FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nek se ne izblamiraju ko dosad protiv Bayerna i ja zadovoljan, cim vide dres bayerna noge im se oduzmu, nadam se da sad nece tako biti te da ce odigrati borbeno prije svega a ne plakati ko alba.
Ide rutinska pobjeda sa 2 gola razlike, u prve 4 utakmice Barca ce imati 100% ucinak - 4 pobjede
niko ne potcjenjuje kobasicare, samo kazem da nisu nista posebno jaci od nase ekipe gledajuci trenutnu situaciju i formu, no to ne znaci da nas ne mogu otresti, kao i mi njih
Ova barca djeluje nadahnuto, dobro, ima i glavu i rep, i kreaciju i trku i trud, bajern nas je nabijao dok su mesi i suarez hodali ko mrljine po terenu i prosle godine kad je igralo pola igraca iz b tima, sad je druga situacija potpuno, ekipa je radikalno pojacana, dobila je sirinu, svi trce, trude se, ima jos prostora za napredak, no i ovako je barca trenutno ekipa realno gledajuci koja se sa svakim moze ponosari, tako i sa bajernom koji nije sad neka brutalno mocna ekipa pa da se treba nesto bojati i proglasavati ga apsolutnim favoritom, dobra ekipa jesu, al nije to sad neka brutala, nit smo mi levati neki
Ova barca djeluje nadahnuto, dobro, ima i glavu i rep, i kreaciju i trku i trud, bajern nas je nabijao dok su mesi i suarez hodali ko mrljine po terenu i prosle godine kad je igralo pola igraca iz b tima, sad je druga situacija potpuno, ekipa je radikalno pojacana, dobila je sirinu, svi trce, trude se, ima jos prostora za napredak, no i ovako je barca trenutno ekipa realno gledajuci koja se sa svakim moze ponosari, tako i sa bajernom koji nije sad neka brutalno mocna ekipa pa da se treba nesto bojati i proglasavati ga apsolutnim favoritom, dobra ekipa jesu, al nije to sad neka brutala, nit smo mi levati neki
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Barca favorit protiv slabašnog Bayerna na Allianz Areni
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Drago mi je da se i ti slažeš.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako je to način borbe sa traumom na ovoj temi, podržavam omladinu 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gavi potpisuje do 2026. Otkupna klauzula postavljena na milijardu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mislim da bi Baustelci bas mogli nastradati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Idi spavat deqenu. Radis za 490 maraka a ismijavas majstore sto 3000€ zarade do 20. u mjesecu. Tebe treba gladilicom za estrih od života odučit.
Azulgrani sretno veceras, nadam se dobroj utakmici za gledatelje.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Očekujem tri razlike. Ovako loši nisu bili ni kad ih je Flick vodio.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
@BoixosNois1899 i @Justin ako Barca izgubi veceras hocete li se deaktivirati sa foruma? Posto ste ubjedjeni u pobjedu i kenjate sa ovim omalovazavanjem europskog giganta..ako Barca izgubi mene bi na vasem mjestu bilo sramota se pojaviti i komentarisati na forumu..jedino ako nemate obraza pa vas niceg nije sramota..a i to me ne bi cudilo..
Ekipa ratara nikad ne može i neće biti gigant.edo07 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:44@BoixosNois1899 i @Justin ako Barca izgubi veceras hocete li se deaktivirati sa foruma? Posto ste ubjedjeni u pobjedu i kenjate sa ovim omalovazavanjem europskog giganta..ako Barca izgubi mene bi na vasem mjestu bilo sramota se pojaviti i komentarisati na forumu..jedino ako nemate obraza pa vas niceg nije sramota..a i to me ne bi cudilo..
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Europski gigant uvijek bio i ostao...smijesna vam je prica..smijesno je uopste tvrditi da Bayern nije europski gigant i institucija..takvi kao ti prvo treba da ustanu i aplaudiraju prije nego sto kazu Bayern..trenutno je Bayern 3 nivoa iznad Barce, kako igracki a jos vise ekonomskiMoodyHank je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:45Ekipa ratara nikad ne može i neće biti gigant.edo07 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:44@BoixosNois1899 i @Justin ako Barca izgubi veceras hocete li se deaktivirati sa foruma? Posto ste ubjedjeni u pobjedu i kenjate sa ovim omalovazavanjem europskog giganta..ako Barca izgubi mene bi na vasem mjestu bilo sramota se pojaviti i komentarisati na forumu..jedino ako nemate obraza pa vas niceg nije sramota..a i to me ne bi cudilo..
Care sta se palis, lože teedo07 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:50Europski gigant uvijek bio i ostao...smijesna vam je prica..smijesno je uopste tvrditi da Bayern nije europski gigant i institucija..takvi kao ti prvo treba da ustanu i aplaudiraju prije nego sto kazu Bayern..trenutno je Bayern 3 nivoa iznad Barce, kako igracki a jos vise ekonomskiMoodyHank je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:45Ekipa ratara nikad ne može i neće biti gigant.edo07 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:44@BoixosNois1899 i @Justin ako Barca izgubi veceras hocete li se deaktivirati sa foruma? Posto ste ubjedjeni u pobjedu i kenjate sa ovim omalovazavanjem europskog giganta..ako Barca izgubi mene bi na vasem mjestu bilo sramota se pojaviti i komentarisati na forumu..jedino ako nemate obraza pa vas niceg nije sramota..a i to me ne bi cudilo..
Sto bi o tome razmišljali kad su sanse za poraz minimalne. Ide lagana rutinska pobjeda uz 2 komada Roberta.edo07 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:44@BoixosNois1899 i @Justin ako Barca izgubi veceras hocete li se deaktivirati sa foruma? Posto ste ubjedjeni u pobjedu i kenjate sa ovim omalovazavanjem europskog giganta..ako Barca izgubi mene bi na vasem mjestu bilo sramota se pojaviti i komentarisati na forumu..jedino ako nemate obraza pa vas niceg nije sramota..a i to me ne bi cudilo..
Kako god da stanje u klubu bude, Bayern nikada neće biti poželjnija destinacija zvijezdama od Barcelone.edo07 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 08:44@BoixosNois1899 i @Justin ako Barca izgubi veceras hocete li se deaktivirati sa foruma? Posto ste ubjedjeni u pobjedu i kenjate sa ovim omalovazavanjem europskog giganta..ako Barca izgubi mene bi na vasem mjestu bilo sramota se pojaviti i komentarisati na forumu..jedino ako nemate obraza pa vas niceg nije sramota..a i to me ne bi cudilo..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zamolio bih vas da se držite teme, tj. večerašnjeg debakla uzgajivača mrkve iz Minhena. Hvala.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.