FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ako je Alves kostolomac, šta bi rekli za Pepea i Marcela? 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo svi golovi.Kod treceg gola je Fabregas dao loptu za Messia,ovaj iz prve za Adriana,povratna i gol
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Nije , nije , ono je bio MessiZELJO DO GROBA je napisao/la: ne znam, evo trazim snimak gola, sve nesto ne valja video...
meni se ucinilo da je ono bio Cesc...
ja se izvinjavam ako sam pogrijesio..

Izvukao se primitivac

Al' i dalje vjerujem u ove naše moderatore i admina.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa obzirom da je "igrac" reala, vjerovatno legenda ili kralj.Carlo je napisao/la:Ako je Alves kostolomac, šta bi rekli za Pepea i Marcela?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa Pepe je masovni ubica, a i ovi ostali nisu daleko od njega...Carlo je napisao/la:Ako je Alves kostolomac, šta bi rekli za Pepea i Marcela?
a sto se Alvesa tice, vidjeli smo veceras...
mislion startova, pogotovo na Ronalda, al bez faula, cisto uzete lopte...
a ovi uopste ne idu na lopte, oni idu da povrijede igraca i to je to...
a ja bi molio da mi neko objasni od cega je Messi izgradjen, pa ostaje na nogama i nakon pokusaja ubistva...moj mozak je mali da to skonta...

a evo vidio sam gol Messia,
ipak je Messi dodo Adrianu...al u svakom slucaju opet fin pas Fabregasa...
a jeste vidili Alvesa, razvali covjeku kameru...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
i opet se oni zale na sudjenje ko i u prvoj utakmici
Kao i u većini slučajeva do sada, nakon prve utakmice Superkupa iz tabora Real Madrida osuli su paljbu po sucu te utakmice, Fernandu Teixeire Vitienesu. Povodom toga javila se sudačka organizacija, koja je izjavila da Real Madrid nema razloga da se žali, jer, ako su greške i postojale, bile su na štetu Barcelone.
Ova organizacija je nakon analize utakmice saopštila ovu izjavu. Smatraju da je sudac bio previše popustvljiv prepa Pepeu i Khediri, te da je njihove oštre startove trebao sankcionisati crvenim kartonom.
Kao i u većini slučajeva do sada, nakon prve utakmice Superkupa iz tabora Real Madrida osuli su paljbu po sucu te utakmice, Fernandu Teixeire Vitienesu. Povodom toga javila se sudačka organizacija, koja je izjavila da Real Madrid nema razloga da se žali, jer, ako su greške i postojale, bile su na štetu Barcelone.
Ova organizacija je nakon analize utakmice saopštila ovu izjavu. Smatraju da je sudac bio previše popustvljiv prepa Pepeu i Khediri, te da je njihove oštre startove trebao sankcionisati crvenim kartonom.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dajte ime igraca kojeg su ozljedili Pepe, Marcelo i Ramos.
Dok je Alves slomio covjeku nogu, tako da ovaj nije 5 mjeseci bio na terenu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hala Madrid !
Stan' ba , za tebe je on mesar samo zato što je nehotično udario čovjeka , a kečer i majmun nisu mesari iako to rade redovno i namjerno.Blanco je napisao/la:Dajte ime igraca kojeg su ozljedili Pepe, Marcelo i Ramos.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nego, jesmol i zvanicno stigli frankovce po broju titula, cini mi se da jesmo 

Don't hate what you don't understand.
" onclick="window.open(this.href);return false;Blanco je napisao/la:Dajte ime igraca kojeg su ozljedili Pepe, Marcelo i Ramos.
pametnom dosta
Ne vrijedi, na njihovu zalost niko nije ostao bogalj do kraja zivota.mumin je napisao/la:Blanco je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
pametnom dosta
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ovaj treci video, vidi se na pocetku cisto oduzeta lopta Dani Alvesa...mumin je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Blanco je napisao/la:Dajte ime igraca kojeg su ozljedili Pepe, Marcelo i Ramos.
pametnom dosta
a jbg ponekad ljudi imaju zivotinjske instinkte u sebi...jbg...
a ludjak okupio oko sebe jos vece ludjake i krenuli udarati redom...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ali naravno , oni i dalje nisu mesari.
Oni će postati mesari tek kad nekog ubogalje , ali srećom to ne uspjevaju.

Oni će postati mesari tek kad nekog ubogalje , ali srećom to ne uspjevaju.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jesu opet sudije nam pomogle
opet crveni karton 

Pa seljacina je isprala mozak kako igracima tako i navijacima Madrida da utakmicu protiv Barce moraju zavrsit sa 10 igraca, i u prvoj utakmici kao da su namjerno isli na to da neko 'pocrveni'laki je napisao/la:jesu opet sudije nam pomogleopet crveni karton
- hule_barca
- Kontakt:
moze li mi ko reci da li je ijedan simpatizer reala cestitao na ovoj tituli, posto se ja sjecam da smo mi cestitali njima na trofeju kupa kralja 

Mes Que Un Club
kao sto je gore neko napisao, pametnom dosta, samo nek pogleda onaj klip gdje murinjo za uho fata vilanovu... skontat ce kakva mu je taktika i nacin rada!!! al kao sto rekoh PAMETNOM DOSTA!
a vazda sudije rade protiv mourinha i u interu dok je bio zaio se na crvene i izjavljivi da ce utakmicu pocet sa 10 igraca..avazda mu je neko drugi kriv a kad uspije onda je on glavni i sam se be naziva speijalnim i takve gluposti.. gvardiola ga moze stosta toga naucit..gospodin covjeklaki je napisao/la:jesu opet sudije nam pomogleopet crveni karton
- Donnie Darko
- Kontakt:
koliko ja znam to je bio mancini ne llorinho.mumin je napisao/la:a vazda sudije rade protiv mourinha i u interu dok je bio zaio se na crvene i izjavljivi da ce utakmicu pocet sa 10 igraca..avazda mu je neko drugi kriv a kad uspije onda je on glavni i sam se be naziva speijalnim i takve gluposti.. gvardiola ga moze stosta toga naucit..gospodin covjeklaki je napisao/la:jesu opet sudije nam pomogleopet crveni karton
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.