Nadam se, momak je danas trčao za trojicu... Kova umjesto njegabroj6 je napisao/la:izgleda da jeste.. valjda nije ozbiljnoskoroalen je napisao/la:Iznesoše Peru, valjda nije povreda...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kupus army
- Kontakt:
Samo da nije ozbiljna povreda Ivetica :O
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
valjda aBd nije ozbiljno 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ekipa vrhunski igra od prve minute. Dvije stative, penal i jedna precka i to sve za pola sata, ostale suteve i ne trebam spominjati a bilo ih je fin broj. Drugo poluvrijeme i prva minuta i gol Duljevića, Ivetić sjajno ali sjajno uzeo loptu i mislim dodao Ahmetu pa ovaj Dulji i gol, evo drugi gol je isto stigao, Nermin ga je dao a Hodžić fino ubacio. Odlicna predstava danas, fenomenalno.paulus je napisao/la:stea igramo izgleda ekstra a ne mozes gledat , Kako odbrana igra ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kupus army
- Kontakt:
Sve bolji iz utakmice u utakmicuRahma je napisao/la:Hodzic jede malu djecu, jedan od glavnih igraca ove sezone po meni.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Pero Ivetic igrač utakmice.
Kaže Velid Spaho "ekipa Sarajeva je na treningu vježbala jedanesterce, izgleda da je Sarić popustio trening".
Kaže Velid Spaho "ekipa Sarajeva je na treningu vježbala jedanesterce, izgleda da je Sarić popustio trening".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarić i Ivetić u sredini i nece biti zime za nas, Sariću samo uskratiti sutanje penala a u polju neka igra. Nadam se da se Ivetić nije ozbiljno povrijedio, Pero je kralj a Kovačević je usao umjesto njega. Husejinović umjesto Duljevića.DBR1987 je napisao/la:Idemo na sve sadTobeYarabi je napisao/la:ova ekipa bez hrustemovica je goli qurac![]()
![]()
![]()
Ovo sto @MortemHz kaze .... i meni se cini svaki put bez njega da pravo dobro igramo u sredini ....
Najspremniji bgm , a govorio nam Husara finoRahma je napisao/la:Hodzic jede malu djecu, jedan od glavnih igraca ove sezone po meni.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta je sad dulji
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ivetić i Duljević povrijeđeni

Said imao odlicnu sansu.
Said imao odlicnu sansu.
Po meni ovo nije losa ekipa samo nas puno realizacija zeza .... a sredina nam je kriminalna .... ovako kad igraju bgm pravo dobro djelujemo na terenu ...MortemHz je napisao/la: Sarić i Ivetić u sredini i nece biti zime za nas, Sariću samo uskratiti sutanje penala a u polju neka igra. Nadam se da se Ivetić nije ozbiljno povrijedio, Pero je kralj a Kovačević je usao umjesto njega. Husejinović umjesto Duljevića.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Selam za ovih 37 pesimista/štrumfova koji su glasali da ispadamo 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
crkli ba istrčali do ćize sve....šta ćemo u subotu hebo ga danTHEC je napisao/la:ma nije im nista ba, preumorni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sada treba staviti zadni 10 minuta Nedima. 
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 36 gostiju.