FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stanite ba ovdje su sudije najopasnije.Jeste li vidjeli penal sta da su kakvu frljoku opalili i odose 2 bobe.U tom je problemen a sudija moze sta hoce.
- amazon
- Kontakt:
Gledam sad pregled na BHT kreten iz sudijske organizacije kaze da nije bio penal u Banja Luci, a cisto igranje rukom.To je moguce da svega i svacega ima..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nisam gledao a svako igranje rukome ne znaci penal. Mislim da smo mi sebi najopasniji. Ako budemo igrali kao prvo poluvrijeme protiv Olimica nece biti dobro. Zajebi sudije i premije i sve ostalo, samo sebe gledati.
- amazon
- Kontakt:
Svako igranje rukom u sesnestercu svugdje na svijetu je penal, isto kao sto ako je penal na Grbavici bio Vedran morao dobiti crveni karton.Sudije su blago receno retardirane..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nisi u pravu. Svako igranje rukom ne znaci da je penal. Mnogo tu faktora ima, od toga u kojem polozaju je bila ruka, s koje udaljenosti je lopta upucena, da li je u tom trenutku protivnik mogao skloniti ruku. Ali da ne idemo u raspravu, boli me za njihov i savaciji penal.
-
- Kontakt:
Nije tačno da je svako igranje rukom penal. Ukoliko je ruka uz tijelo, te ukoliko je igrač "napucan" iz neposredne blizine, te nije imao namjeru da da igra rukom, slobodna je sudijska odluka da procijeni da li je kazneni udarac.amazon je napisao/la:Svako igranje rukom u sesnestercu svugdje na svijetu je penal, isto kao sto ako je penal na Grbavici bio Vedran morao dobiti crveni karton.Sudije su blago receno retardirane..
Drugo, Vedran u trenutku kada je napravio prekršaj, nije bio zadnji igrač odbrane (već Kosorić), te stoga nema razloga za strožijom sankcijom od žutog kartona.
|***Against Modern Football***|
- amazon
- Kontakt:
zaboljegzelju je napisao/la:Nije tačno da je svako igranje rukom penal. Ukoliko je ruka uz tijelo, te ukoliko je igrač "napucan" iz neposredne blizine, te nije imao namjeru da da igra rukom, slobodna je sudijska odluka da procijeni da li je kazneni udarac.amazon je napisao/la:Svako igranje rukom u sesnestercu svugdje na svijetu je penal, isto kao sto ako je penal na Grbavici bio Vedran morao dobiti crveni karton.Sudije su blago receno retardirane..
Drugo, Vedran u trenutku kada je napravio prekršaj, nije bio zadnji igrač odbrane (već Kosorić), te stoga nema razloga za strožijom sankcijom od žutog kartona.

amazon je napisao/la:zaboljegzelju je napisao/la:Nije tačno da je svako igranje rukom penal. Ukoliko je ruka uz tijelo, te ukoliko je igrač "napucan" iz neposredne blizine, te nije imao namjeru da da igra rukom, slobodna je sudijska odluka da procijeni da li je kazneni udarac.amazon je napisao/la:Svako igranje rukom u sesnestercu svugdje na svijetu je penal, isto kao sto ako je penal na Grbavici bio Vedran morao dobiti crveni karton.Sudije su blago receno retardirane..

- amazon
- Kontakt:
Da, crveni karton cist kao suza, ako je jedansterac.
-
- Kontakt:

Ovo je slika koja se traži: u trenutku prekršaja Kosorić je bliže golu (u najgorem slučaju u liniji sa Vedranom), te nema razloga za crvenim kartonom!
- amazon
- Kontakt:
Vedran je u liniji s Kosoricem, te nije zadnji igrac ili ti ga posljednji.
-
- Kontakt:
Opravdan žuti karton!
Sreća pa imamo širinu u ekipi, tako da se ne bi trebao osjetiti izostanak trojice standardnih.
Sreća pa imamo širinu u ekipi, tako da se ne bi trebao osjetiti izostanak trojice standardnih.
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Negdje sam nedavno čitao da savez neke zemlje, a možda čak i UEFA (ne vjerujem, ali ne mogu da se sjetim tačno), razmatraju opciju da se ukine "dupla kazna' koja podrazumijeva dosuđeni penal + isključenje igrača. Mislim da bi to dobrim dijelom bila idealna odluka, osim ako nije baš evidentna namjera tipa Suarez protiv Gane, ili neko bezobrazno kršenje igrača od strane posljednjeg igrača odbrane.
Bila bi tragedija da je Kjosevski zbog onog jučer dobio i isključenje, jer mislim da je evidentno da ovo nije penal.
Bila bi tragedija da je Kjosevski zbog onog jučer dobio i isključenje, jer mislim da je evidentno da ovo nije penal.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Njemački savez je to predložio.PapyDjilobodji je napisao/la:Negdje sam nedavno čitao da savez neke zemlje, a možda čak i UEFA (ne vjerujem, ali ne mogu da se sjetim tačno), razmatraju opciju da se ukine "dupla kazna' koja podrazumijeva dosuđeni penal + isključenje igrača. Mislim da bi to dobrim dijelom bila idealna odluka, osim ako nije baš evidentna namjera tipa Suarez protiv Gane, ili neko bezobrazno kršenje igrača od strane posljednjeg igrača odbrane.
Svako igranje rukom ne znači automatski penal. Pravilo je jasno, svaki ne prirodan položaj ruku je penal, ako je ruka u prirodnom položaju a pritom je ista napucana, onda ne smije biti penala.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- amazon
- Kontakt:
Bas me zanima koja to lopta nece biti napucana? Moras pucati da bi lopta pogodila nekog u ruku, jedino ako je on sam uzme u ruku 

Kako bi nam trebao izgledati sastav u zvorniku nakon ove 3 suspenzije i povrijedjenog zolotica?
Ulijecu u ekipu Fejzic, Hodzurda i vjerovatno Halvadzic ako se Tiago ne oporaviPOPAY je napisao/la:Kako bi nam trebao izgledati sastav u zvorniku nakon ove 3 suspenzije i povrijedjenog zolotica?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa igrace stanic beka i hodzurda ukjece i na gol fejzic,halvadzuc mozda iducu sezonu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Dobro radi na treninzima pa mislim da ce dobit sansu, mislim da ce stana opet na lijevog beka a kramaric na klupu doduse mozda si u pravuFormat je napisao/la:Pa igrace stanic beka i hodzurda ukjece i na gol fejzic,halvadzuc mozda iducu sezonu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- amazon
- Kontakt:
Kramaric je odigrao extra protiv Olimpica. Ima odlican centarsut, defanzivno je dobar. Ja ga ne bih dirao.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, knoa, Lokomotifa, SamoDaKazeem i 66 gostiju.