Sa ovom ekipom, Mehmede Janjos svaka tebi cast !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ne ulazim u to, ali se suvise nonsalantno ponasao na danasnjoj utakmici. Kad imas priliku da nokautiras protivnika, uradi to.PitarBordo je napisao/la:Moj zaključak danas je da Said stvarno završio sa ozbiljnim bavljenjem sportom. Mogu shvatiti povreda, pa se čeka da zaraste, ali da nam najplaćeniji igrač ne može barem kilažom ličiti na fudbalera, ono je smiješno, pa ima viška barem 20 kila, znači u onom bijelom dresu ko maskota za Michelin.
ja bi ga stavio na gol umjesto adilovicaPitarBordo je napisao/la:Moj zaključak danas je da Said stvarno završio sa ozbiljnim bavljenjem sportom. Mogu shvatiti povreda, pa se čeka da zaraste, ali da nam najplaćeniji igrač ne može barem kilažom ličiti na fudbalera, ono je smiješno, pa ima viška barem 20 kila, znači u onom bijelom dresu ko maskota za Michelin.
Na anketi 2 najpoganija tima na dunjaluku! Prije nego što klikneš bilo koji od timova, treba šta proučiti da se ne ograjše.MortemHz je napisao/la:Anketa je najjaca
Ja sam vala glasao za Široki Brijegjoker90 je napisao/la:Na anketi 2 najpoganija tima na dunjaluku! Prije nego što klikneš bilo koji od timova, treba šta proučiti da se ne ograjše.MortemHz je napisao/la:Anketa je najjaca
E ovo cu vala sa merakom opet gledati.uNbx je napisao/la:Snimak na BHTu, ko nije uspio pogledat live.
Je l' ga dao Sarić sa kreča barem na snimku?uNbx je napisao/la:Snimak na BHTu, ko nije uspio pogledat live.
Željno iščekujem taj trenutak pa da vidim jesam li sanj'o promašaj.PitarBordo je napisao/la:Je l' ga dao Sarić sa kreča barem na snimku?uNbx je napisao/la:Snimak na BHTu, ko nije uspio pogledat live.
Elvis aka dupli medenjak na glavi, preyebo i Zizoua na vrhuncu karijere.joker90 je napisao/la:Elvis Sarić - jedan od nas!Treba ga čuvati ko oči u glavi. Ako su povrede kod Dulje i Ivetića ozbiljnije, samo nam je Elvis ostao od veznjaka.
SiouxLukavac je napisao/la:Evo Hebib opet pogodi stativu
Daj Čala Saida i Radovca bar na snimci kad je rjeseno sve