Od danas samo slusam HasicaHendo je napisao/la:
Počelo je buđenje.
Dogodine u Banja Luci, drzat ce koncert na trgu Alije Izetbegovića. Insallah
Moderator/ica: insider
Od danas samo slusam HasicaHendo je napisao/la:
Počelo je buđenje.
Jedan Tuzlanski hadžija je držao sex shop.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hadzija, a ped.er.
Šta tu ima čudno?Penaltiky je napisao/la:Jedan Tuzlanski hadžija je držao sex shop.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hadzija, a ped.er.
Bio je i tehnički direktor Pivare.Hendo je napisao/la:Šta tu ima čudno?Penaltiky je napisao/la:Jedan Tuzlanski hadžija je držao sex shop.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hadzija, a ped.er.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pi ... li-komsicuPitanje za kardinala: Jesu li Hitlerovi rasni zakoni bliži Čoviću ili Komšiću?
Religijske zajednice se sve manje i sve usputnije posvećuju Bogu a sve više i sve temeljitije politici.
Bio direktor Pivare, sad drži Destileriju u SrebrenikuASD je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Jedan Tuzlanski hadžija je držao sex shop.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hadzija, a ped.er.
Evo da ti pomognem, nedavno je rekao kako se sisa na celu.Penaltiky je napisao/la:Imam 4-5 kandidata. Najuniverzalniji bubnjar/basista/gitarista S.H. nisi. Al sviraš li s njim?Sage je napisao/la:Najbolji instrument koji je Allah podario svojim robovima:
bass gitaruZ.S. takođe nisi jer on samo za snuker od sportova zna, a i znao bi da po forumu piše. Nisi ni CJ jer mislim on i sport
Eh sad jel ti član benda predaje Nacrtnu il Fizičko
Ne znamo se ipak lično. Znam ga iz viđenja, bio sam na svirkama, al ne znam da bend postoji. Kad svoju robu previše uzimambega_afc je napisao/la:Evo da ti pomognem, nedavno je rekao kako se sisa na celu.Penaltiky je napisao/la:Imam 4-5 kandidata. Najuniverzalniji bubnjar/basista/gitarista S.H. nisi. Al sviraš li s njim?Sage je napisao/la:Najbolji instrument koji je Allah podario svojim robovima:
bass gitaruZ.S. takođe nisi jer on samo za snuker od sportova zna, a i znao bi da po forumu piše. Nisi ni CJ jer mislim on i sport
Eh sad jel ti član benda predaje Nacrtnu il Fizičko
Kaze da mu je prvi angazman bio u KUD Dikan.Penaltiky je napisao/la: Ne znamo se ipak lično. Znam ga iz viđenja, bio sam na svirkama, al ne znam da bend postoji. Kad svoju robu previše uzimam
Kad sam vido da SDP u Banovićima ima četverocifren broj glasova sve je moguće.bega_afc je napisao/la:Kaze da mu je prvi angazman bio u KUD Dikan.Penaltiky je napisao/la: Ne znamo se ipak lično. Znam ga iz viđenja, bio sam na svirkama, al ne znam da bend postoji. Kad svoju robu previše uzimamJesi vidio da nisu svi ljudi iz Kaknja seljaci?
Kako se u ovim SDA vijestima uvijek u imaginarnim koalicijama pojavi stalno ta Usmrđela Fronta.Bassha je napisao/la:Ipak, još uvijek nisu utvrđeni svi rezultati izbora, pa su i dalje moguća određena pomjeranja u broju zastupnika i na državnom i na federalnom nivou. A kada se sve to zbroji, vidi tačno stanje i napravi presjek, tek onda na red dolaze ozbiljni razgovori o formiranju koalicija - kaže Softić.
Napominje da su Bosni i Hercegovini potrebne stabilne i široke koalicije, što je moguće šire.
- U tom smislu i koalicija SDA-SDP-DF nije po mom mišljenju isključena. Naravno, to ovisi i o volji drugih stranaka. Vidjet ćemo kako će se sve to razvijati - dodaje Softić.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Od danas samo slusam HasicaHendo je napisao/la:
Počelo je buđenje.![]()
Dogodine u Banja Luci, drzat ce koncert na trgu Alije Izetbegovića. Insallah
Banovici su gospodska sredina.Penaltiky je napisao/la:Kad sam vido da SDP u Banovićima ima četverocifren broj glasova sve je moguće.bega_afc je napisao/la:Kaze da mu je prvi angazman bio u KUD Dikan.Penaltiky je napisao/la: Ne znamo se ipak lično. Znam ga iz viđenja, bio sam na svirkama, al ne znam da bend postoji. Kad svoju robu previše uzimamJesi vidio da nisu svi ljudi iz Kaknja seljaci?
A sjetio sam se i jedne fukse s faksa iz Kaknja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.