NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Niste trebali pustati ni Forte ni Marshall, trebali su kod vas odigrati jos koju godinu ..SaltCityAttack je napisao/la:Marshall je zivotinja ..lik onako izvrne koljeno i vraca se da igra. Velika greska sto smo ga trade sad oad nam je odbrana poboljsala se sa njim bi bili uhhh ..Jefferey treba da se ugleda na njega
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
i šta hoćeš sa tim da nam kažeš?
Nevjerovatno kako je covjek propao...

NFL Research @NFLResearch 4h4 hours ago
Opposing passers have a perfect passer rating when targeting Darrelle Revis in coverage this season

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jest nam Decker imao finu noc sinoc jos Brown da pridoda 20-30 ptsWinters je napisao/la:Kakav brzi preokret Billsa u drugom poluvremenu.
Ovo je negativna strana zasto sam pristao na trecu ligu. Imam Deckera i Browna u drugim ekipama i kako sad navijati/ ne navijati
Bome dobra večer za njega i za mene, još sam se ja nešto premišljao pred utakmicu da stavim Watkinsa umjesto njega kada sam pročitao da će sigurno igrati. Sreća pa nisam.KenoRob je napisao/la:Jest nam Decker imao finu noc sinoc jos Brown da pridoda 20-30 ptsWinters je napisao/la:Kakav brzi preokret Billsa u drugom poluvremenu.![]()
Ovo je negativna strana zasto sam pristao na trecu ligu. Imam Deckera i Browna u drugim ekipama i kako sad navijati/ ne navijati
Ma svi koji igramo više od jedne lige ćemo imati takvu situaciju ove sezone, ne treba se puno zamarati samo gledaj utakmice i uživaj a bodovi će doći već negdje. Eto meni je obrana Vikingsa donijela više bodova od nekih WR i RB zajedno, da ne govorim kako sam viđao neke kojima je K Cowboysa donio skoro 20 bodova prošli vikend.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Tako sam i gledao tekmu opusteno cak sam favorizovao dobru igru Deckera ali ipak si trebao Watkinsa ubacit pa kud puklo da pukloWinters je napisao/la:Bome dobra večer za njega i za mene, još sam se ja nešto premišljao pred utakmicu da stavim Watkinsa umjesto njega kada sam pročitao da će sigurno igrati. Sreća pa nisam.KenoRob je napisao/la:Jest nam Decker imao finu noc sinoc jos Brown da pridoda 20-30 ptsWinters je napisao/la:Kakav brzi preokret Billsa u drugom poluvremenu.![]()
Ma svi koji igramo više od jedne lige ćemo imati takvu situaciju ove sezone, ne treba se puno zamarati samo gledaj utakmice i uživaj a bodovi će doći već negdje. Eto meni je obrana Vikingsa donijela više bodova od nekih WR i RB zajedno, da ne govorim kako sam viđao neke kojima je K Cowboysa donio 20+ bodova prošli vikend.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ocekivano sve, postigao je sto je zelio, pare uzeo, a jos je i ostario ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Negdje sam procitao da je on jedan od boljih biznismena u ligikad_kako je napisao/la:Da je ocekivano da ce ovako grohnuti, nebi mu dali toliku lovu. Valjda.
Po meni nelogičan potez Billsa, sa vrlo limitiranim napadom su protiv vrlo dobrih Jetsa dali 31. Watkins ima velikih problema sa bolovima i nije 100%, sve run akcije su logično išle preko McCoya što su Jetsi očekivano vrlo dobro pročitali i relativno lagano ga zaustavljali. Zar nebi trebalo problem tražiti negdje drugdje? Ono što je sinoć obrana Billsa odigrala je bio živi očaj.Bills announce they have fired offensive coordinator Greg Roman.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jasno je sto je to tako. Hajde pogadjaj?Winters je napisao/la:Po meni nelogičan potez Billsa, sa vrlo limitiranim napadom su protiv vrlo dobrih Jetsa dali 31. Watkins ima velikih problema sa bolovima i nije 100%, sve run akcije su logično išle preko McCoya što su Jetsi očekivano vrlo dobro pročitali i relativno lagano ga zaustavljali. Zar nebi trebalo problem tražiti negdje drugdje? Ono što je sinoć obrana Billsa odigrala je bio živi očaj.Bills announce they have fired offensive coordinator Greg Roman.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
neće rex tamo još dugo
nego šta je to bilo sa ivoryjem? znam da je bio u bolnici, ali nigdje ne piše ništa konkretno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali je zato demagog da tjera druge, a on kao nije krivjestamaji je napisao/la:neće rex tamo još dugo
Svaki draft u svakoj ekipi forsira igrace za odbrane, a obranu mu Jetsi natamburaju.
I onda nakon investicija u odbranu otpustaju OC. A pred sezonu sezonu dovodi sebi brata defanzivnog koordinatora najgore odbrane lige
Istina, nisu imali ni sreće sa prva dva picka.Bar sa Raglandom.Za Lawsona se već pričalo da će morati na operaciju.
A razumijem ali ovime odgađa ono što je neizbježno.tuzlak1987 je napisao/la:Pa jasno je sto je to tako. Hajde pogadjaj?Winters je napisao/la:Po meni nelogičan potez Billsa, sa vrlo limitiranim napadom su protiv vrlo dobrih Jetsa dali 31. Watkins ima velikih problema sa bolovima i nije 100%, sve run akcije su logično išle preko McCoya što su Jetsi očekivano vrlo dobro pročitali i relativno lagano ga zaustavljali. Zar nebi trebalo problem tražiti negdje drugdje? Ono što je sinoć obrana Billsa odigrala je bio živi očaj.Bills announce they have fired offensive coordinator Greg Roman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.