Monolog je napisao/la:Da otvorimo kladionicu kada je @Crnka u pitanju? Mišljenja sam da se radi o @Boscu.
@paja?
Moderator/ica: insider
Monolog je napisao/la:Da otvorimo kladionicu kada je @Crnka u pitanju? Mišljenja sam da se radi o @Boscu.
nevjerujem.....ovaj acc postoji od ranije...prije nego je on odlucio da napusti forumMonolog je napisao/la:Da otvorimo kladionicu kada je @Crnka u pitanju? Mišljenja sam da se radi o @Boscu.
Ne vjerujem. Nigdje ne pročitah da je napisala riječ "dominacija".kakavdanakneiskustvu je napisao/la:@paja?
Znam da postoji, al' to ne mora značiti da nije prije napravljen(dakako, mislim da bi mog'o biti i @Harry, al' on je bio @Ajla).adis.p je napisao/la:nevjerujem.....ovaj acc postoji od ranije...prije nego je on odlucio da napusti forum
ima da youtube pregledam..kivi je napisao/la:daenobarca je napisao/la:...e je li istina da bh telecom uvodi neogranicen download za adsl pakete od marta???nije bas ne ogranicene al tesko da mozes preci 300 gb i zavisi koji paket koristis.
jojj jesta vi zapeli za bosca.....VELA je napisao/la:Bosco garant
Zar nije otišao sa forumaadis.p je napisao/la:jojj jesta vi zapeli za bosca.....VELA je napisao/la:Bosco garant![]()
kako se igra taj haxball, oću ja da probamOTNYS_YNWA je napisao/la:hajmo 2v2 haxballa !
stooooo???Sexmachineboy je napisao/la:Zbogom ss.ba forume!
Možda se vratim nekad....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.