Hebib ograisao. Kako god osuta nece u go.Lik je napisao/la:Kaze silni BHT na sportskom pregledu " iz prvog poluvremena izdvojili smo promasen penal Sarica"i onda hladno prelaze na drugo poluvrijeme. Jadovi jadni i onda se cude sto niko nece predplatu da plati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Ko ce sutat penal protiv Krupe 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Osttribine
- Kontakt:
Ma PitarBordo uzeli smo ih fkt zasluzeno, cijelim tokom smo drzali konce igre u svojim rukama, oni nisu imali jednu sansu u prvom poluvremenu, naravno da uvijek ima mjesta za kritiku posebno zbog opustanja na kraju, ali sve u svemu neka smo u finalu to je jedino bitno.
Ma Sabra legenda ba, nego nasa raja mahnita
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisam rekao da je nezasluženo, ali iskljucali smo umjesto 5 golova i da obrišeš kurrac mi fulamo s tri metra prazne golove, na kraju frljoke na odbitak moraju da nas vade... Još fula lik penal... Zato mi je u neku ruku drago što nije svirao na Grbavici, samo bi mi bilo još gore da je 0:0 a Sarić fulio 11m...Osttribine je napisao/la:Ma PitarBordo uzeli smo ih fkt zasluzeno, cijelim tokom smo drzali konce igre u svojim rukama, oni nisu imali jednu sansu u prvom poluvremenu, naravno da uvijek ima mjesta za kritiku posebno zbog opustanja na kraju, ali sve u svemu neka smo u finalu to je jedino bitno.
Na kraju smo se raspali totalno, da se igralo još 10 minuta pitanje je ko bi igrao finale, kako su ušli Said i Amer totalno smo se raspali, ali totalno.
Btw ja tekme gledam sa visokog zapada... Tek sam danas vidjeo koliko se usvinjio Said, pa sise mu mlataraju dok trči, brat bratu ima oko 90-100 kila... Šta radi taj lik?
Samo Saraj'vo.
- franklampard8
- Kontakt:
hahahahahahahahahaDenchiNL je napisao/la:kakva slika , too much scouting in one picture
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lik ima najbolji posao ikad. Putuje sa FKS-om a apsolutno nista ne radi 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jel ono Majkl u coskufranklampard8 je napisao/la:hahahahahahahahahaDenchiNL je napisao/la:kakva slika , too much scouting in one picture
[img]http://****/wp-e105a-content/uploads/2017/04/18035351_10210626467630256_774544731_n.jpg[/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
3 puta bolje nego što sam očekivao!!
Moje očekivanje je premašeno, ali lijepo bi bilo sad čvaknuti ovaj trofej. Za mene bi bila uspješna sezona kad bi se ovo uzelo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samira Hurem se ne bi slozila sa tobom.FrancescoTotti je napisao/la:Lik ima najbolji posao ikad. Putuje sa FKS-om a apsolutno nista ne radi
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne valja kad si ti zadovoljan, nikad nismo ništa osvojili dok si ti bio sretan s ispunjenjem očekivanja.joker90 je napisao/la:3 puta bolje nego što sam očekivao!!Moje očekivanje je premašeno, ali lijepo bi bilo sad čvaknuti ovaj trofej. Za mene bi bila uspješna sezona kad bi se ovo uzelo.
Samo Saraj'vo.
- Osttribine
- Kontakt:
Slazem se manje vise, pogotovo ovo za igrace sa klupe, valjda je sada svima jasno kakvu klupu imamo, dosta nas je danas komentarisalo Saida i njegovu masu, stvarno od njega vise fudbalera nema, bilo bi posteno i sa njegove strane da se razidje sa klubom na ljeto kao i jos par igraca koji nisu za naseg kluba. Ali obzirom kako smo usli u sezonu i gdje smo se jedno vrijeme nalazili, sto ono kazu puna saka bradePitarBordo je napisao/la:Nisam rekao da je nezasluženo, ali iskljucali smo umjesto 5 golova i da obrišeš kurrac mi fulamo s tri metra prazne golove, na kraju frljoke na odbitak moraju da nas vade... Još fula lik penal... Zato mi je u neku ruku drago što nije svirao na Grbavici, samo bi mi bilo još gore da je 0:0 a Sarić fulio 11m...Osttribine je napisao/la:Ma PitarBordo uzeli smo ih fkt zasluzeno, cijelim tokom smo drzali konce igre u svojim rukama, oni nisu imali jednu sansu u prvom poluvremenu, naravno da uvijek ima mjesta za kritiku posebno zbog opustanja na kraju, ali sve u svemu neka smo u finalu to je jedino bitno.
Na kraju smo se raspali totalno, da se igralo još 10 minuta pitanje je ko bi igrao finale, kako su ušli Said i Amer totalno smo se raspali, ali totalno.
Btw ja tekme gledam sa visokog zapada... Tek sam danas vidjeo koliko se usvinjio Said, pa sise mu mlataraju dok trči, brat bratu ima oko 90-100 kila... Šta radi taj lik?
Sve super sve pet. Šariću nemoj više majketi igrati nam se sa živcima. Usput dođeš mi display na laptopu!!!! 
U novi boj ...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Predstavlja savjetodavno tijelo. Intelekt i iskustvoFrancescoTotti je napisao/la:Lik ima najbolji posao ikad. Putuje sa FKS-om a apsolutno nista ne radi
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad ga pitaju za funkciju kaze: 'glavesina kluba' 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako iko otjera Tana, on ce ga otjerati.FrancescoTotti je napisao/la:Kad ga pitaju za funkciju kaze: 'glavesina kluba'
Znajući naš klub već iduću tekmu će oni mene vratiti tamo gdje treba.PitarBordo je napisao/la:Ne valja kad si ti zadovoljan, nikad nismo ništa osvojili dok si ti bio sretan s ispunjenjem očekivanja.joker90 je napisao/la:3 puta bolje nego što sam očekivao!!Moje očekivanje je premašeno, ali lijepo bi bilo sad čvaknuti ovaj trofej. Za mene bi bila uspješna sezona kad bi se ovo uzelo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cestitke zasluzena pobjeda. Nama fali jos ovakvih utakmica i iskustva jer su nam se neki igraci pogubili skroz. Teren je bio super s obzirom da tri dana pada kisa i snijeg, Nadam se da smo bili dobri domacini sretno u finalu 
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad nabijemo Krupu 0:0 ima da te vratimo na factory settings.joker90 je napisao/la:Znajući naš klub već iduću tekmu će oni mene vratiti tamo gdje treba.PitarBordo je napisao/la:Ne valja kad si ti zadovoljan, nikad nismo ništa osvojili dok si ti bio sretan s ispunjenjem očekivanja.joker90 je napisao/la:3 puta bolje nego što sam očekivao!!Moje očekivanje je premašeno, ali lijepo bi bilo sad čvaknuti ovaj trofej. Za mene bi bila uspješna sezona kad bi se ovo uzelo.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
hFala drug..a za terenWolffire je napisao/la:Cestitke zasluzena pobjeda. Nama fali jos ovakvih utakmica i iskustva jer su nam se neki igraci pogubili skroz. Teren je bio super s obzirom da tri dana pada kisa i snijeg, Nadam se da smo bili dobri domacini sretno u finalu
- PitarBordo
- Kontakt:
Ono što moram navesti danas, iako ga ne mogu organski, nakon utakmice većina igrača je pošla u svlačionicu i onako preko kurrca su došli pred tribinu i onda je Dulja ih bukvalno natjerao da učestvuju u navijanju, tako da danas nakon dugo vremena od mene ima prolaz. Odradio momački utakmicu napokon i ovo na kraju šlag na tortu.
Dušan krembil požurio u svlačionicu umjesto da pozdraviš ljude koji su te u po' bijela radnog dana došli da bodre u nekom zaseoku Kaknja.
Dušan krembil požurio u svlačionicu umjesto da pozdraviš ljude koji su te u po' bijela radnog dana došli da bodre u nekom zaseoku Kaknja.
Samo Saraj'vo.