Dobro je samo da nije Getafe, vec su nam jednog zamalo oteli ali ipak je presudila njegova velika zelja za ostankom u BHT ligi.OsmanhodzicBuco je napisao/la:e cuj dulja u valenciu hahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemoj tako, razapet ce te. I mene su kad sam pred start sezone govorio da sam iz usta tadasnjeg kondicionog trenera cuo ''Da je Said blizi kraju karijere nego ozbiljnom igranju...''. Mi smo mrzitelji, pljuvaci, stid da nas bude...PitarBordo je napisao/la:Moj zaključak danas je da Said stvarno završio sa ozbiljnim bavljenjem sportom. Mogu shvatiti povreda, pa se čeka da zaraste, ali da nam najplaćeniji igrač ne može barem kilažom ličiti na fudbalera, ono je smiješno, pa ima viška barem 20 kila, znači u onom bijelom dresu ko maskota za Michelin.
Fino se covjeku treba zahvaliti na svemu sto je uradio, i raskinuti ugovor. I sa njim i sa Projektom.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nemoj tako, Samir je čak skočio dva puta na "nananana, ooo, Sarajevo" kad smo slavili.belosevic28 je napisao/la:Nemoj tako, razapet ce te. I mene su kad sam pred start sezone govorio da sam iz usta tadasnjeg kondicionog trenera cuo ''Da je Said blizi kraju karijere nego ozbiljnom igranju...''. Mi smo mrzitelji, pljuvaci, stid da nas bude...PitarBordo je napisao/la:Moj zaključak danas je da Said stvarno završio sa ozbiljnim bavljenjem sportom. Mogu shvatiti povreda, pa se čeka da zaraste, ali da nam najplaćeniji igrač ne može barem kilažom ličiti na fudbalera, ono je smiješno, pa ima viška barem 20 kila, znači u onom bijelom dresu ko maskota za Michelin.
Fino se covjeku treba zahvaliti na svemu sto je uradio, i raskinuti ugovor. I sa njim i sa Projektom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- escobarpablo
- Kontakt:
mensur55 je napisao/la:Dobro je samo da nije Getafe, vec su nam jednog zamalo oteli ali ipak je presudila njegova velika zelja za ostankom u BHT ligi.OsmanhodzicBuco je napisao/la:e cuj dulja u valenciu hahaha
I ne yebavalo Saida koljeno, kad nosi 90 kg, možda mu od vola ugraditi, onda bi ferceralo, smiješno se onako zapustiti, ali baš smiješno ...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Trenutno, trece mjesto i cetri boda zaostatka iza prvoplasiranog a 18 bodova jos u igri i finale kupa
Sa ovom ekipom, Mehmede Janjos svaka tebi cast !

Sa ovom ekipom, Mehmede Janjos svaka tebi cast !

Ne ulazim u to, ali se suvise nonsalantno ponasao na danasnjoj utakmici. Kad imas priliku da nokautiras protivnika, uradi to.PitarBordo je napisao/la:Moj zaključak danas je da Said stvarno završio sa ozbiljnim bavljenjem sportom. Mogu shvatiti povreda, pa se čeka da zaraste, ali da nam najplaćeniji igrač ne može barem kilažom ličiti na fudbalera, ono je smiješno, pa ima viška barem 20 kila, znači u onom bijelom dresu ko maskota za Michelin.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
@uNbx, Samir sto je skako, skako je. Moze skakati za svojim kvazimenadzerom koji ga je nafurao da je Pirlo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anketa je najjaca 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Historicar
- Kontakt:
Počeo je snimak na BHT
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja bi ga stavio na gol umjesto adilovicaPitarBordo je napisao/la:Moj zaključak danas je da Said stvarno završio sa ozbiljnim bavljenjem sportom. Mogu shvatiti povreda, pa se čeka da zaraste, ali da nam najplaćeniji igrač ne može barem kilažom ličiti na fudbalera, ono je smiješno, pa ima viška barem 20 kila, znači u onom bijelom dresu ko maskota za Michelin.
Glasao sam za uske u finalu. Derbi je derbi, svega može bit, a ne mogu više ni njihovog ciganluka s kartama. Sa Lišticom bismo na oba meča imali odličnu podršku. Još jedna stvar - prokletstvo Zenice je srušeno u finalu kupa, možda i Pecaru srušimo, možda se ponovi 2014. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Danas sam se smrznuoo ko ckapi, al vrijedilo je 
Po meni odavno nije bila bolja i gledljivija utakmica od ove.
Nepamtim kad smo imali ovoliko prilika na jednoj utakmici
Jako sam zadovoljan, bez obzira na dva primljena gola.
Samo prvi put vidim nasu direktoricu, a dobreee zenee u pm.
Volimo tebe, volimo tebe a njih ko yebe, a njih ko yebe
Idemo po Kup i po titulu aBd.
Zelju u finalu, da na grbavici dobijemo pola stadiona. Da im yebemo majke majcine!!!
Po meni odavno nije bila bolja i gledljivija utakmica od ove.
Nepamtim kad smo imali ovoliko prilika na jednoj utakmici
Jako sam zadovoljan, bez obzira na dva primljena gola.
Samo prvi put vidim nasu direktoricu, a dobreee zenee u pm.
Volimo tebe, volimo tebe a njih ko yebe, a njih ko yebe
Idemo po Kup i po titulu aBd.
Zelju u finalu, da na grbavici dobijemo pola stadiona. Da im yebemo majke majcine!!!
Na anketi 2 najpoganija tima na dunjaluku! Prije nego što klikneš bilo koji od timova, treba šta proučiti da se ne ograjše.MortemHz je napisao/la:Anketa je najjaca
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam vala glasao za Široki Brijegjoker90 je napisao/la:Na anketi 2 najpoganija tima na dunjaluku! Prije nego što klikneš bilo koji od timova, treba šta proučiti da se ne ograjše.MortemHz je napisao/la:Anketa je najjaca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Snimak na BHTu, ko nije uspio pogledat live.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
E ovo cu vala sa merakom opet gledati.uNbx je napisao/la:Snimak na BHTu, ko nije uspio pogledat live.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' ga dao Sarić sa kreča barem na snimku?uNbx je napisao/la:Snimak na BHTu, ko nije uspio pogledat live.
Samo Saraj'vo.
Željno iščekujem taj trenutak pa da vidim jesam li sanj'o promašaj.PitarBordo je napisao/la:Je l' ga dao Sarić sa kreča barem na snimku?uNbx je napisao/la:Snimak na BHTu, ko nije uspio pogledat live.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Elvis Sarić - jedan od nas!
Treba ga čuvati ko oči u glavi. Ako su povrede kod Dulje i Ivetića ozbiljnije, samo nam je Elvis ostao od veznjaka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Elvis aka dupli medenjak na glavi, preyebo i Zizoua na vrhuncu karijere.joker90 je napisao/la:Elvis Sarić - jedan od nas!Treba ga čuvati ko oči u glavi. Ako su povrede kod Dulje i Ivetića ozbiljnije, samo nam je Elvis ostao od veznjaka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.