Lendric je po mom misljenju vrh napadac. Nadam se da ce produziti na vise od 1,5 godine.Bravo majstore.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ono sto je danas pokazao je strasno. Volja, zelja, trka, samo mu je skok igra danas jako losa bila. Nije dobio nijedan duel koliko se sjecam. Ali brate momak je vrh!ackeey je napisao/la:Imao sam srecu upoznati lendrica 2013 u zagrebu, kad je dosao u lokomotivu. Strasan momak, jos bolji igrac.
Ne postoji taj marketing na svijetu koji moze uraditi nesto ako ne dovedes zvucna imena i igrace koji imaju dobru karijeru, pogotovo reprezentativce..TikTak je napisao/la:Marketing je vise nego bitan. Nemaju evropski klubovi tek tako stavku i to ne nebitnu u proracunu za marketing. Slazem se da je ekipa bitna ali marketing dobar na tribine moze privuci dodatnih 20 posto ljudi.amazon je napisao/la:Ma kakvo bombardovanje, nema potrebe za to. Samo je bitno uloziti, napraviti ekipu, dovesti pojacanja, posjeta ce odmah doci sama od sebe. Ako uzmes u obzir da se jako dobro radi, raja to prepozna..
Blagojevic mene pozitivno iznenadio. Velika partija. Odvija se sve po planu i ovo ce nekom logikom biti sve bolje i bolje.plavanacija je napisao/la:Sve ovdje sto se pricalo, neko je slusao i implementirao u nasu pricu Zeljo.
Po meni najbolji igrac je Blagojevic bio na danasnjoj tekmi, lik je masina i sto duze produziti saradnju sa njim.
Elem da ne palamudim idem gledati horsko izvodenje Grbavice po 10 put, ln braco i lijepe snove sanjajte, poceli su se snovi ostvarivati...
Nije navijacki, ko nas moze dobiti u dvije utakmice. U jednoj OK, u dvije niko nema sanse.amazon je napisao/la:Ma kako god trebamo biti prezadovoljni. Moramo se potruditi da osvojimo kup..
Ljudi moji nije ni borac za odbacit. jesmo mi jaki, ali treba biti maksimalno oprezan. nisam negativac, vjerujem naravno u osvajanje kupaplavousrcu je napisao/la:Nije navijacki, ko nas moze dobiti u dvije utakmice. U jednoj OK, u dvije niko nema sanse.amazon je napisao/la:Ma kako god trebamo biti prezadovoljni. Moramo se potruditi da osvojimo kup..
Bice zanimljivo kako ce im dijeliti minutazu, ali su igracine obojica. Valjalo bi kad bi nekako mogao obojicu uklopiti u ekipu..Format je napisao/la:Samo bar ovih pola godine Zahirovicu nece biti nimalo lahko igrat pored Zole
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma znam, ali steta da jedan od njih sjedi na klupi... Al ima jos tekmi da se igra, Zola je tu do kraja sezone, a Zaha će nadam se ostati duže...Format je napisao/la:Jbg ne mozes jer Blagoje mora igrat on je mozak ove ekipe
Ova ekipa bez Blagojevica nije ista ekipa. Borit ce za Zahirovic i Zola za mjesto u ekipi. Zola je u prednosti a danas je bio i dosta dobar.Format je napisao/la:Jbg ne mozes jer Blagoje mora igrat on je mozak ove ekipe
Mene je Zaha oduševio jer se vidi da ima veliku želju da se dokaže.. Samo da ne izgori u toj želji...plavousrcu je napisao/la:Ova ekipa bez Blagojevica nije ista ekipa. Borit ce za Zahirovic i Zola za mjesto u ekipi. Zola je u prednosti a danas je bio i dosta dobar.Format je napisao/la:Jbg ne mozes jer Blagoje mora igrat on je mozak ove ekipe