Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderator/ica: insider
-
Hendo
-
Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
Kad već neće niko da se prisjeti...
"Priču o zaboravu slušali smo četrdeset godina. Taj film smo gledali. I šta je bio rezultat, što je slijedilo? Slijedio je genocid! Ništa nam nije pomoglo što smo skoro sve bili zaboravili, i svoju prošlost, i svoju vjeru, čak i svoje ime; osuđeni smo bili na uništenje. Tu grešku više nećemo ponoviti."
Alija Izetbegović.
Rahmet ti dusi Predsjedniče.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-f ... /181019074
Ne prokomentarisa ti ovo odža? Il ćeš ostat licemjer pa prešutit jer si to spočitavao Hadžikadicu a sad je valjda ok?
Šta da ti napišem?
Sad lagano u opoziciju i pustiti crvene da donesu zakon a onda ih za 2 godine pokopati. Dobar plan.
Kocka je bačena
-
ASD
-
Kontakt:
-
Penaltiky
-
Kontakt:
Hendo je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
"Priču o zaboravu slušali smo četrdeset godina. Taj film smo gledali. I šta je bio rezultat, što je slijedilo? Slijedio je genocid! Ništa nam nije pomoglo što smo skoro sve bili zaboravili, i svoju prošlost, i svoju vjeru, čak i svoje ime; osuđeni smo bili na uništenje. Tu grešku više nećemo ponoviti."
Alija Izetbegović.
Ne prokomentarisa ti ovo odža? Il ćeš ostat licemjer pa prešutit jer si to spočitavao Hadžikadicu a sad je valjda ok?
Šta da ti napišem?
Sad lagano u opoziciju i pustiti crvene da donesu zakon a onda ih za 2 godine pokopati. Dobar plan.
Pa gori si licemjer nego sto sam mislio. Al nisi mi odgovorio jel još podržavas SDA s obzirom da obi očigledno podrzavaju istospolne brakove?
Al nece se nista promijeniti da SDA nazove Titovu Karadžićevom i da legalizuje gej brakove. Jer vi ste ovce kojima je svejedno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 20 okt 2018, 12:52
Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovića

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Penaltiky
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovića

Ja sam Član SDPa od 16 godine, ne znam jesam li još.

al nisam glasao za njih '14 jer su išli u koaliciju sa kriminalnim kartelom i jer su imenovali morone u Vladu TK.
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 20 okt 2018, 12:56
Penaltiky je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovića

al nisam glasao za njih '14 jer su išli u koaliciju sa kriminalnim kartelom i jer su imenovali morone u Vladu TK.
Ja sam mislio da si ti neko ko nema emocija ni prema jednoj stranci i sl. al izgleda da si to samo dobro skrivo do sad ko i Arapović

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Penaltiky
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovića

Ja sam mislio da si ti neko ko nema emocija ni prema jednoj stranci i sl. al izgleda da si to samo dobro skrivo do sad ko i Arapović

Pa nisam imao neko vrijeme zbig njihovih glupih i losih odluka. Ako to ponove opet necu imat najvjerovatnije.
A Legendo pa ja sam iz Tuzle sta očekuješ

-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2018, 13:02
Sve stranke u BiH podrzavaju karanje u pakas. Sta tu nije jasno? Samo da se udje u EU.
-
Ramiy
-
Kontakt:
sdp je go qrc pogledas samo ko je na celu stranke
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
-
FoSte95
-
Kontakt:
kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena
evo juče MKD otovrila poglavlja pristupanja NATO, znači sl godine ulazi a onda smo mi veseljaci na redu

-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2018, 13:24
FoSte95 je napisao/la:kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena
evo juče MKD otovrila poglavlja pristupanja NATO, znači sl godine ulazi a onda smo mi veseljaci na redu

Da nije svjetske sile bi ga skinule i postavile drugog poslusnika. Balkan od 1991. samo slusa i sramoti se. Cuj Sjeverni Makedonci.
Ako ne slusas gladujes kao Jugoslavija kod Slobe.
Politika USA do unistenja Jugoslavije je bila "pomazi do konacnog unistenja".
Zadnja izmjena:
tuzlak1987, dana/u 20 okt 2018, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sarmelino
-
Kontakt:
Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
Penaltiky
-
Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program

-
Kajzer10
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena

Da nije svjetske sile bi ga skinule i postavile drugog poslusnika. Balkan od 1991. samo slusa i sramoti se. Cuj Sjeverni Makedonci.
Ako ne slusas gladujes kao Jugoslavija kod Slobe.
Politika USA do unistenja Jugoslavije je bila "pomazi do konacnog unistenja".
Ma jesu to mrski Ameri unistili svjetsku supersilu Jugoslaviju?

-
ASD
-
Kontakt:
Jugoslaviju su unistila plemena koja su je nastanjivala.
Na nazivu Sjeverna Makedonija ne inzistiraju razvijene evropske drzave, nego jedna balkanska drzava.
-
Sarmelino
-
Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program

Ovo je sa Drobnjakom trebalo bit
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 20 okt 2018, 14:48
ASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Ispravljen post, nema na čemu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Kajzer10
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Naravno.
Jugofili vole reci : "svi smo isti g.ovna"
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 20 okt 2018, 14:53
Kajzer10 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Naravno.
Jugofili vole reci : "svi smo isti g.ovna"
Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.
Svaki rodjeni Sarajlija koji je preživio opsadu zna ko je rokao po gradu 4 godine. To su bili prvo titini pioniri, a ubrzo su im se prikljucili cetnici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Osim13
-
Kontakt:
Hendo je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
Alija Izetbegović.
Šta da ti napišem?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []