NK Zvijezda Gradačac

batigol777
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la batigol777 » 08 apr 2015, 21:04

Prava steta za danas bili smo bolji pogotovo u drugom pol.doduse oni su promasili zicer dana.Daj boze da se kod slavije dobije bod ili tri a moramo. Ima i drina jos da se bori pored nas maldosti viteza ... Nam treba tri boda iz gostiju da se vratimo u igru imamo i dvije kuci za redom tako da nadat se.
Adam je danas bio dobar i Islamagic puno je odradio, steta sto nesudi penal jedan od dva mogao je okrecit.
Valjda nas bog nagradi protiv slavije. :clap: :clap: :clap: :clap:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 apr 2015, 21:18

Sjajan presing,pritisak,velika trka su anulirali kvalitet Širokog.Mene brinu dvije stvari samo,većinom smo na nivou kod kuće bili sa boljim i drugo je neefikasnost.Stojanov je igrač za onakve prilike kao danas.Rijetke su onakve situacije,ali je on imao i promasaj kola u prvom dijelu protiv Drine mislim,pa ga onda krene.Valjda i ovaj promasaj bude uvod i seriju golova.A danas pričam sa bivšim igračom Budućnosti iz Banovića koji je igrao za njih u PL.Kaze,vidim vam izlaz da budete kao Travnik,istina mesarski,al jbg.moze kako moze,bitan je opstanak.U Travnik kada smo dolazili iz autobusa kad izadjemo počinju prijetnje.Na sudiju pritisak gdje im crvene sudi kao žute,dodaju varnicu ključnim igračima i ne smiju vise jurisat,ebo pobjedu,čuvaj noge.Navale u prvih dvadeset min.ako ga ne zabiju sudija mora penal svirat.Jednostavno na silu.Ovo nije bas nas stil,al jbg.kada je opstanak u pitanju valja sve probati.Mislim da smo danas bili manje grubi od Sirokog.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 apr 2015, 14:13

u subotu gostujemo slaviji ekipi koja nam nikako ne lezi ja mislim da smo protiv njih otkad smo u premijer ligi najmanje bodova osvojili i kod kuce i na strani.sta reci sada samo se nadati da segrt moze postaviti jednu zatvorenu varijantu sa bubom u napadu.stojanova ili nek cuva za zrinjski ili nek mu da 20 minuta.
mislim da faca propusta ovo kolo ali za njega ima adam koji dobro djeluje kao destruktivac.uzdam se u odbranu i islamagica i adama.ako umrtvimo igru slavije mozemo se nadati i prvom golu ove polusezone i bar bodu.
vrag je odnio salu previse smo zaglibili i vrijeme je da se pocnemo vaditi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 09 apr 2015, 17:45

Ima nade ba jarani, steta bi bilo da Zvijezda ispadne pored ovakog stadiona i svega... Bas sve super ova tekma daje nadu da mozemo opstat,, samo je pitanje dana kad ćemo očepit....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 apr 2015, 18:20

tezak raspored imaju i vitez i mladost i travnik i radnik ima jos bodova i moramo se cupat.istina je da su svi u boljoj poziciji nego mi ali valjda nas krenu golovi i bodovi.bio sam izgubio nadu da cemo opstat ali malo gledajuci raspored tesko ce i vitezu biti i mladosti

Nova sezona nova nafaka

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 10 apr 2015, 08:19

astra1922 je napisao/la:tezak raspored imaju i vitez i mladost i travnik i radnik ima jos bodova i moramo se cupat.istina je da su svi u boljoj poziciji nego mi ali valjda nas krenu golovi i bodovi.bio sam izgubio nadu da cemo opstat ali malo gledajuci raspored tesko ce i vitezu biti i mladosti
Mi možemo ostat samo ako nas savez spasi pa mi dobit ni Mionicu nebi mogli a vidim opijaju se opet sretni što smo zadnji :clap: sve to treba rasterat dolje neki su zalutali u klub

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 10 apr 2015, 08:46

BiberBiber je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:tezak raspored imaju i vitez i mladost i travnik i radnik ima jos bodova i moramo se cupat.istina je da su svi u boljoj poziciji nego mi ali valjda nas krenu golovi i bodovi.bio sam izgubio nadu da cemo opstat ali malo gledajuci raspored tesko ce i vitezu biti i mladosti
Mi možemo ostat samo ako nas savez spasi pa mi dobit ni Mionicu nebi mogli a vidim opijaju se opet sretni što smo zadnji :clap: sve to treba rasterat dolje neki su zalutali u klub
de budi čovjek pa jednom komentarisi utakmicu suđenje, narednu utakmicu očekivanja. Ne non stop trener ljudi u Zvijezdi, igrači itd...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 apr 2015, 09:29

BiberBiber je napisao/la:
Jako interesantno zadnja Zvijezda,a opet daje se vratit u Zvijezdu onim koji su dobili nogu hehehehe.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 11 apr 2015, 08:54

Idemo decki danas po tri bobe u Lukavicu,vjerujem u nasu mladu ekipu da ima shonse danas :opaopa:

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 11 apr 2015, 09:32

rasta1922 je napisao/la:Idemo decki danas po tri bobe u Lukavicu,vjerujem u nasu mladu ekipu da ima shonse danas :opaopa:
Ako danas ne uzmemo bodove, moje povjerenje je izgubio šegrt i zatim teško da možemo opstati. I treba da snosi odgovornost za loš odradjen prelazni rok nudjeni su igrači s iskustvom tipa: amer osmanagic, savic, priča stanceski zatim još par iskusnih igrača a trener je doveo onaj skart koji realno ne može igrati ni drufu ligu sjever. Jedino golman može proći a njega je doveo alija. Tako da bih on trebao razmišljati i o ostavci ako je karakter kakav se predstavio do sada.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 11 apr 2015, 11:11

Mi danas ako prodjemo ispod 3 komada ja zadovoljan, Slavija je domacinska ekipa koja je protiv Slobode proslo kolo odmarala neke igrace, danas su kmpletni i mislim realno da mi tamo nemamo sta trazit.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 11 apr 2015, 14:29

Brezovac je napisao/la:Mi danas ako prodjemo ispod 3 komada ja zadovoljan, Slavija je domacinska ekipa koja je protiv Slobode proslo kolo odmarala neke igrace, danas su kmpletni i mislim realno da mi tamo nemamo sta trazit.
Kralju nije Slavija danas kompletna nece igrati po meni najbolji igrac Ivanovic a nekako ste mi po vasim komentarima se rano predali izgleda vise mi ovde cijenimo vas i vase igrace nego vi sami...Morate vjerovati u svoje momke prosla tekma protiv Sirokog vam daje za pravo da se nadate najboljem a to je sad trenutno opstanak....danas igraju dvije najmladje ekipe u prvenstvu..pocnite dobijati od sljedece jer danas i nama trebaju bodovi....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 apr 2015, 16:44

hajde momci danas ostanite neporazeni za sve istinske navijace zvijezde.vrijeme je da izginete na terenu

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 apr 2015, 17:20

astra1922 je napisao/la:hajde momci danas ostanite neporazeni za sve istinske navijace zvijezde.vrijeme je da izginete na terenu
Nazalost od ovih invalida se nema sta vise ocekivat! Imam osjecaj da i kad bi nam neko prodao utakmicu, nebi znali dat gola fuj !

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 11 apr 2015, 17:39

cuj 1:1 masala i oni zavukli jedan go...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 apr 2015, 17:40

evo prvog gola hvala bogu.idemo sad u inat svima donesite pobjedu

Nova sezona nova nafaka

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 11 apr 2015, 17:54

I ova stativa protiv nas -.-
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 apr 2015, 17:55

spasojevic stativa

hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jos malooooooo

Nova sezona nova nafaka

Maxi
Kontakt:

NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Maxi » 11 apr 2015, 17:57

Ko je zabio? :D
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 11 apr 2015, 18:07

:facepalm:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.