Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pa nije valjda da neko misli da ce Huijsen i slici izgradit karijere
Uzeti ove pare sto se nude i daj Koopa
Uzeti ove pare sto se nude i daj Koopa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zavisi, ovako na prvu ne djeluje lijepo ovo sto Juve radi, u zadnjih par godina nikada vise mladih nije izaslo iz u19/23 i vidimo da velika većina ode, no, uzmimo finansije kao razlog tome. Dugoročno bi bilo lijepo da zadržimo većinu.
Osim finansija možda je i zaista razlog to sto ne vjeruju da mogu biti igračine, primjer Yildiza kojeg ne bi nikad prodali.
No, mislim da ih slabo cijenimo, neki anonimus Leedsa predje neki dan cini mi se u Newcastle (ili bijase obratno) za 40M, doslovno nikad cuo za lika, a nama Huijsen ili Soule idu za 20/25. Neprihvatljivo.
Nadam se da ce Nonge npr biti integriran u prvi tim i da ne ide na posudbu, Miretti, Barbieri mozda ako se ne kupi bek.
Kako god, nema još puno vremena, Giuntoli mora dovoditi igrače odmah kako bi se na vrijeme integrisali.
Sto se tice odbrane, tipujem da ce Djalo biti hit ako ostane.
Osim finansija možda je i zaista razlog to sto ne vjeruju da mogu biti igračine, primjer Yildiza kojeg ne bi nikad prodali.
No, mislim da ih slabo cijenimo, neki anonimus Leedsa predje neki dan cini mi se u Newcastle (ili bijase obratno) za 40M, doslovno nikad cuo za lika, a nama Huijsen ili Soule idu za 20/25. Neprihvatljivo.
Nadam se da ce Nonge npr biti integriran u prvi tim i da ne ide na posudbu, Miretti, Barbieri mozda ako se ne kupi bek.
Kako god, nema još puno vremena, Giuntoli mora dovoditi igrače odmah kako bi se na vrijeme integrisali.
Sto se tice odbrane, tipujem da ce Djalo biti hit ako ostane.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako prodate Soule lesteru za 35 i dovedete Todibo top transfere ste odradili, sve vise i vise mi se svidja vasa ekipa, novi ljudi nove vizije, jak Juve treba svima 
I šta ti je tu čudno? Pa englezi odavno engleze plaćaju skuplje.
Jel ti ovo pobjegla 3 umjesto 2 ili?

Mislis da nece igrati sljedeće sezone? Pare bi ulozi da ga necemo prodati i da ce imati vise minuta od Fagiolia.Hardzavi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 09:21Dok je Mireti igrao nas je derala Monza i slični klubovi, tako da njega i nije teško deratiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 08:22Govore i da je Adžić poderao na treninzima
Jadni Mireti![]()
![]()
![]()
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ko je ovaj na 1:32?
Ali Adžić ih ubi, mogao bi mali biti sa prvim timom stalno umjesto da ide u NexGen
Brani i DiGre ko Điđi nekad
Ali Adžić ih ubi, mogao bi mali biti sa prvim timom stalno umjesto da ide u NexGen

Brani i DiGre ko Điđi nekad

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nonge tehnički nešto najbliže Pogbi. Obzirom na ove ocekivane prodaje mladih, njega bi bilo pozitivno zadrzati. U ekipi nema igraca njegovog nivoa tehnike.
Adzica smo spominjali kad je dogovoreno bilo jos lani, fizički impresivan, vrlo realno je da dobije sansu tokom sezone.
https://www.transfermarkt.com/samuel-mb ... ler/654991
Adzica smo spominjali kad je dogovoreno bilo jos lani, fizički impresivan, vrlo realno je da dobije sansu tokom sezone.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Spominje se ako dovedemo Todiba da u zasebnom transferu Nonž ide njima, to bi loše bilo, mali je zvijerPogba je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:54Nonge tehnički nešto najbliže Pogbi. Obzirom na ove ocekivane prodaje mladih, njega bi bilo pozitivno zadrzati. U ekipi nema igraca njegovog nivoa tehnike.
https://www.transfermarkt.com/samuel-mb ... ler/654991
MANIJACI JUG 1987
Da se malo citiram..Mig_Mig je napisao/la: ↑13 jul 2024, 16:42Mislis da nece igrati sljedeće sezone? Pare bi ulozi da ga necemo prodati i da ce imati vise minuta od Fagiolia.Hardzavi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 09:21Dok je Mireti igrao nas je derala Monza i slični klubovi, tako da njega i nije teško deratiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 08:22Govore i da je Adžić poderao na treninzima
Jadni Mireti![]()
![]()
![]()
[CorSport]
Max Allegri
Ma Miretti ostaje, klub vjeruje u njega inace ne bi ni kod Allegria igrao. Dijete kluba, još jako mlad, ako Motta bude to sto je projektovano pretvorit ce ga u dobrog igrača.
S druge strane, odlaze nam igraci koje volimo, ali jedan uvijek ostaje jer logično niko ga ne želi - Locatelli.
S druge strane, odlaze nam igraci koje volimo, ali jedan uvijek ostaje jer logično niko ga ne želi - Locatelli.
#MaxOUT
#MaxOUT
Pisao sam dosta puta, pratim Miretija od lige prvaka za mlade, on ima problem sto ima prevelika mu.da.Pogba je napisao/la: ↑13 jul 2024, 23:13Ma Miretti ostaje, klub vjeruje u njega inace ne bi ni kod Allegria igrao. Dijete kluba, još jako mlad, ako Motta bude to sto je projektovano pretvorit ce ga u dobrog igrača.
Citam poruke na Twitteru, Loca lazu izgleda kao novi igrac i kako ga je Max upropastio

Max Allegri
Mireti ima sreću što igra poziciju na kojoj imamo samo Kopmajnersa (ako dođe) i onda je realno da ostane i bude ta neka backup opcija.
Realno da je neki kvalitet za Juventus - nije! Al ne može sav otpad ni Giuntoli počistiti u jednom prelaznom roku.
Haha pa nije Miretiju 28 godina! Decko ima tek 20 godina i preko 60 nastupa za Juventus! Gdje je to bio Luka Modrić sa 19? Nije do Zrinjskog uspio dobaciti, gdje je bio Xavi sa 19, gdje KDB, gdje je bio pomenuti kompnajners?Hardzavi je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:59Mireti ima sreću što igra poziciju na kojoj imamo samo Kopmajnersa (ako dođe) i onda je realno da ostane i bude ta neka backup opcija.
Realno da je neki kvalitet za Juventus - nije! Al ne može sav otpad ni Giuntoli počistiti u jednom prelaznom roku.
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ljudi ba, ne razvijaju se svi igrači isto.
Zidan je igračina postao sa 25 godina to tada igrao u slaboj francuskoj ligi pa je postao najbolji vezni fudbaler ikad, top 5 fudbalera ikad.
Ako Mota vidi nešto u Miretiju treba vjerovati, mada ne vjerujem da će biti starter pored Tirama, Daglasa, Fadžolija, Lokatelija i Kopmajnersa koji je uz onaj šinterov dvojac najbolji veznjak lige.
Ja vjerujem da će se prije Adžić izboriti za mjesto i minute prije Miretija ali ostaje da vidimo, kako god liga počinje za 35 dana sve ćemo vidjeti, duga sezona igramo na tri fronta biće mjesta da se igra.
Rabio još ništa nije odgovorio Đuntoliju, seljačka posla, lika prekrižiti zbog nepoštovanja kluba
Ovo bi već ličilo na nešto, ja bih Gatija na desnog beka umjesto Danila i dao bih Bremeru kapitensku

Zidan je igračina postao sa 25 godina to tada igrao u slaboj francuskoj ligi pa je postao najbolji vezni fudbaler ikad, top 5 fudbalera ikad.
Ako Mota vidi nešto u Miretiju treba vjerovati, mada ne vjerujem da će biti starter pored Tirama, Daglasa, Fadžolija, Lokatelija i Kopmajnersa koji je uz onaj šinterov dvojac najbolji veznjak lige.
Ja vjerujem da će se prije Adžić izboriti za mjesto i minute prije Miretija ali ostaje da vidimo, kako god liga počinje za 35 dana sve ćemo vidjeti, duga sezona igramo na tri fronta biće mjesta da se igra.
Rabio još ništa nije odgovorio Đuntoliju, seljačka posla, lika prekrižiti zbog nepoštovanja kluba
Ovo bi već ličilo na nešto, ja bih Gatija na desnog beka umjesto Danila i dao bih Bremeru kapitensku
MANIJACI JUG 1987
Daj Bože da mi koji Miretija ne simpatisemo nismo upravu i da on bude novi Zidan ali ja ne vjerujem u to! Mišljenja sam da je mali kapacitet za Veronu...Mig_Mig je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:14Haha pa nije Miretiju 28 godina! Decko ima tek 20 godina i preko 60 nastupa za Juventus! Gdje je to bio Luka Modrić sa 19? Nije do Zrinjskog uspio dobaciti, gdje je bio Xavi sa 19, gdje KDB, gdje je bio pomenuti kompnajners?
Adeyemi je cini se glavna meta za krilnu poziciju. Ali bez ozbiljnih para ne vidim kako se može dovesti, moramo brzo prodati Soulea, Huijsena, Kostica, Amera...
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne kontam sto su se ovi nasi bas na Sancha ovako nalozili. Maneken pravi, a i imao je neuspjesnu avanturu u Unitedu. Koji je razlog?
Po meni je Chiesa za njega zahvalna zvrka.
Po meni je Chiesa za njega zahvalna zvrka.
Adrien Rabiot, together with his mother, is playing a game with Giuntoli, which is making him frustrated.
First, the French said that he will clarify his future before the start of Euros, didn't keep his word, then he said after Euros. Now he hasn't responded to Juventus' offer since the elimination of France.
[@Gazzetta_it] #Juventus
There are no concrete offers to Juventus for Federico Chiesa as yet. #Juventus
[@FabrizioRomano]
Juventus has agreed to contract with Jean Claire Todibo.
His contact will run until 2029.
[@LaStampa] #Juventus
First, the French said that he will clarify his future before the start of Euros, didn't keep his word, then he said after Euros. Now he hasn't responded to Juventus' offer since the elimination of France.
[@Gazzetta_it] #Juventus
There are no concrete offers to Juventus for Federico Chiesa as yet. #Juventus
[@FabrizioRomano]
Juventus has agreed to contract with Jean Claire Todibo.
His contact will run until 2029.
[@LaStampa] #Juventus
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sabotirati transfer Morate u Milan.
#bringalvarohome
#bringalvarohome
#MaxOUT
#MaxOUT
Evo letimo