Gdje nam je lista?PitarBordo je napisao/la:19 prognoziralo Lišticu, 8 komšiluk za finale... Inčresting.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gdje nam je lista?PitarBordo je napisao/la:19 prognoziralo Lišticu, 8 komšiluk za finale... Inčresting.
Klasicni nas mentalitet .... ne osudjujem te nemoj me pogresno shvatit !Mokes je napisao/la:Siroki.
Ako nije tajna, sta radis PB, pa imas para na bacanje![]()
Upravo to i ja kontam, jbg valjda spavaju u germi.FrancescoTotti je napisao/la:Gledam evo i ovaj Rashford u mancesteru, godinu stariji od Nedima a hrva se i razbija sa odbramom anderlechta... Mora da su nasa bosanska tijela sastavljana od neke drugacije materije pa ne mogu podnijeti guranje sa drugim igracima dok igrac ne napuni 25 godina
MortemHz je napisao/la:Gdje nam je lista?PitarBordo je napisao/la:19 prognoziralo Lišticu, 8 komšiluk za finale... Inčresting.
Btk, veća šansa za tebe da se utopliš šalom i novim dresom.HordasIstok je napisao/la:ubit ce ih meljo ko mraz papriku da se razumijemo niste realni ni sekunde jaci meljo od njih za koplje
PitarBordo je napisao/la:Btk, veća šansa za tebe da se utopliš šalom i novim dresom.HordasIstok je napisao/la:ubit ce ih meljo ko mraz papriku da se razumijemo niste realni ni sekunde jaci meljo od njih za koplje
Ja ne znam fakat.. Hajde mozda mozemo rec da Cala i nije mogao gurati mlade igrace jer je morao ici na provjereno od samog pocetka i vaditi kompletnu situaciju iz ghovana. Al minute nijedan da dobije to ne mogu da shvatim. Pa ni minute...mensur55 je napisao/la:Upravo to i ja kontam, jbg valjda spavaju u germi.FrancescoTotti je napisao/la:Gledam evo i ovaj Rashford u mancesteru, godinu stariji od Nedima a hrva se i razbija sa odbramom anderlechta... Mora da su nasa bosanska tijela sastavljana od neke drugacije materije pa ne mogu podnijeti guranje sa drugim igracima dok igrac ne napuni 25 godina
Ali ovaj United isto Sarajevo, igra 13-14 igraca, sve nesto kombinuju, sve neke precke, stative, hiljadu zicera i na kraju nista. Dobiju Chelshit a ne mogu Andrlekt mrtvi.
Jednom ja negdje zaglavio na nekoj kućnoj atmosferi i zove haver kaže hajde dođi do Celtica kad tu završiš... Uništio se ja ba, 2 sata tražio onaj sokak po Ferhadiji, na kraju me drotovi odveli do kafića, ne bi ga našao mjesec dana, Titam.HordasIstok je napisao/la: idemo ja ti i uNbox dda se olesimo prvo u cetlic pa da kup uzmemo
PitarBordo je napisao/la:Jednom ja negdje zaglavio na nekoj kućnoj atmosferi i zove haver kaže hajde dođi do Celtica kad tu završiš... Uništio se ja ba, 2 sata tražio onaj sokak po Ferhadiji, na kraju me drotovi odveli do kafića, ne bi ga našao mjesec dana, Titam.HordasIstok je napisao/la: idemo ja ti i uNbox dda se olesimo prvo u cetlic pa da kup uzmemo
PitarBordo je napisao/la:Jednom ja negdje zaglavio na nekoj kućnoj atmosferi i zove haver kaže hajde dođi do Celtica kad tu završiš... Uništio se ja ba, 2 sata tražio onaj sokak po Ferhadiji, na kraju me drotovi odveli do kafića, ne bi ga našao mjesec dana, Titam.HordasIstok je napisao/la: idemo ja ti i uNbox dda se olesimo prvo u cetlic pa da kup uzmemo
escobarpablo je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Jednom ja negdje zaglavio na nekoj kućnoj atmosferi i zove haver kaže hajde dođi do Celtica kad tu završiš... Uništio se ja ba, 2 sata tražio onaj sokak po Ferhadiji, na kraju me drotovi odveli do kafića, ne bi ga našao mjesec dana, Titam.HordasIstok je napisao/la: idemo ja ti i uNbox dda se olesimo prvo u cetlic pa da kup uzmemo
Samo najhrajbriji priželjkuju kone.PitarBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Gdje nam je lista?PitarBordo je napisao/la:19 prognoziralo Lišticu, 8 komšiluk za finale... Inčresting.
sve frajer prekuco.PitarBordo je napisao/la:Kockasti je k'o žohar taj bi i nuklearnu apokalipsu preživio.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Rule_hz i 21 gost.