Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
...hvala na odg drug...kivi je napisao/la:daenobarca je napisao/la:...e je li istina da bh telecom uvodi neogranicen download za adsl pakete od marta???nije bas ne ogranicene al tesko da mozes preci 300 gb i zavisi koji paket koristis.
- Megamon
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Obicne naljepnice...to mozes u fotokopirnici ...
Jesi se naspav'o sokole
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
melanholicar
- Kontakt:
Jbt što stičem utisak da nekima smeta moje prisustvoFaraon iz Visokog je napisao/la:200 postova dnevno![]()
![]()
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
lik rastura,zajebo i meneFaraon iz Visokog je napisao/la:200 postova dnevno![]()
![]()
Ne smeta, vjeruj meni. Tvoji su postovi melem za ocimelanholicar je napisao/la:Jbt što stičem utisak da nekima smeta moje prisustvoFaraon iz Visokog je napisao/la:200 postova dnevno![]()
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma buraz pisi i 600 postova dnevnomelanholicar je napisao/la:Jbt što stičem utisak da nekima smeta moje prisustvoFaraon iz Visokog je napisao/la:200 postova dnevno![]()
![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- legenda reala
- Kontakt:
Oj što me Reds rasturi onog haxbala gol razlika 35:3 .ma ne možeš mu gola dati ,opraštam se nakon ovakog debakla

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma jok, dobrodos'omelanholicar je napisao/la:Jbt što stičem utisak da nekima smeta moje prisustvoFaraon iz Visokog je napisao/la:200 postova dnevno![]()
![]()
EDIT: REDS TE RASTURA, REDS HAJMO IGRAT SOBA EDINTM87, pa da poslije toga bude jos bivsih igraca
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
eto legendo,vidis da nemas blage veze,ajde zovi harrija mashinu i da odigramo koju...danas sam bas inspirisanlegenda reala je napisao/la:Oj što me Reds rasturi onog haxbala gol razlika 35:3 .ma ne možeš mu gola dati ,opraštam se nakon ovakog debakla![]()
![]()
mada cisto sumnjam da ce mashina hteti od kada se zakacio sa crnkom nema mu pomoci
-
melanholicar
- Kontakt:
O pa drago mi je da me ova logika slobodnog procjenjivanja bez prethodne dislokacije problema prevarila!EdinTM87 je napisao/la:Ma jok, dobrodos'omelanholicar je napisao/la:Jbt što stičem utisak da nekima smeta moje prisustvoFaraon iz Visokog je napisao/la:200 postova dnevno![]()
![]()
EDIT: REDS TE RASTURA, REDS HAJMO IGRAT SOBA EDINTM87, pa da poslije toga bude jos bivsih igraca
Ako neko zeli soccermanagera odavde koji su duze ovde da budemo zajedno u ligi,neka se javi meni ili @Rizahu na PP pa da se dogovorimo.
p.s.Ja cu brzo otici odavde,pa ako meni budete slali sutra ocekujte odgovor.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
legenda reala je napisao/la:Oj što me Reds rasturi onog haxbala gol razlika 35:3 .ma ne možeš mu gola dati ,opraštam se nakon ovakog debakla![]()
![]()
Igraćemo sutra ne mogu više danas sam odigrao dosta umoram sam.EdinTM87 je napisao/la:Ma jok, dobrodos'omelanholicar je napisao/la:Jbt što stičem utisak da nekima smeta moje prisustvoFaraon iz Visokog je napisao/la:200 postova dnevno![]()
![]()
FK Pjetlovi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Reds ubitacan smo tandem 
Ne smijereds je napisao/la:Igraćemo sutra ne mogu više danas sam odigrao dosta umoram sam.![]()
Hajde plss
EDIT: Ma ja i unica smo najbolji na forumu, k'o nas uzme 2 na 2, saljem kredit odma !
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 10 feb 2011, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- spielführer_21
- Kontakt:
Pitanje je samo hoćeš li otići brže ti ili Mubarak?Devil je napisao/la:Ako neko zeli soccermanagera odavde koji su duze ovde da budemo zajedno u ligi,neka se javi meni ili @Rizahu na PP pa da se dogovorimo.
http://www.youtube.com/aljazeeraenglish?feature=ticker
Odužio on, ne ide mu se s vlasti.. Al Egipćani ga srušiše, takvu silu koja je stvarala sistem 30 godina, a mi trpimo ove lopove, ma šta trpimo... još im pomažemo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kakav narod takva vlast. Mi smo krivi i neka, treba nam ovako kada uvijek isto biramo.spielführer_21 je napisao/la: Pitanje je samo hoćeš li otići brže ti ili Mubarak?![]()
http://www.youtube.com/aljazeeraenglish?feature=ticker
Odužio on, ne ide mu se s vlasti.. Al Egipćani ga srušiše, takvu silu koja je stvarala sistem 30 godina, a mi trpimo ove lopove, ma šta trpimo... još im pomažemo..
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
-
melanholicar
- Kontakt:
OVO JA ZOVEM PERFEKCIONIZMOM!
Antoanu Benksu iz Ferdejla (Kentaki) preti nova tužba nakon što su službenici kaznene ustanove u Luisvilu otkrili da ispod kožice penisa krije krek kokain.
Prema izveštaju o hapšenju, službenici su ga u trenutku kada je nakon hapšenja doveden u zatvor upitali da li kod sebe ima drogu, oružje ili neku drugu nedozvoljenu robu, na šta im je on odgovorio da nema.
Nakon pretresa, radnici obezbeđenja pronašli su kesicu koja je bila vezana za učkur njegovih bokserica, a za koju su pretpostavili da se u njoj nalazi kokain.
Nakon toga su mu naredili da se skine, i tom prilikom ispod kožice penisa pronašli još jednu, manju kesicu.
Benks je ranije bio uhapšen nakon što je policija tokom rutinske saobraćajne kontrole kod njega otkrila kesicu sa psihoaktivnom biljkom salvida divinorum i tečnim kodeinom. Benks je uhapšen pod optužbom za posedovanje kontrolisanih psihoaktivnih supstanci i sintetičkih kanabinoida ili piperazina, a sada mu preti tužba zbog krijumčarenja kontrolisane psihoaktivne supstance.
Antoanu Benksu iz Ferdejla (Kentaki) preti nova tužba nakon što su službenici kaznene ustanove u Luisvilu otkrili da ispod kožice penisa krije krek kokain.
Prema izveštaju o hapšenju, službenici su ga u trenutku kada je nakon hapšenja doveden u zatvor upitali da li kod sebe ima drogu, oružje ili neku drugu nedozvoljenu robu, na šta im je on odgovorio da nema.
Nakon pretresa, radnici obezbeđenja pronašli su kesicu koja je bila vezana za učkur njegovih bokserica, a za koju su pretpostavili da se u njoj nalazi kokain.
Nakon toga su mu naredili da se skine, i tom prilikom ispod kožice penisa pronašli još jednu, manju kesicu.
Benks je ranije bio uhapšen nakon što je policija tokom rutinske saobraćajne kontrole kod njega otkrila kesicu sa psihoaktivnom biljkom salvida divinorum i tečnim kodeinom. Benks je uhapšen pod optužbom za posedovanje kontrolisanih psihoaktivnih supstanci i sintetičkih kanabinoida ili piperazina, a sada mu preti tužba zbog krijumčarenja kontrolisane psihoaktivne supstance.
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 9 gostiju.