Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Zasto ne vidim moju malenkost među dolje navedenimMig_Mig je napisao/la: ↑05 avg 2021, 12:18Eh vrijeme da se polako starta sa pripremama za 26. sezonu SS. LigeNakon pauze od preko dva mjeseca, savez se skupio u starom sastavu i donio bitne odluke, najbitnija je da nova 26.sezona starta 21.08.2021 utakmicama Super kupa i kupa. Razmisljali smo da to bude sedam dana ranije ali posto je sezona odmora i smanjenja je aktivnost na forumu, odlucili smo se za spomenuti datum. Sve ono sto smo uveli u 25.sezoni ostaje i u 26. a prije svega tiče se postavljanja parova, gdje sablon i sve ostaje isto. Sto se tiče akvinosti igraca, savez je u 25.sezoni odstranio dva igraca za koje vec imamo zamjene, danas cemo poslati poruke igracima koji su bili nekativni i vidjeti njihov status. U slikama se moze vidjeti koji su to igraci. Sretno svima, u narednim danima vise informacija oko aktivnosti saveza i novitetima lige. Naranvo molba za sve igrace koji su do sada igrali ligu a ne misle je vise igrati, da pp radi lakseg i brzeg popunjavanja ekipa.
![]()
![]()
Valjda defender ima obraza pa vas neće gurati dvije sezone zaredom
Ne zna savez je li dosao ili posao. Pogubili se maximalno
Ma znam da sam negdje nesto preletio. Sad cu srediti. Hvala
2-2 regularno, 1-1 produzeci (koliko sam vidio mozda grijesim).
Preračuanao si se malo
KonjicBOY je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:59Preračuanao si se malo3-2 za nas u regularnom. Ja pogodio Villu - Newcastle i Arsenal - Chelsea a feniksptica pogodio Sloboda - Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 3 gosta.