FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ordagic ne, Brkić da
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
abd za vikend sa novom pobjedom pribliziti se do kraja smetljarima i jednim i drugim.ocekujem identicnu postavu.al nekako mislim da ce nakon ove tekme ici malo lakse sve
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
baboatif je napisao/la:abd za vikend sa novom pobjedom pribliziti se do kraja smetljarima i jednim i drugim.ocekujem identicnu postavu.al nekako mislim da ce nakon ove tekme ici malo lakse sve
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nedjelja, 17:00 Sarajevo - Krupa, Ermin Sivac sudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jubilarno deseto finale Kupa
FK Sarajevo se jučerašnjom pobjedom nad ekipom FK Mladost Doboj - Kakanj plasiralo u deseto finale Kupa.
Dva puta je Sarajevo igralo finale Kupa Maršala Tita (1967. i 1983. godine), ali je oba puta poraženo, od Hajduka, odnosno Dinama. U nezavisnoj Bosni i Hercegovini bordo tim se čak osam puta plasirao u finale Kupa BiH. Prvi put Sarajevo je 1997. godine savladalo Željezničar u finalu, a godinu dana kasnije i tuzlansku Slobodu. U trećem uzastopnom finalu, Sarajevo je poraženo od visočke Bosne. Sarajevo je i u četvrtom finalu poraženo, ovaj put od Željezničara 2001. godine, da bi u reprizi ovog finalnog meča, godinu dana kasnije naš tim slavio svoj treći trofej. Šesto i sedmo finale Kupa BiH, Sarajevo je igralo 2005. godine protiv Širokog Brijega, te devet godina kasnije protiv Čelika i oba puta trijumfovalo.
Kada su u pitanju treneri, Mehmed Janjoš će biti drugi trener koji će voditi Sarajevo dva puta u finalnim mečevima, a imaće priliku da postane prvi trener koji je osvojio dva trofeja Kupa BiH jer je ovaj prestižni trofej već osvojio 1998. godine. Prije Janjoša, samo je Husref Musemić dva puta vodio Sarajevo u finalu (2001. i 2005. godine), dok su u finalnim mečevima na klupi sjedili još Miroslav Brozović (1967.), Boško Antić (1983.), Nermin Hadžiahmetović (1997.), Sead Jesenković (1999.), Fuad Muzurović (2002.) i Dženan Uščuplić (2014.).
FK Sarajevo se jučerašnjom pobjedom nad ekipom FK Mladost Doboj - Kakanj plasiralo u deseto finale Kupa.
Dva puta je Sarajevo igralo finale Kupa Maršala Tita (1967. i 1983. godine), ali je oba puta poraženo, od Hajduka, odnosno Dinama. U nezavisnoj Bosni i Hercegovini bordo tim se čak osam puta plasirao u finale Kupa BiH. Prvi put Sarajevo je 1997. godine savladalo Željezničar u finalu, a godinu dana kasnije i tuzlansku Slobodu. U trećem uzastopnom finalu, Sarajevo je poraženo od visočke Bosne. Sarajevo je i u četvrtom finalu poraženo, ovaj put od Željezničara 2001. godine, da bi u reprizi ovog finalnog meča, godinu dana kasnije naš tim slavio svoj treći trofej. Šesto i sedmo finale Kupa BiH, Sarajevo je igralo 2005. godine protiv Širokog Brijega, te devet godina kasnije protiv Čelika i oba puta trijumfovalo.
Kada su u pitanju treneri, Mehmed Janjoš će biti drugi trener koji će voditi Sarajevo dva puta u finalnim mečevima, a imaće priliku da postane prvi trener koji je osvojio dva trofeja Kupa BiH jer je ovaj prestižni trofej već osvojio 1998. godine. Prije Janjoša, samo je Husref Musemić dva puta vodio Sarajevo u finalu (2001. i 2005. godine), dok su u finalnim mečevima na klupi sjedili još Miroslav Brozović (1967.), Boško Antić (1983.), Nermin Hadžiahmetović (1997.), Sead Jesenković (1999.), Fuad Muzurović (2002.) i Dženan Uščuplić (2014.).
-
bordobijeli
- Kontakt:
Puna podrska Mehmedu Janjosu !!! Stalno neki pritisci medija,navijaca hoce Hadzica hoce da mijenja postavu hoce ofanzivnije svi nesto pametuju Gospodine Cala samo guraj naprijed ne osvrci se . covjek je izvukao sezonu u kojoj su zavrute pipe gdje je negativa prevladavala sve je okrenuo na nasu stranu i opet kao nije dobar trebao bi ovo trebao bi ono .
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni i dalje nije jasno zašto ljudi lupetaju tipa "zavrnute pipe." Da li to imate uvid u finansije FKS pa znate kada je "zavrnuta pipa," a kada je "data inekcija?"
Sheeesh.
Sheeesh.
Samo Saraj'vo.
Pogrešno rezonujete stvari. Nema veze ko je mendazer igracu sve dok pravni tim kluba napravi ugovor sa određenim klauzulama kojima stiti klub od ponasanja meandzera i igraca, odnosno, ugovor koji svojim klauzulaama ne dozvoljava uticaj mendzera na igrca i ekipu.
Uz to, nikada se po pravilu nekom ne uzima vise igraca od istog mendazera (osim ako imas sistem kao dinamo) jer postoji mogucnost od sabotaze trenera, ekipe i uprave od strane tih igraca.
Također i klub mora imati "stav" i ne dopustiti da se neko poigrava imenom kluba.
E kad ovo imas onda mozes dovesti igraca i od najgore sorte menadzera... Ali posto znamo kako u nas to rade, onda ......
Inace pomenuti ima jako dobre igrace i dosta dobre veze i nigdje i nikad ne trea zatvarati vrata guzicom, nego uvijek ispred svega stavljati interes kluba. Riaola proda pogbu u manutd iako je rekao juventusu da ne pokusava zavrsiti transfer. Mislite da nakon toga juve ne zeli surađivati sa njim?
Uz to, nikada se po pravilu nekom ne uzima vise igraca od istog mendazera (osim ako imas sistem kao dinamo) jer postoji mogucnost od sabotaze trenera, ekipe i uprave od strane tih igraca.
Također i klub mora imati "stav" i ne dopustiti da se neko poigrava imenom kluba.
E kad ovo imas onda mozes dovesti igraca i od najgore sorte menadzera... Ali posto znamo kako u nas to rade, onda ......
Inace pomenuti ima jako dobre igrace i dosta dobre veze i nigdje i nikad ne trea zatvarati vrata guzicom, nego uvijek ispred svega stavljati interes kluba. Riaola proda pogbu u manutd iako je rekao juventusu da ne pokusava zavrsiti transfer. Mislite da nakon toga juve ne zeli surađivati sa njim?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mislio sam u odnosu na prosle sezone , dosta je skresano pokazalo se to i u prelaznom roku . bila je kriza februar i mart al ocito da je sad ok , ubrizgano je nesto u apriluPitarBordo je napisao/la:Meni i dalje nije jasno zašto ljudi lupetaju tipa "zavrnute pipe." Da li to imate uvid u finansije FKS pa znate kada je "zavrnuta pipa," a kada je "data inekcija?"
Sheeesh.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da nam hoce stalno ovako, pa sa Rustemovićem bi duplu osvojilibordobijeli je napisao/la:Mislio sam u odnosu na prosle sezone , dosta je skresano pokazalo se to i u prelaznom roku . bila je kriza februar i mart al ocito da je sad ok , ubrizgano je nesto u apriluPitarBordo je napisao/la:Meni i dalje nije jasno zašto ljudi lupetaju tipa "zavrnute pipe." Da li to imate uvid u finansije FKS pa znate kada je "zavrnuta pipa," a kada je "data inekcija?"
Sheeesh.svi isplaceni vodi se to odma je pozitivnija atmosfera oko kluba .
Pobjeda protiv Krupe , kiks konkurenata i opet borba za titulu
Ja ti kazem da je nas....vjeruj mi na rijec...SiouxLukavac je napisao/la:Nažalost, Ordagić je daleko od nas, niko sretniji od mene kada bi ga angažovali, ali teško, vrlo teško.
Malo jeste po tezak u pregovorima i vise obraca stvaro na neke sitnice nego recimo o visini plate i premije...
04.10.2009 !!
- TobeYarabi
- Kontakt:
nema sanse. on bi rado dosao ali nasi ne placaju odstete, tako da od toga nema nista.sarajlija je napisao/la:Ja ti kazem da je nas....vjeruj mi na rijec...SiouxLukavac je napisao/la:Nažalost, Ordagić je daleko od nas, niko sretniji od mene kada bi ga angažovali, ali teško, vrlo teško.
Malo jeste po tezak u pregovorima i vise obraca stvaro na neke sitnice nego recimo o visini plate i premije...
- Evolution87
- Kontakt:
Vakat je vala da uzmemo na kosevu, previse bi bilo 4 utakmice bez pobjede. A i vakat je da neko od konkurenata kiksa, a zasto ne i oba. 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
sloboda i radnik se bore za to cetvrto mjesto i moraju zapeti. nadam se ''iksovima'' i ocekujem nasu ubjedljivu pobjedu. svi na kosevo SVI SVI SVIEvolution87 je napisao/la:Vakat je vala da uzmemo na kosevu, previse bi bilo 4 utakmice bez pobjede. A i vakat je da neko od konkurenata kiksa, a zasto ne i oba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako Sloboda uopste bude igrala ali mislim da hoce, moraju platiti dug prema nekom igracu u iznosu od 28.000 KM do 24-og aprila.TobeYarabi je napisao/la:sloboda i radnik se bore za to cetvrto mjesto i moraju zapeti. nadam se ''iksovima'' i ocekujem nasu ubjedljivu pobjedu. svi na kosevo SVI SVI SVIEvolution87 je napisao/la:Vakat je vala da uzmemo na kosevu, previse bi bilo 4 utakmice bez pobjede. A i vakat je da neko od konkurenata kiksa, a zasto ne i oba.
Koga god smo prizivali, kyrcu nije valj'o. Ordagića prizivamo 3 sezone, nešto mi ne miriše na dobro 
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam ohladio od njega totalno, a cini mi se da je i on pofino grohno ove sezone...fico je napisao/la:Koga god smo prizivali, kyrcu nije valj'o. Ordagića prizivamo 3 sezone, nešto mi ne miriše na dobro
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Orangina85
- Kontakt:
Ma nije, nego jednostavo ne moze sam. Uzmi Sarica kod nas dok ga Cala nije s Perom upario.FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam ohladio od njega totalno, a cini mi se da je i on pofino grohno ove sezone...fico je napisao/la:Koga god smo prizivali, kyrcu nije valj'o. Ordagića prizivamo 3 sezone, nešto mi ne miriše na dobro