Kakva varalica, odjednom ima 250 miliona za kauciju, a neki dan govori da mu je ostalo 100k samo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Suppose that New York resident Melissa has broken the law, and the court has set her bail at $25,000. Although Melissa doesn't want to stay in jail while her court case is being reviewed, she doesn't have the $25,000 in cash. As such, Melissa decides to reach out to a bail bondsman in order to post a bail bond.
Bond ti je ako si kad čuo na našem "obveznica". Malo naprednija vrsta kreditababoedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 10:45
Kakva varalica, odjednom ima 250 miliona za kauciju, a neki dan govori da mu je ostalo 100k samoJedna od najvećih prevara ikad, nadam se da će truhnut u zatvoru do kraja zivota
Kod nas je profesor Engleskog na fakultetu, u nedostatku nekog dress codea, zabranio djevojkama da dolaze u bilo čemu osim u pantalonama i dugim suknjama. Inače frajer ima 37-8 godina i uvijek je govorio neću ja zbog vas da izgubim posao
Funds are safu
Je, prije 7-8 mjeseci je obradio ovaj Interview i skrenuo pažnju na red flags, od 27:12 je najbolji diobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 11:34Coffeezilla je kriptonit za ovakve poput SBF-a, on je ovo najavio mjesecima ranije, čak i danima prije rekao ljudima da izvlače pare
Frajer miješao korisnicke depozite na ftx sa ovom svojom drugom firmom Alameda, gdje je redovno gubio novac.ASD je napisao/la: ↑23 dec 2022, 11:24Kripto svijet je pun ponzi šemista. Ima ih jako puno i kod nas, gdje lažu i varaju ljude.
Likovi koji uopšte ne ulažu u kripto valute uzimaju ljudima (može se reći glupanima) pare na osnovu učešća.
Pa ovaj lik mi je bio sumnjiv odmah kad sam čitao kako je "the most generous billionaire".
Još ne znaju kako regulisati ali svi se slažu da je to teški mulj.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 dec 2022, 12:54Frajer miješao korisnicke depozite na ftx sa ovom svojom drugom firmom Alameda, gdje je redovno gubio novac.ASD je napisao/la: ↑23 dec 2022, 11:24Kripto svijet je pun ponzi šemista. Ima ih jako puno i kod nas, gdje lažu i varaju ljude.
Likovi koji uopšte ne ulažu u kripto valute uzimaju ljudima (može se reći glupanima) pare na osnovu učešća.
Pa ovaj lik mi je bio sumnjiv odmah kad sam čitao kako je "the most generous billionaire".
Zamisli da banka uzima tvoje pare (uzima ih) i ide tamo gubi tvoje pare na propalim investicijama i kad odeš na račun imaš 0000$.
Crypto svijet moraju države pod hitno uzeti pod svoje i regulisati ovo.
Kupio sam pročiščivać Xiaomi, čim otvorim prozor poludi.
Još tu firmu vodila njegova bivša djevojka i kolege sa koledža (bivše). Zajedno kupovali kuće, trošili na partyje, pravili orgije, droga i sl. Ona na podcastu jednom govorila baš kako ne koristi uopšte matematiku nikakvu nit išta kod trejdova već eto ono na svoju ruku, bilo je red flagova dosta ali eto svijet je mislio da je "too big to fail".DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 dec 2022, 12:54Frajer miješao korisnicke depozite na ftx sa ovom svojom drugom firmom Alameda, gdje je redovno gubio novac.
Zamisli da banka uzima tvoje pare (uzima ih) i ide tamo gubi tvoje pare na propalim investicijama i kad odeš na račun imaš 0000$.
Crypto svijet moraju države pod hitno uzeti pod svoje i regulisati ovo.
Bosanski Wilt ChamberlainHalid Muslimović priznao da je bio sa 300 žena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.