja na igru.i još onoliko grešaka..ja bih ga izvadio u 25 min..jedini pritisak na zadnju liniji zrinskog,jedini presing,borbenost je pokazivao Lončar i svaka mu čast!!!borben,rastrčan,uvijek u kretnji i pritisku na zadnju liniju.i dok se on bori naša 3 prednja GLEDAJU UTAKMICU!!dejan standardno pasivan,dino izgubljen u prostoru,luka menalo....prvi dodir s loptom u 14 minuti utakmice!! i naravno ,izgubio duel.dečki dragi,ovakve utakmice se dobijaju na volju,htjenje,borbenost...da nam je bar više Lončara bilo...ok,dobili smo.al nemojte klapiti o taktici,dobili smo slučajno.utakmicu su riješili najlošiji igrači na terenu...čabraja golom,dino prodorom i ubacivanjem za drugi...i luka koji pored očitih mana stvarno ima nos za gol i to ga čini igračem odluke,toliko puta...al po meni....par igrača je odigralo stvarno dobro a iznad svih Lončar(slažem se s nekim kolegom s foruma).i nemojte me odmah napadati DIJECO,nisam stručnjak kao neki,tek moje skromno mišljenje
Bogati ne seri!
Eto te ko ona budaletina na jabuci... Čuj slučajno dobili?
Pa ko smo to mi? Barcelona , Real ili Bayern?
A ko je Zrinjski? Vitez, Gošk ili možda prvak države 3 puta u zadnje 4 godine...
Slučajno dobiješ 1, 2 utakmice... ali dečko moj ne dobija se 5 ili 6 utakmica u nizu slučajno...
I pljujete određene igrače u timu ko da su došli ravno iz Bundeslige ... Daj malo realnosti... 9 igrača iz omladinskog pogona, prvi na tabeli ruše rekorde i Vi sad u Janje veća sisa nego u Mare...
Izgleda da vas ima ovdje par po 15 godina :shock:

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 31 okt 2017, 23:36

Ugrovacaboy je napisao/la: Vi sad u Janje veća sisa nego u Mare...
:rol: :rol: :rol:
Kakav izljev dominacije
EKONNP

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 01 nov 2017, 00:28

Meni je samo zanimljivo kako se određeni broj forumaša koji su VELIKI navijači ŠB, probude nakon određenih utakmica! Al ok samo moje zapažanje, nigdje ih pa onda ko gromovi iz vedra neba se ukažu!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 01 nov 2017, 03:15

Pohvalio bih publiku, pogotovo sjever i koreografiju sjevera i juga, zaista je lijepo preko cijelog stadiona vidjeti koreografiju neku...to nema nigdje na slikama ovog i slicnih portala, ali zato ima svaka upaljena baklja hordi i manijaka posebnu vijest...cak je i komentator na bht izgnorirao to....ali dobro navikli smo na to nema veze....
Idemo zajedno po naslov!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 01 nov 2017, 09:30

Ima li nam izostanaka za Zenicu? Mislim da kartoniran nije niko, jedino kakve ozljede. Jel se Jopa vraca u sastav za vikend, kako je u njega stanje?
NK Široki Brijeg

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 01 nov 2017, 17:17

Rekordan posjet naturaliziranih mostaraca na širokobriješkim grobljima! Nakon što nas nisu uspjeli brojčano nadjačati na pecari to su danas učinili na 9 od 12 širokobrijeških groblja. Fra. Rajko ne pamti ovako nizak doprinos lemuzine. Najzanimljivija bitka se odigravala na gradskom groblju Sekača gdje su nas mostarci pojačani dijasporom tijesno porazili. Očevici govore kako se nisu dugo zadržavali jer ih već u subotu očekuje domaći ogled sa Radnikom iz Bijeljine. Također se očekuje i povratak dobročinitelja sa službenog puta iz Novog Zelanda pa zajedničkim snagama po nova tri boda. Dođite nam opet!
...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 nov 2017, 17:39

Operacija Čelik!

Maximalno ozbiljno pristupiti utakmici. Oni su jedna nepoznanica sto se tice sastava, ni njihovi vise neznaju ko ce nastupit ko nece. Šišić, Salcinovic, Mahmutovic najbolji trojac uz golmana. Treba odmah nametnuti svoj ritam i zabiti gol. Nedopustiti da utakmica ode u egal predkraj. Puno smo muke vidjeli da dodjem do vrha da ga sad ispusustimo!
NK Široki Brijeg

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 02 nov 2017, 19:35

Evolve je napisao/la:Operacija Čelik!

Maximalno ozbiljno pristupiti utakmici. Oni su jedna nepoznanica sto se tice sastava, ni njihovi vise neznaju ko ce nastupit ko nece. Šišić, Salcinovic, Mahmutovic najbolji trojac uz golmana. Treba odmah nametnuti svoj ritam i zabiti gol. Nedopustiti da utakmica ode u egal predkraj. Puno smo muke vidjeli da dodjem do vrha da ga sad ispusustimo!

Ne bi trebalo bit problema u Zenici.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 02 nov 2017, 19:36

Ja stavljam lovu na dupli hendikep,pa ti Sablicu sta god hoces [emoji1]
EKONNP

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 02 nov 2017, 19:52

Sablicu radi nesto :D :D
Samo jedno ime

siroki1991
Kontakt:

Post Postao/la siroki1991 » 03 nov 2017, 14:36

Koji sastav očekujete sutra, je li J.Ćorić u konkurenciji?

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 03 nov 2017, 14:41

siroki1991 je napisao/la:Koji sastav očekujete sutra, je li J.Ćorić u konkurenciji?
Najvjerojatnije opet bez Wagnera i Josipa Corica. Coric je jos jucer na Blatu trcao okolo..
Samo jedno ime

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Grk1234, held9, Necto i 64 gosta.