Saznao samHairlija je napisao/la:MaliMemo je napisao/la:sta je "korteo"goldboy je napisao/la:Moze li ko reci koliko je karta za utakmicu i je li poslije utakmice korteo prema grbaviciili sta znaci "korteo"
jeli fakat neznas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Plava krv ispod koze ×
sta je "korteo"
ili sta znaci "korteo"
[/quote]
jeli fakat neznas[/quote]
Saznao sam
[/quote]

jeli fakat neznas[/quote]
Saznao sam
haj sad jedno 5 stranica o korteu !!!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
hahahah
ee ljudi imal ijedan video navijanja iz Banja Luke ?
ee ljudi imal ijedan video navijanja iz Banja Luke ?
nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
-
vjeran1987
- Kontakt:
ovom prilikom molim admine ili moderatore da me banuju,molim vas jer stid me sto sam clan ovog foruma zbog komentara koje ni djeca od 3 godine ne bi napisala 
Ne pricaj gluposti.Cak i na zenskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]Edvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
Sta mislis o ovome ?
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
ee moj brate isao sam ja na svaku tu utakmicu i na žensku košarku i na rukomet al kažem da neće sutra ici KONTAŠsuntu jeu je napisao/la:Ne pricaj gluposti.Cak i na zenskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
[youtube][/youtube]
Bez potrebe se dalje ofiras. Momak je fino pitao da li je korteo kasnije prema Grbavici, a ti ako ne znas neke stvari tvoj je problem.
"Sutra, 9.5.2010. sa pocetkom u 17:00 sati igra se utakmica u sali na Mojmilu. Pozivamo sve MANIJAKE i navijace Želje da dodju sutra i da nasim plavim damama pruzimo gromoglasnu podrsku .
Plave dame nisu same...."
c/p sa foruma
Plave dame nisu same...."
c/p sa foruma
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
a ti kume moj ja uopšte nisam mislio da nismo nikad išli na košarku nego kažem da sutra neće ici dblvjeran1987 je napisao/la:ovom prilikom molim admine ili moderatore da me banuju,molim vas jer stid me sto sam clan ovog foruma zbog komentara koje ni djeca od 3 godine ne bi napisala
e pa sada znas da ce se ici i korteo kroz grad(kada nemoze na derbi ovo je extra).I jos jednom bi molio za karte da neko kaze
Sutra, 9.5.2010. sa pocetkom u 17:00 sati igra se utakmica u sali na Mojmilu. Pozivamo sve MANIJAKE i navijace Želje da dodju sutra i da nasim plavim damama pruzimo gromoglasnu podrskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
INFO: org
Nesto pametujes ostalima da citaju prethodne postove pa ce naci odgovore na svoja pitanja , a ti nisi u stanju da sa iste stranice pratis odgovore i da ne napises isto19TM87 je napisao/la:Sutra, 9.5.2010. sa pocetkom u 17:00 sati igra se utakmica u sali na Mojmilu. Pozivamo sve MANIJAKE i navijace Želje da dodju sutra i da nasim plavim damama pruzimo gromoglasnu podrskuEdvin_manijak je napisao/la:pa šta ti misliš da će manijaci organizovano ici na košarku ti si looodgoldboy je napisao/la:nisam pitao za karte zeljo-olimpik nego zeljo-jedinstvo kosatka
INFO: org
to ti pametan, ja ga nebi postavio sigurno da sam vidio da si postavio, nek administracija odma izbrise moj jer se ponavlja...a nisam gledo iz cistog razloga zato sto citav dan ovda piskaraju o glupostima 
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
nemojte se se ovako javno svadjati imate pp pa tamo sve raspravite
:D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, 12 stranica čitam i 95 % postova..."yeb'o lud još ludjeg" a tekma sutra...
Brzo zaboravljamo apatiju iz prošlih sezona, sad većina očekuje 2,3 - 0 lagano sa pola snage???
Ma jašta.....deremo....
Brzo zaboravljamo apatiju iz prošlih sezona, sad većina očekuje 2,3 - 0 lagano sa pola snage???
Ma jašta.....deremo....
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Zabranjeno je reklamiranje po ovim forumima, zbog čega ne želim da kažem ime stranice, ali ko imalo prati ŽELJU na netu, zna!Strumph_tm87 je napisao/la:Ovaj forum covjeku popravi dan haha. Cuj ima dobra video najava na stranici, vi znate koja hahahahah. Onaj drugi jos uvijek prati rezultat u BL hahahaha.
hahahhaha
Šta god tu bilo toliko smiješno...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.