FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svaka cast, al' me bude blam kad cujem Mulalica ili Karica kako pricaju 

Don't believe the hype.
Komsije izvinjavam se na upadu na vasu temu,ali zaista svaka cast za ono skandiranje Vedranu!
Veliki,ogromni RESPECT!
Pobijedite kamenjare i ubice!

Veliki,ogromni RESPECT!

Pobijedite kamenjare i ubice!

Mislio sam u jednom momentu da nećemo centra preći da valja ali eto ta jedna prilika i gol. Vidi se da nisu dugo na okupu, za razliku od Širokog ali kada se malo uigraju biće to ekipa boli glava. Evo ga Tiago ušao, neka zabije on još jedan i ja zadovoljan.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Dosta bolji Zeljo u drugom poluvremenu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jaooo, morali su bolje u ovoj akciji
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ali evo gaaaaaaa, bravooo BiH Galaktikosiiiii

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- 7aprildomemoj
Plava lokomotiva je krenula 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ajmooooo. Nije moglo bolje, bojte se Zelje, bojte se.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Utakmicu po utakmiu, i ekipa ce biti sve bolja i bolja.
Utakmica je izgledala kao one utakmice kada neko nekoga dobije na iskustvo. Dobra stabilna igra, mada u prvih 20 minuta nismo presli centar kako treba.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- plavousrcu
- Kontakt:
Sad kuci stigo. Lijepo je biti navijac Zelje. Jedinstvo se u zraku na stadionu osjetilo. Velika pobjeda a ova ekipa moze mnogo bolje. Bilo je losi perioda al igrali smo s najboljom ekipom u ligi. I mi cemo Evropu preko prvenstva osigurati. Niko nas ne moze dobiti.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
samo cu reci kapa dole za sve

hvala ti boze sto volim ljoŽe

hvala ti boze sto volim ljoŽe

Lijep osjecaj i stvarno je bilo uzivanje gledati ovakvog Zelju,ovakve manijake.
Mene je od igraca jedini iznervirao Memija.
Ono sto je uradio odnosno nije je katastrofa,mozda se neki nece sloziti ali nema veze.

Ono sto je uradio odnosno nije je katastrofa,mozda se neki nece sloziti ali nema veze.
BLAGOJEVIĆ JOVAN

ŽELJO
MANIJACI
Sad u Vrapčiće po tri boda

ŽELJO

Sad u Vrapčiće po tri boda
Ne bi se slozio. Bio je mnogo aktivniji od Stevanovica. Mogao je zabiti, nije. Ako bude imao minutazu vratit ce se u prepoznatljivu formu.sudac92 je napisao/la:Lijep osjecaj i stvarno je bilo uzivanje gledati ovakvog Zelju,ovakve manijake.![]()
Svaka ti čast brate!Luque94 je napisao/la:Ma pobjeda danas je ravna siguricii 2:0(lendric,bekric)
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Uhvatio Luque pravo. Ima li kakva nagrada za ovoMinhi je napisao/la:Svaka ti čast brate!Luque94 je napisao/la:Ma pobjeda danas je ravna siguricii 2:0(lendric,bekric)

Nesto kontam Zeljo je danas inkasirao pa negdje oko 80.000KM eh sad zamisli da je ova posjeta svako kolo
3 bobe u dzep ma milina..

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
I zaboravio sta sam prognozirao sestre misamoplavi je napisao/la:Uhvatio Luque pravo. Ima li kakva nagrada za ovoMinhi je napisao/la:Svaka ti čast brate!Luque94 je napisao/la:Ma pobjeda danas je ravna siguricii 2:0(lendric,bekric)

Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Raja je prepoznala dobar rad uprave,kvalitetno odradjen prelazni rok i odlican marketing utakmice koji nam treba ne samo za Siroki vec konstantno da drzimo ovaj nivo.zeljocity je napisao/la:Nesto kontam Zeljo je danas inkasirao pa negdje oko 80.000KM eh sad zamisli da je ova posjeta svako kolo![]()
Treba odbiti od te cifre troskove organizacije,kazne za bakljadu ali opet fina cifra ostaje u kasi.Najbolji pokazatelj koliko mozemo pomoci klubu svojom podrskom,napuniti Grbavicu jos 5 puta do kraja polusezone i mozemo ocekivati jos neka zvucna pojacanja na ljeto i dodatno uredjenje stadiona,a mozda i skrenuti paznju ozbiljnijeg investitora u stadion.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 42 gosta.