FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobi se Cadiz nakon 15 godina haman
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ova ekipa je strašna, samo treba još vremena dok se uhodaju svi zajedno i dok se uštimaju. Bolesna širina klupe i što je jako bitan, različit "arsenal" s klupe koji može promijeniti situaciju na terenu kad god. Također, s ovakvom širinom, vazda možeš malo rotirati. To je veliki plus, pogotovo kad dođe dio sezone gdje se sve prelama. Samo da svi ostanu zdravi i amin.
Ova nam je ekipa za 2/3 godine. Da vratimo bar dio dugova. Možda ćeno dovesti 2/3 igrača i to je to, ovo je osnova ekipe. Pike je bivši igrač.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Slažem se, to što je bio skoro neprimijetan je super stvar, jer obično u velikoj većini utakmica zadnjih godina nađeš barem jednu ozbiljnu pizdariju desnog beka.
Raphinha se dosta popravio. Možda nije tip igrača koji će biti među glavnim (tipa top3) vedetama u top timovima, ali izuzetno zahvalan i odličan dodatak na fino sklopljen tima. Rekao bih idealan za ulogu Pedra kod Gvarde.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 11 sep 2022, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bih rekao da je bio neprimjetan, bio je prilično dobar. Čak je i jedan od ključnih kod drugog gola. Dobar debi al realno nije imao defanzivnih zadataka da se ikakav poseban zaključak donese.
Biće dobar backup.
Ne navodi se jedino to, ne spinuj.JoeBleck je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:25Jedini ?
Pa jedini parametar koji se navodi ovdje je da je Suarez sezonu 2015/2016 prekucao i da je zato bolji.
Ja ne znam ni jedan drugi parametar u kojem je bolji Suarez.Pa ovaj Lewa star vec sad je nerealan nivo.
Njegovo ucesce u igri je apsurdno za lika u ovim godinama.
Ne znam po cemu je iskreno bolji Suarez napadac od Lewe.Evo pokusavam mu nesto nabaciti ali ne ide.Jednostavno Poljak je masinerija teska.
Kako kralju da zmirim na LP, pa to je najprestiznije takmicenje gdje je Lewa jedan od najboljih strelaca svih vremena a Suarez na nivou prosjecnog napadaca.Poredis Lewu sa igracem koji 5 godina na gostovanju u LP nije dao go.Ne precjenjuj ga , dok je trpao i ja sam ga hvalio , on je odron bio i zadnje 2 godine u Barci.
Džeko ima duplo više golova od Fenomena u Ligi prvaka, Muller ima duplo više od Rivalda, Van Nisterloy duplo više od Henrya i tako dalje. Jesu li bolji igrači?
Zadržimo se na ovom

Memphis i Ferran mogu biti na terenu zajedno jedino kad imas 3+ i pola sata do kraja
Auba da je ostao bio bi mnogo bolje rjesenje na CF da se Lewa odmori, Memphis ima milion i jedan potez viska, jos vise to nervira kad je CF
Ferran je veci mentalni patuljak od Albe, vidi se liku na faci da je samopouzdanje 0
Auba da je ostao bio bi mnogo bolje rjesenje na CF da se Lewa odmori, Memphis ima milion i jedan potez viska, jos vise to nervira kad je CF
Ferran je veci mentalni patuljak od Albe, vidi se liku na faci da je samopouzdanje 0
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Problem sa Depayom je što nikad nije u vrhu, igra špica a svugdje je samo ne tu. Mogao bi se vrlo dobro iskoristit kad bi krila zapravo bila prijetnje za gol, konkretno Ferran a to nije, definitivno ne kako je danas odigrao.miki_92 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 08:34Memphis i Ferran mogu biti na terenu zajedno jedino kad imas 3+ i pola sata do kraja
Depay bi mogao igrati al da je bio lijevo a Lewa u sredini, u toj formaciji mozes ubaciti i Ferrana desno iako ti fali direktnosti s toga bi Dembele bio bolja opcija.
Ferran je pristojan igrac i ima potencijal da puno vise od toga ako se mogne vratiti psihicki, daje mi isti vibe kao Coutinho prve sezone.
Mene veseli sto su Gavi i Frenkie toliko dobri skoro pa svaku tekmu, Pedri isto moze odmoriti zbog toga, samo me zanima jel ima ikakve veze sto je Busquets igrao 90min prije Bayerna a Kessie ni minute..
Sumnjam da ima, al svejedno malo te cvrstine i trke ne bi bilo na odmet protiv Bayerna
Ferran je pristojan igrac i ima potencijal da puno vise od toga ako se mogne vratiti psihicki, daje mi isti vibe kao Coutinho prve sezone.
Mene veseli sto su Gavi i Frenkie toliko dobri skoro pa svaku tekmu, Pedri isto moze odmoriti zbog toga, samo me zanima jel ima ikakve veze sto je Busquets igrao 90min prije Bayerna a Kessie ni minute..
Sumnjam da ima, al svejedno malo te cvrstine i trke ne bi bilo na odmet protiv Bayerna
Bayern je što se tiče fizike možda i najbolja ekipa u evropi. I jaki i brzi. Doduše, malo "tablet trener" to usporava, ali jako su kvalitetni.
Biće zanimljivo u utorak, ja očekujem poraz, ali se nadam da ste vi optimisti upravu
Biće zanimljivo u utorak, ja očekujem poraz, ali se nadam da ste vi optimisti upravu

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mene zanima koji je procenat pobjeda Xavija u odnosu na "bolje" trenere
Protiv Mallorce se postavlja novi rekordLa Liga putem službenih profila: "Xavi Hernández je izjednačio rekord Zinedinea Zidanea po broju uzastopnih gostujućih mečeva na kojima je njegova ekipa ostala neporažena."
Trener Barçe još nije doživeo poraz u svojih 17 gostovanja u La Ligi, a na narednom protiv Real Mallorce 1. oktobra/listopada imaće priliku da postavi samostalni rekord i izdvoji se na prvom mestu ove liste.
Xavijeva statistika na gostovanjima u La Ligi od dolaska na klupu Barcelone:
- 17 mečeva
- 12 pobeda
- 5 remija
- gol razlika 38:13

Zajebana su ta gostovanja nakon reprezentativne pauze.let3 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:06Protiv Mallorce se postavlja novi rekordLa Liga putem službenih profila: "Xavi Hernández je izjednačio rekord Zinedinea Zidanea po broju uzastopnih gostujućih mečeva na kojima je njegova ekipa ostala neporažena."
Trener Barçe još nije doživeo poraz u svojih 17 gostovanja u La Ligi, a na narednom protiv Real Mallorce 1. oktobra/listopada imaće priliku da postavi samostalni rekord i izdvoji se na prvom mestu ove liste.
- 17 mečeva
- 12 pobeda
- 5 remija
- gol razlika 38:13![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
U Pepovoj eri se znalo da je prva utakmica nakon reprezentativne pauze uvijek kiks.TonySosa je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:09Zajebana su ta gostovanja nakon reprezentativne pauze.let3 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:06Protiv Mallorce se postavlja novi rekordLa Liga putem službenih profila: "Xavi Hernández je izjednačio rekord Zinedinea Zidanea po broju uzastopnih gostujućih mečeva na kojima je njegova ekipa ostala neporažena."
- 17 mečeva
- 12 pobeda
- 5 remija
- gol razlika 38:13![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Lewa bi ovoj odbrani trebao barem jedan utrpati. Ako Dembele bude na svom nivou, Pavard bi mogao dozivjeti kraj karijere.
@igrajlopte 🐦
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ta odbrana će utrpati sebi jedan sama, napravit će penal. Ako Lewandowski i Dembele budu imali dobre utakmice treba računat 2 od prvog i 1 od drugog. Dakle kad se sabere sve i oduzme 5 golova treba biti minimum.
Biće interesantno.
Biće interesantno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.