Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Penaltiky
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Penaltiky » 15 okt 2018, 17:16

Solinasa je SDP otjero u Austriju. Ne mogu svi bit isti ni približno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2018, 17:18

Brcanskamalta je napisao/la: Reci da se zayebavas... :lol:
Ma nema sta zlo muslimani i nebesko kraljevstvo socijalista.To u fazonu vasa gofna mirisu a sda smrde. .. :lol:BiH je za vrijeme SDP zaduzena duplo nego zadnje 4 godine. ..
Solinas ti si to sebi u glavi zamislio da je bilo tako i sada se tako postavljas. Ne mogu razgovarati sa tobom kada nisi potkovan. Jedino sto je jasno na zivotu je to da je zivot u zadnje 4 godine postao losiji nego prije. Pa sada ti kako hoces, guraj to svoje i pokusaj ovo predstaviti kao bolje nego sto je prije bilo.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 okt 2018, 17:19

Igra li ko onu igru FIFA Mobile?
Kocka je bačena

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 okt 2018, 17:19

sljivo je napisao/la:Šta ima na faksu?
Ništa posebno, završilo se dosta ranije. Zaboravila kolegica javiti da nemamo vježbe od 5, a ove prije njih završili sat ranije nego smo trebali. :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 okt 2018, 17:25

:beba: ė
tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la: Reci da se zayebavas... :lol:
Ma nema sta zlo muslimani i nebesko kraljevstvo socijalista.To u fazonu vasa gofna mirisu a sda smrde. .. :lol:BiH je za vrijeme SDP zaduzena duplo nego zadnje 4 godine. ..
Solinas ti si to sebi u glavi zamislio da je bilo tako i sada se tako postavljas. Ne mogu razgovarati sa tobom kada nisi potkovan. Jedino sto je jasno na zivotu je to da je zivot u zadnje 4 godine postao losiji nego prije. Pa sada ti kako hoces, guraj to svoje i pokusaj ovo predstaviti kao bolje nego sto je prije bilo.
ko je rekao da je bolje. ....
U Bosni od 95 ide samo losije nema tu bolje gore...
Ti ili ne razumijes ili ne zelis....kako god sda je zlo sdp utopija....zivio.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 okt 2018, 17:26

Aerials je napisao/la:Ništa posebno, završilo se dosta ranije. Zaboravila kolegica javiti da nemamo vježbe od 5, a ove prije njih završili sat ranije nego smo trebali. :D
Je l to neka matematika? Kakve su profe, je l zanimljivo ili je previše apstraktno?

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 okt 2018, 17:31

Moj faks je najbolji
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 okt 2018, 17:33

Sarmelino je napisao/la:Moj faks je najbolji
Tehnologija i Rggf i jesu najbolji na untz zbog kadra, alata, resursa, tradicije... Mada i drugi su blizu.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 okt 2018, 17:36

Penaltiky je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Moj faks je najbolji
Tehnologija i Rggf i jesu najbolji na untz zbog kadra, alata, resursa, tradicije... Mada i drugi su blizu.
Dobar je kadar, samo Cipurkovic :rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 okt 2018, 17:39

Hendo je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Ako želite saznati više o nekoj religiji onda proučavajte religiju a ne vjernike,.
Ovi prikriveni ateisti nas najviše koštaju. Najgore je što se to ne može provjeriti, treba vremena da se sami pokažu.
Opet uzimam primjer Mirsada Hadžikadića. 4 godine uzimao pare od IZ i kad je nestalo onda kaže da nema Sudnjeg dana. A 4 godine bio glavni u muslimana.
Prikriveni ateisti nas najviše koštaju ? Ništa kriminal, nepotizam, stranačko zapošljavanje podobnih, svijest prema državi ? Kakve veze ima šta je neko po nacionalnosti ili vjeroispovjesti kad ode na benzinsku sebi natocit nikad skuplje gorivo i pri tome ne zatraži fizikalni račun ?

Neki dan sam ti hendo citirao riječi Muhameda a.s gdje kaže da musliman ne smije na neku funkciju postaviti nekog pri tome znajuci da ima neko sposobniji od njega,.Šta nam rade veliki muslimani iz SDA ? Stavili nam Fadila Novalića za premijera federacije, nama u ZDK stavili Galijaševića za prvog čovjeka kantona a iz nekih izvora koje imam za ovu vladu su imali namjeru Pivića na tu funkciju a onom malog žutog vječitog studenta iz Zenice za obrazovanje,sport i kulturu nanijetili,.Dosta je više ubleha, nema to više veze ni sa religijom ni nacijom nego je to postala samo politika ličnih interesa,.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 okt 2018, 17:44

Svaki Irac kojeg sam sreo danas nosi sarajevsku i svaki ustaklio. Ljudi samo cugaju.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 okt 2018, 17:51

sljivo je napisao/la: Je l to neka matematika? Kakve su profe, je l zanimljivo ili je previše apstraktno?
Pa sve mi je matematika jbg. :mrgreen:
Pa šta ja znam, predavanja su više apstraktna al' sam navikla već na te predmete, ove vježbe poslije nisu bile, baš su bezveze, al' eto nadam se da će biti zanimljivije kad pređemo na računare sljedeće sedmice. Radimo neko kao programiranje u software mathematica. Ove što nisam imala sam trebala imati web dizajn, to očekujem isto da će biti zanimljivo, volim te stvari. :D
Profe okej, svi isti koji su mi i dosad predavali.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 okt 2018, 17:52

Marsal je napisao/la:Osime jesi ti ziv, ja sam zasad ziv?
Živi smo svi, naružio ih je Ramiz ne smije nam niko ništa :salut:

Chily je dobar momak, realan je a i navija za Arsenal, respect from CJ
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 okt 2018, 17:53

sljivo je napisao/la:Svaki Irac kojeg sam sreo danas nosi sarajevsku i svaki ustaklio. Ljudi samo cugaju.
čudi me od Iraca

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 okt 2018, 17:57

Ne bi da zvuči kao da se hvališem nešto al imao sam segzualni čin bluda sa jednom Irkinjom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 okt 2018, 17:59

Osim13 je napisao/la:Ne bi da zvuči kao da se hvališem nešto al imao sam segzualni čin bluda sa jednom Irkinjom.
jesi bio mokar kad si se probudio? :mrgreen:

@sljivo oni nisu trijezni vec pet dana
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 okt 2018, 18:02

Znati web dizajn je prelijepa vjestina samo mora se imati dara za umjetnost i dizajn. Nije dovoljno samo nauciti. Ja ne znam dvije boje sloziti i vise sam navucen na hardcore programiranje gdje se vise vrtis oko enginea svega toga. Al danas ako se zelis baviti programiranjem i imati priliku za posao traze od tebe da budes ful stek, da znas i sto treba i sto ne treba.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 okt 2018, 18:02

Vlada Federacije dala 5 miliona Aluminiju. Sve za HDZ daće SDA.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 okt 2018, 18:07

sljivo je napisao/la:Znati web dizajn je prelijepa vjestina samo mora se imati dara za umjetnost i dizajn. Nije dovoljno samo nauciti. Ja ne znam dvije boje sloziti i vise sam navucen na hardcore programiranje gdje se vise vrtis oko enginea svega toga. Al danas ako se zelis baviti programiranjem i imati priliku za posao traze od tebe da budes ful stek, da znas i sto treba i sto ne treba.
Ja ga baš volim. :D
Prije sam dosta čačkala oko toga, css i html su mi odlično išli, al' se nisam doticala JavaScripta koji bi mi trebao, tad sam samo kopirala kojekakve skripte u kod i to je to. Al' dobro će i to znanje doći sad, sve će dosta lakše da bude.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 okt 2018, 19:06

harden je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ne bi da zvuči kao da se hvališem nešto al imao sam segzualni čin bluda sa jednom Irkinjom.
jesi bio mokar kad si se probudio? :mrgreen:

@sljivo oni nisu trijezni vec pet dana
Bjež tamo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []