Ima ovdje osoba koji su reprezentaciju poceli pratiti pred SP.fkv123 je napisao/la:Dobijao ga je. Toliko o tome.bagrcavi je napisao/la:Štilić treći put zaredom igrač kola u Poljskoj. Ali, dok je papke selektor on poziv neće dobiti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Malo ko na ovom forumu se sjeća Gorana Brašnića.calcio je napisao/la:Ima ovdje osoba koji su reprezentaciju poceli pratiti pred SP.fkv123 je napisao/la:Dobijao ga je. Toliko o tome.bagrcavi je napisao/la:Štilić treći put zaredom igrač kola u Poljskoj. Ali, dok je papke selektor on poziv neće dobiti...
Vrancic je direktna konkurencija Tinu.Skoro da sam siguran da nece dobiti poziv dok je Safet selektor c ak i ako sredi papire.Pjanic,Medunjanin,Prcic,Vrancic,Salihovic nema tu ni u teoriji mjesta za Tina cim ne bude amidze.
I za par godina dobio minuta koliko Hadžić za 3 utakmice. Da se kvalitet gleda Semir bi davno trebao na spisku, ali menadžerske igrice, i lični animozitet papketa prema starijem Štiliću čini svoje. Ali dobro, ničija nije do zore, pa neće ni papke dovijeka gurati bratove propalitete.fkv123 je napisao/la:Dobijao ga je. Toliko o tome.bagrcavi je napisao/la:Štilić treći put zaredom igrač kola u Poljskoj. Ali, dok je papke selektor on poziv neće dobiti...
DRUG NEBI TI PUNCA
To je potomak Hrvata koji je uteko davno dole, otišlo ih je na desetine hiljada samo u Čile, većina ih se u potpunosti asimilirala, kod ovog je možda prađed rođen u lijepoj njihovojsanlituncay je napisao/la:Real Madrid doveo je još jednog fudbalera, a riječ je o 18-godišnjem Benjaminu Kuscevicu, koji dolazi iz Universidad Catolica.
Novi član Reala ima jako zanimljivo ima i prezima, koje ukazuje na to da postoji mogućnost da je s naših prostora, međutim na internetu se jako malo može naći o ovom momku.
Klupski kvalitet nikada nije značilo uspjeh u reprezentaciji.bagrcavi je napisao/la:I za par godina dobio minuta koliko Hadžić za 3 utakmice. Da se kvalitet gleda Semir bi davno trebao na spisku, ali menadžerske igrice, i lični animozitet papketa prema starijem Štiliću čini svoje. Ali dobro, ničija nije do zore, pa neće ni papke dovijeka gurati bratove propalitete.fkv123 je napisao/la:Dobijao ga je. Toliko o tome.bagrcavi je napisao/la:Štilić treći put zaredom igrač kola u Poljskoj. Ali, dok je papke selektor on poziv neće dobiti...
Brašnić je iz Šamca, točnije iz istog sela kao i Mandžukić.hroni je napisao/la:![]()
labud iz Orasja, pa gdje ga iskopa
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
A zivi u Zepcu i danas je trener NK ŽepčePauleta je napisao/la:Brašnić je iz Šamca, točnije iz istog sela kao i Mandžukić.hroni je napisao/la:![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma igrao je za Orasje, u premijer ligiPauleta je napisao/la:Brašnić je iz Šamca, točnije iz istog sela kao i Mandžukić.hroni je napisao/la:![]()
Nije Brasnic nikad igrao za Orasje. U PL je igrao samo za Zepce.hroni je napisao/la:ma igrao je za Orasje, u premijer ligiPauleta je napisao/la:Brašnić je iz Šamca, točnije iz istog sela kao i Mandžukić.hroni je napisao/la:![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma igrao je za Orasje, u premijer ligi[/quote]
Nije Brasnic nikad igrao za Orasje. U PL je igrao samo za Zepce.[/quote]
u pravu si, zamjenio sam ga sa Baoticem, ovaj je igrao po Hrvatskoj najvise
Nije Brasnic nikad igrao za Orasje. U PL je igrao samo za Zepce.[/quote]
Nije Brasnic nikad igrao za Orasje. U PL je igrao samo za Zepce.[/quote]hroni je napisao/la:ma igrao je za Orasje, u premijer ligi
A i Baotić je iz Šamca
Begović, Burić, Stanković
Nisi jedini i ja sam ga zamijenio. Kontam se sta pisu, bio lik i u Orasju i Zelji... uf kakav je to bio potencijal daleko najbolje golman lige u zadnjih 15tak godina (uz Hasagica) samo sto zaglavi po kojekakvim klubovima. Zadnje cega se mogu sjetit je da je u Rumuniji
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Igrao LP, koliko se sjećam. Onda se ufurao sa izjavama tipa "nikad za BiH, čekam poziv Srbije" bla bla.brazzo je napisao/la:Nisi jedini i ja sam ga zamijenio. Kontam se sta pisu, bio lik i u Orasju i Zelji... uf kakav je to bio potencijal daleko najbolje golman lige u zadnjih 15tak godina (uz Hasagica) samo sto zaglavi po kojekakvim klubovima. Zadnje cega se mogu sjetit je da je u Rumuniji
Cuj to ? Pa igr'o je momak za u21 cak mozda i debitov'o za A repku.. me sjecam tih izjava, znam da je onaj Grahovac iz Rumunije iz Pandura igrao s klubom LP pa je odbijao nas poziv kao ja sam Srbin pa poslije zaigrao za Crnu Goru 
It was turned around so that right looked wrong
- Goalgetter
- Kontakt:
@Pauleta, zasto Bunoza jos nema kluba?
Pisalo se kako se klubovi iz lige petice otimaju za njega, a on vec 2 mjeseca nema kluba.
Pisalo se kako se klubovi iz lige petice otimaju za njega, a on vec 2 mjeseca nema kluba.
Baotic nikada to nije izjavio. Momak je branio za nasu U21 repku. Pobrkao si ga sa Brankom Gahovcem (obojica igrala i za Zelju i za Otelul Galati u Rumuniji) on je izjavio da ga BiH ne interesuje i da ceka poziv Srbije. Sto se Baotica tice odlican je momak, zao mi je sto nije napravio bolju karijeru.fkv123 je napisao/la:Igrao LP, koliko se sjećam. Onda se ufurao sa izjavama tipa "nikad za BiH, čekam poziv Srbije" bla bla.brazzo je napisao/la:Nisi jedini i ja sam ga zamijenio. Kontam se sta pisu, bio lik i u Orasju i Zelji... uf kakav je to bio potencijal daleko najbolje golman lige u zadnjih 15tak godina (uz Hasagica) samo sto zaglavi po kojekakvim klubovima. Zadnje cega se mogu sjetit je da je u Rumuniji
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Zato sto je krampa.... Kakva liga petice, nek nadje klub u Poljskoj, da je valjao produzili bi snjim.Goalgetter je napisao/la:@Pauleta, zasto Bunoza jos nema kluba?
NE bi Hrvati sredjivali Leovcu drzavljanstvo uzeli bi Bunozu odma da valjaBatko je napisao/la:Zato sto je krampa.... Kakva liga petice, nek nadje klub u Poljskoj, da je valjao produzili bi snjim.Goalgetter je napisao/la:@Pauleta, zasto Bunoza jos nema kluba?
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot] i 11 gostiju.