FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 28 feb 2016, 21:02

Zahvalio bih se upravi na uredjenom poslu, svaka cast. Kapa do poda.

Lendric je po mom misljenju vrh napadac. Nadam se da ce produziti na vise od 1,5 godine.Bravo majstore. :zzz:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 feb 2016, 21:04

Imao sam srecu upoznati lendrica 2013 u zagrebu, kad je dosao u lokomotivu. Strasan momak, jos bolji igrac.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 28 feb 2016, 21:09

Hoce li bit repriza na nekom kanalu ili na yt?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 feb 2016, 21:11

ackeey je napisao/la:Imao sam srecu upoznati lendrica 2013 u zagrebu, kad je dosao u lokomotivu. Strasan momak, jos bolji igrac.
Ono sto je danas pokazao je strasno. Volja, zelja, trka, samo mu je skok igra danas jako losa bila. Nije dobio nijedan duel koliko se sjecam. Ali brate momak je vrh!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 feb 2016, 21:16

Ma kakvo bombardovanje, nema potrebe za to. Samo je bitno uloziti, napraviti ekipu, dovesti pojacanja, posjeta ce odmah doci sama od sebe. Ako uzmes u obzir da se jako dobro radi, raja to prepozna..

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 28 feb 2016, 21:27

Sve ovdje sto se pricalo, neko je slusao i implementirao u nasu pricu Zeljo.

Po meni najbolji igrac je Blagojevic bio na danasnjoj tekmi, lik je masina i sto duze produziti saradnju sa njim.

Elem da ne palamudim idem gledati horsko izvodenje Grbavice po 10 put, ln braco i lijepe snove sanjajte, poceli su se snovi ostvarivati...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 feb 2016, 21:50

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma kakvo bombardovanje, nema potrebe za to. Samo je bitno uloziti, napraviti ekipu, dovesti pojacanja, posjeta ce odmah doci sama od sebe. Ako uzmes u obzir da se jako dobro radi, raja to prepozna..
Marketing je vise nego bitan. Nemaju evropski klubovi tek tako stavku i to ne nebitnu u proracunu za marketing. Slazem se da je ekipa bitna ali marketing dobar na tribine moze privuci dodatnih 20 posto ljudi.
Ne postoji taj marketing na svijetu koji moze uraditi nesto ako ne dovedes zvucna imena i igrace koji imaju dobru karijeru, pogotovo reprezentativce..

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 feb 2016, 21:51

plavanacija je napisao/la:Sve ovdje sto se pricalo, neko je slusao i implementirao u nasu pricu Zeljo.

Po meni najbolji igrac je Blagojevic bio na danasnjoj tekmi, lik je masina i sto duze produziti saradnju sa njim.

Elem da ne palamudim idem gledati horsko izvodenje Grbavice po 10 put, ln braco i lijepe snove sanjajte, poceli su se snovi ostvarivati...
Blagojevic mene pozitivno iznenadio. Velika partija. Odvija se sve po planu i ovo ce nekom logikom biti sve bolje i bolje.

Luque94
Kontakt:

Post Postao/la Luque94 » 28 feb 2016, 22:04

Žao mi je Memije najvise u cijeloj prici..... ali pored onakvog stevanovica tesko ce se naigrati. skidam kapu blagojevicu!!!
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 feb 2016, 22:17

Ma kako god trebamo biti prezadovoljni. Moramo se potruditi da osvojimo kup..

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 feb 2016, 22:22

amazon je napisao/la:Ma kako god trebamo biti prezadovoljni. Moramo se potruditi da osvojimo kup..
Nije navijacki, ko nas moze dobiti u dvije utakmice. U jednoj OK, u dvije niko nema sanse.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2016, 22:24

Treba spustit loptu malo,razumijem euforiju i treba da je bude al sad pricat o nekim stvarima je previse.

Ovaj Siroki je mnogo dobra ekipa,imali smo danas dosta srece mogu reci a i momci su niseni navijacima davali svoj maksimum.

Cestitke na svemu i igracima i navijacima ali ima dosta da se ovde posla uradi da bi mogli pricat o velikim rezultatima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Luque94
Kontakt:

Post Postao/la Luque94 » 28 feb 2016, 22:25

plavousrcu je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma kako god trebamo biti prezadovoljni. Moramo se potruditi da osvojimo kup..
Nije navijacki, ko nas moze dobiti u dvije utakmice. U jednoj OK, u dvije niko nema sanse.
Ljudi moji nije ni borac za odbacit. jesmo mi jaki, ali treba biti maksimalno oprezan. nisam negativac, vjerujem naravno u osvajanje kupa ;)
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 28 feb 2016, 22:31

Odavno nije bila ovakva atmosfera u ekipi... Danas sam se naježio kad samo vidio da je puna Grbavica. Ekipa ima potencijala da daleko dogura, ali treba ici polako... Ne trebamo ih ni mi sad nafurat da su nepobjedivi, samo laganica :D :D :D
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2016, 22:46

Samo bar ovih pola godine Zahirovicu nece biti nimalo lahko igrat pored Zole

Zeljeznicar! 1921 !

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 28 feb 2016, 22:47

Format je napisao/la:Samo bar ovih pola godine Zahirovicu nece biti nimalo lahko igrat pored Zole

Bice zanimljivo kako ce im dijeliti minutazu, ali su igracine obojica. Valjalo bi kad bi nekako mogao obojicu uklopiti u ekipu..
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2016, 22:50

Jbg ne mozes jer Blagoje mora igrat on je mozak ove ekipe

Zeljeznicar! 1921 !

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 28 feb 2016, 22:51

Format je napisao/la:Jbg ne mozes jer Blagoje mora igrat on je mozak ove ekipe

Ma znam, ali steta da jedan od njih sjedi na klupi... Al ima jos tekmi da se igra, Zola je tu do kraja sezone, a Zaha će nadam se ostati duže...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 feb 2016, 22:52

Ova ekipa bez Blagojevica nije ista ekipa. Borit ce za Zahirovic i Zola za mjesto u ekipi. Zola je u prednosti a danas je bio i dosta dobar.

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 28 feb 2016, 23:03

plavousrcu je napisao/la:

Ova ekipa bez Blagojevica nije ista ekipa. Borit ce za Zahirovic i Zola za mjesto u ekipi. Zola je u prednosti a danas je bio i dosta dobar.
Mene je Zaha oduševio jer se vidi da ima veliku želju da se dokaže.. Samo da ne izgori u toj želji...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 41 gost.