Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nadam se. Ja sam i prije SP govorio da se nema sta cekati oko ovog momka jer se vidi da ima kvalitet i cim prije zaigra i sredi papire to bolje i za njega ali i za reprezentaciju.
-
Imperator98
- Kontakt:
Nadam se da će dokazati svoj kvalitet,i Luliću je s ovim godinama karijera tek uzimala zalet,cijena mu bila tad 1,2 mil.,sad je 12 mil....Ajax je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sto se tice Maria, on je fakticki debitant u Bundesligi, sa punih 25 godina. A nekad je bio veliki talenat, kao sto i sam znas. Na njemu je da dokaze da nije zalutao. Ista je prica i sa reprezentacijom. Kada dobije poziv u reprezentaciju (kada sredi papirologiju itd) on kao debitant nije ispred nikoga nego je zadnji, ostalo je na njemu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji srednjak cvajte da dokaze da nije zalutao u Bundesligu. Pa svako je mogao pretpostaviti da ce momak biti standardan i bar solidan u Bundesligi. Ali neee prvo neka dokaze da nije zalutao jedno 10-15 kola. Onda ni ne cudi da ce mu trebati godina dana da debituje. On je trebao vec prije SP bar predati papire bar tad ako ne i prije i sve dogovoriti sa njim. Trebao se je iskoristiti momenat SP da se privuce pokoji igrac a nije se nijedan osim mozda Hajrovica.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dovoljno je pokazao za poziv, i njegov brat je dobivao pozive u proslim kvalifikacijama a imali su slican put, cvajta pa bundesliga. Ali neki od vas ga vec stavljaju ispred vecine nasih veznih igraca. Nidje veze. To tek treba da pokaze.Ajax je napisao/la:I Fejzic i Ogi i Visca i Sunjic i Besic ( prije ) i Zukanovic i Zahirovic i Ibricic i Kvrzic i Zec i jos puno njih ( bar pola reprezentacije ). Nikad nije bio uslov da moras igrati u ligama petice. Sad od jednom ni Bundesliga nije dovoljna. Treba biti jedan od boljih Bundesligasa da momak uopste zaradi poziv
Mislim da je veci talenat od brata mu. A brat mu nije bio standardan u Bundesligi ni blizu a kod Maria ocekujem da igra bar 90% tekmi. I to nesto govori jer se radi o podjednakim klubovima. Mada Paderborn bi mogao i ostati u Bundesligi ako ovako nastave. Da ne govorim da Damir nije bio nikad ni blizu najboljih 11 nekog kola u Bundesligi a Mariu je to uspjelo za samo dvije utakmice. Tako da mislim da je sve jasno.
Gomilaju se igrači u veznom redu, ali nikako da se pojavi neko na jednoj od kritičnih pozicija, tipa desni bek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
naravno, cim mario sredi papire vjerujem da ce ga safet pozvati. uskoro nakon toga bih se mogao i izboriti za prvi 11, on ima potencijala za to. nije safet glup ko' neki forumasi koji bih da se mario dokaze kroz 20 utakmica pa da dobije poziv..Ajax je napisao/la:Mislim da je veci talenat od brata mu. A brat mu nije bio standardan u Bundesligi ni blizu a kod Maria ocekujem da igra bar 90% tekmi. I to nesto govori jer se radi o podjednakim klubovima. Mada Paderborn bi mogao i ostati u Bundesligi ako ovako nastave. Da ne govorim da Damir nije bio nikad ni blizu najboljih 11 nekog kola u Bundesligi a Mariu je to uspjelo za samo dvije utakmice. Tako da mislim da je sve jasno.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pa Stanic je bio bolji od Avdije kada su igrali mlada protiv seniorske i to su svi govorili. I ne malo bolji. E sad zasto je on pao u formi to najbolje ti znas jer pratis Zelju ja iskreno ne. Mada ja mislim da bi mogao da bude razlog to sto se previse seli iz jedna na drugu poziciju. Isto tako Ogi je bolji defanzivno od Avdije samo ga J**+ sto nema klub. Da je igrao malo vise na SP mozda bi ga i nasao lakse. Avdija moze proci protiv losijih timova i mozda srednjih ako ih pregazimo u sredini. Samo ako kojim slucajem zaigra protiv Walesa i Belgije to ce biti potop po njegovoj strani kao sto je bilo protiv Argentine - prijateljska. Zato treba ( trebalo je ) intenzivno traziti igraca na toj poziciji.Virtu4l je napisao/la:Gomilaju se igrači u veznom redu, ali nikako da se pojavi neko na jednoj od kritičnih pozicija, tipa desni bek.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nece ti biti lako, velika je konkurencija.STEVIE je napisao/la:naravno, cim mario sredi papire vjerujem da ce ga safet pozvati. uskoro nakon toga bih se mogao i izboriti za prvi 11, on ima potencijala za to. nije safet glup ko' neki forumasi koji bih da se mario dokaze kroz 20 utakmica pa da dobije poziv..Ajax je napisao/la:Mislim da je veci talenat od brata mu. A brat mu nije bio standardan u Bundesligi ni blizu a kod Maria ocekujem da igra bar 90% tekmi. I to nesto govori jer se radi o podjednakim klubovima. Mada Paderborn bi mogao i ostati u Bundesligi ako ovako nastave. Da ne govorim da Damir nije bio nikad ni blizu najboljih 11 nekog kola u Bundesligi a Mariu je to uspjelo za samo dvije utakmice. Tako da mislim da je sve jasno.
Sta ce nam bekovi, ionako ozbiljne utakmice igramo bez bekova.Virtu4l je napisao/la:Gomilaju se igrači u veznom redu, ali nikako da se pojavi neko na jednoj od kritičnih pozicija, tipa desni bek.
Sve je to tanko, svi su oni tu negdje sa Avdijom, na mostu dobiješ - na ćupriji izgubiš. Treba nam neko kao Seo ili Mume, gdje odmah znaš da je to ono pravo.
Stana se vratio na beka, i odmah je zablistao, ali mislim da to ne pije vode.
Stana se vratio na beka, i odmah je zablistao, ali mislim da to ne pije vode.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@calcio jesi duhovit u pm 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- sanlituncay
- Kontakt:
Kad se Vrančić ubaci u repku,Bešić bez problema može igrati desnog beka,u slučaju da ovog Mujdžu opet pokosi povreda a i štopera,dok se ne pojavi neka druga kvalitetna opcija na kritičnim MJESTIMA... Mada Bešića ima po cijelom terenu,ako ćemo pošteno! Avdija može protiv Lihtenštajna,ostale tekme u grupi ni pod razno s njim u prvih 11! Treba nam štoper,i oba beka!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma mozemo mi i bez bekova...pa nije svaka utakmica Nigerija 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Trebao bi Pape obratit pažnju na Matea Sušića igrača CFR Cluja gdje je standardan desni bek, igrao je za našu mladu repku ima svega 23 godine.Virtu4l je napisao/la:Gomilaju se igrači u veznom redu, ali nikako da se pojavi neko na jednoj od kritičnih pozicija, tipa desni bek.
A za ljevog beka ima Letića (22 godine) koji igra odlično u Žilini, a tu je i Husić (24 godine) koji igra u DVTK u Mađarskoj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koji je broj Salanović da ga upratim na Tušnju sutra ako zaigra? 
Edit: 11,sjetio se da i google postoji
Edit: 11,sjetio se da i google postoji
Nad tobom sunce najljepše sja
Stvarno neznam sta je u glavi tog djeteta ako zaigra protiv Rusije iduce sedmice, a kako stvari stoje zaigrat ce...
Svasta haha...
Svasta haha...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pročitat će i naši spisak igrača Lihtenštajna za ovu utakmicu,ako nisu do sad pročitali,tako da i da za njega čuli do sad nisu,imaju priliku da obave razgovore.A čuli su čim su ga zvali na ono sjelo u Innsbrucku.Možda i igramo baš sa Lihtenštajnom da se sa njim popriča,nikad se ne zna.Ako nam je Lihtenštajn konkurencija što se igrača tiče,onda stvarno 
Nad tobom sunce najljepše sja
- sanlituncay
- Kontakt:
Nije to do njegove glave,nego do ovih bosanskih u savezu,sto tvrde da sve rade sto je u njihovoj moci.. Pa kako to da mali nikad nije dobio poziv ni za jednu mladju selekciju,nit se razgovaralo s njim,nego mu poslali poziv za onaj TEFERIČ,na koji niko nije na kraju ni doš'o! Munib Usanovic je isao pricat s Pjanićevim roditeljima,a to malo ljudi zna... I sve se sredilo!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Decko ima vrapca u ruci,logicno je izabrati konkretnu stvar umjesto magle.sajo10 je napisao/la:Stvarno neznam sta je u glavi tog djeteta ako zaigra protiv Rusije iduce sedmice, a kako stvari stoje zaigrat ce...
Svasta haha...
Koliko ja znam niko od nasih nije pokazao nikakav interes za njega,daj mi jedan razlog zasto bi on to cekao da ga se sjete ublehe poput Karacica,Jagodica ili Susica.
Eto,decko je dosao u Tuzlu,neka mu kazu nemoj igrati protiv Rusije mi te imamo u planu,nece igrat sigurno.
Nemojte mjenjat teze i ne trazite krivca na krivoj adresi.

Senad Husić, lijevi bek mađarskog DVTK-a danas u hotelu s reprezentativcima. Ne bi me iznenadilo da dobije poziv za naredno okupljanje, bar dok se Seo ne vrati
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, IgmanskiVukovi, Micron, napapijri1987, Serha i 54 gosta.