Amar bi najbolji bio, al sumnjam da ces se on uskoro vratiti dok su neki ljudi u klubu.amazon je napisao/la:Zasto bi njemu bio minus veliki broj novih igraca, kad je upravo to njegov plan. Treba mu dati podrsku do kraja sezone a evropu mora izboriti, a kako to on zna. Ako ne uspije Amaru koliko se sjecam istice ugovor i najbolje bi bilo da on preuzme ovu ekipu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Ima ti i ta mjestaTikTak je napisao/la:Nemojte se provaljivati, Amar zaradjuje grdnu lovu i da razmislja o povratku u nasu vukojebinu.Cules10 je napisao/la:Amar bi najbolji bio, al sumnjam da ces se on uskoro vratiti dok su neki ljudi u klubu.amazon je napisao/la:Zasto bi njemu bio minus veliki broj novih igraca, kad je upravo to njegov plan. Treba mu dati podrsku do kraja sezone a evropu mora izboriti, a kako to on zna. Ako ne uspije Amaru koliko se sjecam istice ugovor i najbolje bi bilo da on preuzme ovu ekipu.

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nestrpljivi smo u svim segmentima i to nas na kraju moze kostati lijepe price. Krecem od sebe a siguran sam da su i ostali. Gradimo nesto lijepo i kockice se slazu. Nista ne moze preko noci. Bice krivih koraka na tom ispravnom putu i toga moramo biti svjesni. Sabur i svi na Grbavicu protiv Sirokog.
Ma svr zavisi do prve tekme.. Tad ce se znati odmah kakva ce posjeta biti na stadionu.. Al nadam se pobjedi protiv Listice. Plavo proljece!plavousrcu je napisao/la:Nestrpljivi smo u svim segmentima i to nas na kraju moze kostati lijepe price. Krecem od sebe a siguran sam da su i ostali. Gradimo nesto lijepo i kockice se slazu. Nista ne moze preko noci. Bice krivih koraka na tom ispravnom putu i toga moramo biti svjesni. Sabur i svi na Grbavicu protiv Sirokog.

- amazon
- Kontakt:
Pa istice mu ugovor, ekipa ne stoji dobro na tabeli i nece dole biti cijeli zivot.TikTak je napisao/la:Nemojte se provaljivati, Amar zaradjuje grdnu lovu i da razmislja o povratku u nasu vukojebinu.Cules10 je napisao/la:Amar bi najbolji bio, al sumnjam da ces se on uskoro vratiti dok su neki ljudi u klubu.amazon je napisao/la:Zasto bi njemu bio minus veliki broj novih igraca, kad je upravo to njegov plan. Treba mu dati podrsku do kraja sezone a evropu mora izboriti, a kako to on zna. Ako ne uspije Amaru koliko se sjecam istice ugovor i najbolje bi bilo da on preuzme ovu ekipu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Ostavio je jednom ekipu u ligi, sad nije uradio nesto posebno. Daleko je od porodice a vec je on zaradio dosta novca. Zato bas iz tih razloga mislim da bi on mogao vrlo brzo se vratiti..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ti bas gluposti lupasCules10 je napisao/la:Amar bi najbolji bio, al sumnjam da ces se on uskoro vratiti dok su neki ljudi u klubu.amazon je napisao/la:Zasto bi njemu bio minus veliki broj novih igraca, kad je upravo to njegov plan. Treba mu dati podrsku do kraja sezone a evropu mora izboriti, a kako to on zna. Ako ne uspije Amaru koliko se sjecam istice ugovor i najbolje bi bilo da on preuzme ovu ekipu.

Stvarno ne znam otkud potreba i zelja za izmišljanje takvih lazi

Re: RE: Re: FK Željezničar
Pitaj ga imenom I prezimenom ko? On ce reci pa zna seJoseeMourinho je napisao/la:Ti bas gluposti lupasCules10 je napisao/la:Amar bi najbolji bio, al sumnjam da ces se on uskoro vratiti dok su neki ljudi u klubu.amazon je napisao/la:Zasto bi njemu bio minus veliki broj novih igraca, kad je upravo to njegov plan. Treba mu dati podrsku do kraja sezone a evropu mora izboriti, a kako to on zna. Ako ne uspije Amaru koliko se sjecam istice ugovor i najbolje bi bilo da on preuzme ovu ekipu.
Stvarno ne znam otkud potreba i zelja za izmišljanje takvih lazi

Jednostavno daj samo da se sta lose napise. Pusti nek sablja radi imaju ljudi koji ce odluciti sta I kako. Rezultati su mjerilo na kraju krajeva!
Fino kad se zavrsi sezona onda reci Edis je los ili dobar!
Izvinjavam se ali morao sam ovo napisati I to samo na ovoj temi jer mi smeta ovo glupiranje .
Covjek ima podocnjake kao N.Durakovic (rip) od umora I nespavanja sto nocima gleda utakmice I pokusava dilati sa svim drugim stvarima. On je nas tener I sta ga smjenjues nije posteno ni prepiso teren. Koje gluposti se pisu

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Puno svi seru ovde i svi glume trenere... Niko nece da sagleda situaciju kako treba nego pise samo da bi se pljuvalo... Ko god kaze da bi bolji trener od Sablje ukomponovo novih 12 igraca za dva mjeseca taj nema pojma o fudbalu a kamoli o kolektivno sportu... Tako da ta prica ne stoji....
Jesul na zadnjoj konferenciji iznjeli sve podatke o finansijama, i rekli javno da nece biti problem ako ove godine ne izborimo evropu. Znaci da su osigurali sredstva za normalno funkcionisanje kluba, ali lakse je srati po klubu i postavljati ultimatum Sablji i ekipi a pola vas nece da dodje na tekmu i plati kartu...
Sto se memije tice i clanka u sportu. Ako je iko procitao ta dva clanka kako treba mogao je skontati da su naruceni clanci. (Ko nije dobro procitao neka opet procita). Drug Memija ove polusezone ucina 0 golova, 0 asistencija... Isti ucinak ima i Stevanovic koji je dosao na tu istu poziciju a nije odigrao ni minute. Mali Zeric je bio povrijedjen i zato nije isao na pripreme u Tursku. Zato su ga vratili u juniore...
Jesul na zadnjoj konferenciji iznjeli sve podatke o finansijama, i rekli javno da nece biti problem ako ove godine ne izborimo evropu. Znaci da su osigurali sredstva za normalno funkcionisanje kluba, ali lakse je srati po klubu i postavljati ultimatum Sablji i ekipi a pola vas nece da dodje na tekmu i plati kartu...
Sto se memije tice i clanka u sportu. Ako je iko procitao ta dva clanka kako treba mogao je skontati da su naruceni clanci. (Ko nije dobro procitao neka opet procita). Drug Memija ove polusezone ucina 0 golova, 0 asistencija... Isti ucinak ima i Stevanovic koji je dosao na tu istu poziciju a nije odigrao ni minute. Mali Zeric je bio povrijedjen i zato nije isao na pripreme u Tursku. Zato su ga vratili u juniore...
Nemojte mi o strpljenju molim vas. Godine polako prolaze a pehara nema. O strpljenju smo pricali kad je aktuelna bila prica o Zeljinoj djeci. Obecali su javno titulu u ovoj sezoni i sada nam se pocinje spinovati prica da nema veze i ako Evropu ne izborimo. Trebam ljeto provesti gledajuci pitice i kamenjare u Evropi. Evropa je minimum i ako je ne izborimo neko nam treba podnijeti racun.
-
- Kontakt:
Najkomicnije mi je kada kazu kako nema veze ni da se ne ode u Evropu, kao sta fani nista strasno
Sve treba podrzati i istrpiti, sve je ovo do sada lijepo, ali nemoj me zajebavati kako nema veze ako se ne izbori Evropa

Sve treba podrzati i istrpiti, sve je ovo do sada lijepo, ali nemoj me zajebavati kako nema veze ako se ne izbori Evropa
Ko si ti da se tebi ispostavlja racun. Uhljupe svijetski .. Idi na svoju temu pa nek ti oni ispostavljaju racun. Nikad bolji nismo bili nikad.. Jos samo da se Babo vrati pa da se pojedete jos vise... a vratit ce se Babuka jos malo samo ...samoplavi je napisao/la:Nemojte mi o strpljenju molim vas. Godine polako prolaze a pehara nema. O strpljenju smo pricali kad je aktuelna bila prica o Zeljinoj djeci. Obecali su javno titulu u ovoj sezoni i sada nam se pocinje spinovati prica da nema veze i ako Evropu ne izborimo. Trebam ljeto provesti gledajuci pitice i kamenjare u Evropi. Evropa je minimum i ako je ne izborimo neko nam treba podnijeti racun.
Kralj price
Tako rezonuju ovi iz Sjeverne Koreje. Oni su pljeskali i kad smo Amira prodali za 500.000 i jos govore o strpljenju. Sutra nek nas nedo Bog kamenjari dobiju pricat cemo o semaforu koji kosta 50.000 eura. Moderno je danas to zvati spinovanjem. Bez Evrope se vracamo pet koraka unatrag i sve dobro uradjeno pada u vodu.perodeformero je napisao/la:Najkomicnije mi je kada kazu kako nema veze ni da se ne ode u Evropu, kao sta fani nista strasno![]()
- amazon
- Kontakt:
To je svakako njegov plan bio da se svi igraci promjene a ne nekog navijaca. Znaci ako je on to htio, po automatizmu znaci da to mora uigrati, kako, nije nasa briga. Ima dobru ekipu, imat ce vjerovatno podrsku tribina, ako nesto kako on kaze umije, onda ce uspjeti izboriti evropu..Alleenn je napisao/la:Puno svi seru ovde i svi glume trenere... Niko nece da sagleda situaciju kako treba nego pise samo da bi se pljuvalo... Ko god kaze da bi bolji trener od Sablje ukomponovo novih 12 igraca za dva mjeseca taj nema pojma o fudbalu a kamoli o kolektivno sportu... Tako da ta prica ne stoji....
Ne znam, pitanje je koliko je to bio njegov plan. Ako se radi o starom Edisu, a nekako mi se cini da on nije covjek sa dva lica, onda nije njegov plan dovodjenje ovolikog broja igraca i zatvaranje vrata nasoj djeci.amazon je napisao/la:To je svakako njegov plan bio da se svi igraci promjene a ne nekog navijaca. Znaci ako je on to htio, po automatizmu znaci da to mora uigrati, kako, nije nasa briga. Ima dobru ekipu, imat ce vjerovatno podrsku tribina, ako nesto kako on kaze umije, onda ce uspjeti izboriti evropu..Alleenn je napisao/la:Puno svi seru ovde i svi glume trenere... Niko nece da sagleda situaciju kako treba nego pise samo da bi se pljuvalo... Ko god kaze da bi bolji trener od Sablje ukomponovo novih 12 igraca za dva mjeseca taj nema pojma o fudbalu a kamoli o kolektivno sportu... Tako da ta prica ne stoji....
@MuhamedTM, Tata i sin... Ali necu da prozivam imenima, sad nam treba pozitiva, a ne razvaljivanje 

- amazon
- Kontakt:
Nisu nikome zatvorena vrata. Beganovic igra puno vise nego sto smo svi mislili, Memija ude, Dado je povrijedan, Hasanovic je igrao. To sto je Memija na klupi, pa nije Bogom dano da svaki mladi igrac mora igrati od pocetka. Ko je jos zapostavljen?samoplavi je napisao/la:Ne znam, pitanje je koliko je to bio njegov plan. Ako se radi o starom Edisu, a nekako mi se cini da on nije covjek sa dva lica, onda nije njegov plan dovodjenje ovolikog broja igraca i zatvaranje vrata nasoj djeci.amazon je napisao/la:To je svakako njegov plan bio da se svi igraci promjene a ne nekog navijaca. Znaci ako je on to htio, po automatizmu znaci da to mora uigrati, kako, nije nasa briga. Ima dobru ekipu, imat ce vjerovatno podrsku tribina, ako nesto kako on kaze umije, onda ce uspjeti izboriti evropu..Alleenn je napisao/la:Puno svi seru ovde i svi glume trenere... Niko nece da sagleda situaciju kako treba nego pise samo da bi se pljuvalo... Ko god kaze da bi bolji trener od Sablje ukomponovo novih 12 igraca za dva mjeseca taj nema pojma o fudbalu a kamoli o kolektivno sportu... Tako da ta prica ne stoji....
- plavousrcu
- Kontakt:
Evropa je bitna i to niko ne spori ali nece biti propast svijeta ako se ne plasiramo. Stabilni smo, poslozene su mnoge stvari i sad nam jos samo rezultat treba.perodeformero je napisao/la:Najkomicnije mi je kada kazu kako nema veze ni da se ne ode u Evropu, kao sta fani nista strasno![]()
- plavousrcu
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/potpisan-ugovor ... eja/18600/ Da dusmani pocrkaju
.

Pa nismo sa Phillipsom potpisali ugovor o generalnom sponzorstvu
Mala sala, radi se, radi...

Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.