Adam je danas bio dobar i Islamagic puno je odradio, steta sto nesudi penal jedan od dva mogao je okrecit.
Valjda nas bog nagradi protiv slavije.

Mi možemo ostat samo ako nas savez spasi pa mi dobit ni Mionicu nebi mogli a vidim opijaju se opet sretni što smo zadnjiastra1922 je napisao/la:tezak raspored imaju i vitez i mladost i travnik i radnik ima jos bodova i moramo se cupat.istina je da su svi u boljoj poziciji nego mi ali valjda nas krenu golovi i bodovi.bio sam izgubio nadu da cemo opstat ali malo gledajuci raspored tesko ce i vitezu biti i mladosti
de budi čovjek pa jednom komentarisi utakmicu suđenje, narednu utakmicu očekivanja. Ne non stop trener ljudi u Zvijezdi, igrači itd...BiberBiber je napisao/la:Mi možemo ostat samo ako nas savez spasi pa mi dobit ni Mionicu nebi mogli a vidim opijaju se opet sretni što smo zadnjiastra1922 je napisao/la:tezak raspored imaju i vitez i mladost i travnik i radnik ima jos bodova i moramo se cupat.istina je da su svi u boljoj poziciji nego mi ali valjda nas krenu golovi i bodovi.bio sam izgubio nadu da cemo opstat ali malo gledajuci raspored tesko ce i vitezu biti i mladostisve to treba rasterat dolje neki su zalutali u klub
Jako interesantno zadnja Zvijezda,a opet daje se vratit u Zvijezdu onim koji su dobili nogu hehehehe.BiberBiber je napisao/la:Mi možemo ostat samo ako nas savez spasi pa mi dobit ni Mionicu nebi mogli a vidim opijaju se opet sretni što smo zadnjiastra1922 je napisao/la:tezak raspored imaju i vitez i mladost i travnik i radnik ima jos bodova i moramo se cupat.istina je da su svi u boljoj poziciji nego mi ali valjda nas krenu golovi i bodovi.bio sam izgubio nadu da cemo opstat ali malo gledajuci raspored tesko ce i vitezu biti i mladostisve to treba rasterat dolje neki su zalutali u klub
Ako danas ne uzmemo bodove, moje povjerenje je izgubio šegrt i zatim teško da možemo opstati. I treba da snosi odgovornost za loš odradjen prelazni rok nudjeni su igrači s iskustvom tipa: amer osmanagic, savic, priča stanceski zatim još par iskusnih igrača a trener je doveo onaj skart koji realno ne može igrati ni drufu ligu sjever. Jedino golman može proći a njega je doveo alija. Tako da bih on trebao razmišljati i o ostavci ako je karakter kakav se predstavio do sada.rasta1922 je napisao/la:Idemo decki danas po tri bobe u Lukavicu,vjerujem u nasu mladu ekipu da ima shonse danas
Kralju nije Slavija danas kompletna nece igrati po meni najbolji igrac Ivanovic a nekako ste mi po vasim komentarima se rano predali izgleda vise mi ovde cijenimo vas i vase igrace nego vi sami...Morate vjerovati u svoje momke prosla tekma protiv Sirokog vam daje za pravo da se nadate najboljem a to je sad trenutno opstanak....danas igraju dvije najmladje ekipe u prvenstvu..pocnite dobijati od sljedece jer danas i nama trebaju bodovi....Brezovac je napisao/la:Mi danas ako prodjemo ispod 3 komada ja zadovoljan, Slavija je domacinska ekipa koja je protiv Slobode proslo kolo odmarala neke igrace, danas su kmpletni i mislim realno da mi tamo nemamo sta trazit.
Nazalost od ovih invalida se nema sta vise ocekivat! Imam osjecaj da i kad bi nam neko prodao utakmicu, nebi znali dat gola fuj !astra1922 je napisao/la:hajde momci danas ostanite neporazeni za sve istinske navijace zvijezde.vrijeme je da izginete na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.