NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Tromec sa Zeljznicarom...bit ce tesko iako smo blagi favoriti.
Kad bi morali birati tromec sa nekom od ekipa iz vrha (Zrinski, Zaljeznicar, Sarajevo.), definitvno Zeljeznicar je najbolji izbor u ovom trenutku..
Trebamo ostat na razini i nema problema
Kad bi morali birati tromec sa nekom od ekipa iz vrha (Zrinski, Zaljeznicar, Sarajevo.), definitvno Zeljeznicar je najbolji izbor u ovom trenutku..
Trebamo ostat na razini i nema problema
Ova pauza nam je dosla u pravo vrijeme,da se ekipa i psihicki i fizicki pripremi sa utakmice koje slijede.Nakon stanke nam slijedi 6 zayebanih utakmica,imamo jako zgusnut raspored,ali imamo hvala Bogu siroku klupu,i ja uopce ne sumnjam da ce Sablic i nasi momci nastaviti u pobjednickom ritmu.U tri tjedna imamo 6 utakmica:
19.11. GOŠK na Pecari
25.11. Mladost u gostima
29.11. Željezničar na Pecari,Kup
3.12.Željezničar na Pecari
6.12. Željezničar u gostima,Kup
9.12.Borac u gostima
Ja se nadam nastavku ove fantasticne serije,ocekujem naravno prolaz u kupu i minimalno 10 bodova u 4 prvenstvene utakmice.
19.11. GOŠK na Pecari
25.11. Mladost u gostima
29.11. Željezničar na Pecari,Kup
3.12.Željezničar na Pecari
6.12. Željezničar u gostima,Kup
9.12.Borac u gostima
Ja se nadam nastavku ove fantasticne serije,ocekujem naravno prolaz u kupu i minimalno 10 bodova u 4 prvenstvene utakmice.
Igraj Široki ti si najbolji!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Al se nasmijah jutros hahah
BiH klubovi bi trebali znati da nase najbolje igrace nikada nece moci dobiti, jedino robu sa greskom poput Crnova... Sad su razljutili malog Luku, biti ce izresetana mreza Zelje u dvomecu na Pecari
BiH klubovi bi trebali znati da nase najbolje igrace nikada nece moci dobiti, jedino robu sa greskom poput Crnova... Sad su razljutili malog Luku, biti ce izresetana mreza Zelje u dvomecu na Pecari
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Hahahahahaahhaahhah sto nas nasmijase hahahahahahaha
Mogucu je samo jos nismo do tog nivoa dosli, da li se neki klub plasira u grupu EL, pa ponudi za Menala 1 milion KM to bi se realiziralo.Android je napisao/la:Al se nasmijah jutros hahah
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A moj Zeljo kako se blamiras..nismo Sloboda pa da za takvu sicu pustimo ponajboljeg igraca,ispod 350-400.000€ nesmi on nigdje po meni.
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Po transfermarketu 700 000 eura.penke je napisao/la:A moj Zeljo kako se blamiras..nismo Sloboda pa da za takvu sicu pustimo ponajboljeg igraca,ispod 350-400.000€ nesmi on nigdje po meni.
Toliko i trazit za njega
EKONNP
700 000 €?Nemoj me nasmijavat.Sarajevo za Cimirota dobilo vise od milijun eura,a ti bi Menala za ovu siću pustio.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Kazem 700 mininalno. Realno nemamo mi menadzerske veze i vezice dovoljno jake da bi mogli toliko dizati cijene. A Cimirot se njima posrecio,nista drugo. Ali ako je ikako moguce ne prodavati ga Hajduku,znaml svi kako oni isplacuju,u 68 rata...96BadBoy je napisao/la:700 000 €?Nemoj me nasmijavat.Sarajevo za Cimirota dobilo vise od milijun eura,a ti bi Menala za ovu siću pustio.
EKONNP
Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Slazem se,Markovica dovesti jer nam treba kvalitetan drugi golman..LoveSB96 je napisao/la:Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
Ma tesko mozes dobiti 700.000€ budimo.malo realni mi smo BIH liga,tesko ce netko dat za nekog iz nase lige pare tolike,moje misljenje..Zeljo je sada ponudio presmjesan iznos
Samo jedno ime
Koliko je Željo ponudio?penke je napisao/la:Slazem se,Markovica dovesti jer nam treba kvalitetan drugi golman..LoveSB96 je napisao/la:Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
Ma tesko mozes dobiti 700.000€ budimo.malo realni mi smo BIH liga,tesko ce netko dat za nekog iz nase lige pare tolike,moje misljenje..Zeljo je sada ponudio presmjesan iznos
...
100.000€ i 30% od sljedeceg transfera. Za te pare ni Grubisica nebi daoOrjuna je napisao/la:Koliko je Željo ponudio?penke je napisao/la:Slazem se,Markovica dovesti jer nam treba kvalitetan drugi golman..LoveSB96 je napisao/la:Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Nasi nisu pristali na prodaju jer im nisu htjeli uzimat zadnje pare,pricnije im je da plate vodu.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Paromlinac i 9 gostiju.